Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
gts450 palit oc 1gb ddr5 PROBLEM
STRANA 1 OD 1
Adzem gts450 palit oc 1gb ddr5 PROBLEM 16.07.2011. 00:41 T37275

status: user
broj poruka: 3797
drugar uzeo novu pomenutu grafiku i skinuli smo sa zvanicnog (NV) sajta najnoviji driver 275.33 za win 7 64bit..i sve krene lepo da instalira,kada stane u jednom trenutku i pise samo failed..on instalira nesto ali to nije u potpunosti..vise puta smo driver sweaperom cistili i pokusavali opet ali nista nije pomoglo..svaka preporuka dobrodosla,hvala..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VozD1912 isprobajte na drugoj masini 16.07.2011. 00:45 #345317

broj poruka: 949
ako pravi isti problem vratite je u radnju gde ste je pazarili i trazite drugu. a moze da bude i sitan problemcic! mozda nije nalegla lepo u pci-e slot

http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJdg

Adzem njemu je grafika odlicno radila 16.07.2011. 00:49 #345320

na pomenutim driverima,samo smo brisali da bi lepo swaeperom ocistili,posto je imao amd kartu..pa smo i nv i amd cistili..i sada bas ti driveri predstavljaju problem..pokusacemo sada sa vadjenjem grafike iz slota,pa opet ispocetka..hvala vozd..

Miskonius Da niste vi... 16.07.2011. 00:52 #345322

broj poruka: 4420

sa tim driver Sweeperom obrisali i Driver za Chipset ?
Proveri...

Adzem ajaooo... 16.07.2011. 00:58 #345325

vidi se da nemam iskustva sa ovim zelenim stvarcicama... :) sta sada majstore ? veliko hvala!!

Mortificat Re: 16.07.2011. 01:02 #345328

broj poruka: 3519
Sada reinstall sistemal, pošto ste veliki stručnjaci.

CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6

Adzem cemu omalozavanje ? 16.07.2011. 01:04 #345329

jel ti se dize pisa ljubavi kada prozivas nekoga ko je u ovome godinu dana ? sadisfakcija ?
zapitaj se da li je ovo bilo korektno od tebe?

Hyper re 16.07.2011. 01:09 #345332

broj poruka: 563
Nema potrebe da se uzbudjavas :),ovde ima mnogo magaradi koji glume strucnjake i na sve nacine pokusavaju da ponize druge tek pridosle clanove,samo ih ignoriraj,oni su ionako bolest sami po sebi a takvi se obilaze!

Odradi reinstal sistem,i na svjez sistem ubacis svjeze drajvere i to je to.Ako ne radi i tada onda vracajte karticu!

Adzem poslusacu te..ionako je zreo za re.. 16.07.2011. 01:14 #345335

hvala hyper!

Mortificat @adzem 16.07.2011. 01:16 #345337

Omalovažavanje? Pa ja bih od ovakvog IT gurua trebao da učim, a ne da ga korigujem: http://fwd4.me/06jw
A da, reč koju si pokušao da na jadan način upotrebiš u prethodnom postu, gde si se poneo emocijama, se piše satisfakcija!

@Hyper
Ja nikad nisam glumio stručnjaka, jednostavno sam zaboravio smajli, ali ste vi `pametniji` zaključili drugačije, da ne pominjem tvoj post u kom ništa nisi doprineo temi, nego si se pridrižio svom napaćenom sapatniku :)
Evo čak ti i salutira na savetu :)

Miskonius Sto reinstall? 16.07.2011. 01:19 #345338

Samo instaliraj chipset driver koji si dobio na disku uz mat. plocu i to je to...

Adzem ma bre decko, 16.07.2011. 01:21 #345340

posle onog posta si za mene zavrsio karijeru,zanimljivo je to kako obracas paznju na beznacajne greske koje sam napravio,a problem koji imam je mnogo veci..nema veze,sreca pa ti nije pisa dovoljno velika da cesto upraznjavas takvo bahato ponasanje uzivo,verovatno si ogranicen da preko tastature promovises takvo ponasanje..sreca pa si tako manje opasan :) veliki pozdrav!

Hyper Re: @adzem 16.07.2011. 01:21 #345341

broj poruka: 563
Nek si mi rekao!Sada ne mogu da spavam!

:: Omalovažavanje? Pa ja bih od ovakvog IT gurua trebao da učim, a ne da ga korigujem: http://fwd4.me/06j
:: A da, reč koju si pokušao da na jadan način upotrebiš u prethodnom postu, gde si se poneo emocijama, se piše satisfakcija
::
:: @Hype
:: Ja nikad nisam glumio stručnjaka, jednostavno sam zaboravio smajli, ali ste vi `pametniji` zaključili drugačije, da ne pominjem tvoj post u kom ništa nisi doprineo temi, nego si se pridrižio svom napaćenom sapatniku :
:: Evo čak ti i salutira na savetu :
:: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6
Adzem misko, 16.07.2011. 01:23 #345343

cd rezac nemamo trenutno..ima li drugog resenja ? net ?

gilopile ... 16.07.2011. 01:25 #345345

broj poruka: 9459
Nikad nisam brisao drajvere sa tim sweepereom, niti bilo kojim, a u poslednjih par meseci sam izredjao, pa jedno 5-6 nVidia i ATI kartica na isti sistem i sve sljaka ok. Cak nisam ni uninstalisao predhodne...Kada ubacim nVidiu, samo prijavi da ne postoji ATI karta tj. CC mi izbaci gresku, ja ga iskljucim i teraj dalje:)
Mnogo su ljudi ovde naplasili sa tim drajverima i ciscenjem istih.

Najverovatnije je pobrisao ili sjebao taj sweeper nesto u registy-u, pa regularnim setup-om ne moze da se instalira iz nekog, pitaj Boga razloga. Pokusajte ici na rucnu instalaciju. Posto su ti drajveri sada extraktovani u c:, ides na device manager, desni klik na kartu/properties/install from a list.../don`t search. I will choose.../Have disk, pa navedi na c: de su drajveri. Slicno je i za win7, snacicete se vec.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

http://goo.gl/3T721

Mortificat Re: ma bre decko, 16.07.2011. 01:27 #345347

Sreća pa je tvoja kultura, tj.način obraćanja toliko nizak, uličarski pa ja ne mogu da doprem do tebe, ovako bi mi trebalo više vremena za modeliranje. U pravu si, problem koji imaš je mnogo veći. Sreća pa si svestan sopstvenih proporcija pa ih subliminalno reflektujueš na druge članove foruma...ljubim te u tvoju mindžu :) ...A znaš šta biva posle predigre :) No limits!

:: posle onog posta si za mene zavrsio karijeru,zanimljivo je to kako obracas paznju na beznacajne greske koje sam napravio,a problem koji imam je mnogo veci..nema veze,sreca pa ti nije pisa dovoljno velika da cesto upraznjavas takvo bahato ponasanje uzivo,verovatno si ogranicen da preko tastature promovises takvo ponasanje..sreca pa si tako manje opasan :) veliki pozdrav
Miskonius Re: misko, 16.07.2011. 01:28 #345348

Yep, skidanje drajvera sa oficijelnog sajta proizvodjaca, namece se kao jedini logican izbor...

:: cd rezac nemamo trenutno..ima li drugog resenja ? net ?
Adzem morti, 16.07.2011. 01:30 #345350

imas moj mail na pc berzi pa se javi,ja sam vrlo raspolozen..da ne dajem sada ovde adresu (cisto zbog spamovanja teme) cujemo se!

Mortificat Re: morti, 16.07.2011. 01:35 #345351

Adžija, odgovoreno.

Edit: @ostali> Sorry za off.

:: imas moj mail na pc berzi pa se javi,ja sam vrlo raspolozen..da ne dajem sada ovde adresu (cisto zbog spamovanja teme) cujemo se
SkyFire ... 16.07.2011. 01:38 #345352

broj poruka: 18472
U jeee..Ja sam mislio da je pcberza komunjarski forum (crveni vladaju) a ono n kraju postade ruzicasti.Sve vise geyeva :) Iz dana u dan pozivi samo prste ahahahaha.

@gilopile
To moze samo tebi tako da radi zato sto si ti CURA i put ti sirok :)

Green,Green,Grass Of Home

gilopile Re: ... 16.07.2011. 01:43 #345354

broj poruka: 9459
Ma idi begaj, poiznabadao sam sve zive i mrtve karte u ovu plocu i sve sljaka. Imam samo jedan PCI-e, da mogu zabo bi i jos par komada u PCI, ali nece da udju. Kakav crni sweeper i cuda:) Ovo za Mortija i Adzema mi vise lici da ce se kolju, jbg

(c) 1982 Sinclair research Ltd

http://goo.gl/3T721

:: U jeee..Ja sam mislio da je pcberza komunjarski forum (crveni vladaju) a ono n kraju postade ruzicasti.Sve vise geyeva :) Iz dana u dan pozivi samo prste ahahahaha
:: @gilopil
:: To moze samo tebi tako da radi zato sto si tu CURA i put ti sirok :
:: Green,Green,Grass Of Home
SkyFire Re: Re: ... 16.07.2011. 01:59 #345358

broj poruka: 18472
Nego trebao si da proveris svaku karticu da ne svetli mozda u mraku :)

Green,Green,Grass Of Home

:: Ma idi begaj, poiznabadao sam sve zive i mrtve karte u ovu plocu i sve sljaka. Imam samo jedan PCI-e, da mogu zabo bi i jos par komada u PCI, ali nece da udju. Kakav crni sweeper i cuda:) Ovo za Mortija i Adzema mi vise lici da ce se kolju, jbg
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: http://goo.gl/3T72
:: :: U jeee..Ja sam mislio da je pcberza komunjarski forum (crveni vladaju) a ono n kraju postade ruzicasti.Sve vise geyeva :) Iz dana u dan pozivi samo prste ahahahaha
:: ::
:: :: @gilopil
:: :: To moze samo tebi tako da radi zato sto si tu CURA i put ti sirok :
:: :: Green,Green,Grass Of Home
arcaderom svasta 16.07.2011. 07:54 #345395

broj poruka: 3
Nemogu da verujem kako se ovde prepirete kao mala deca, ovo je strasno...
Elem najjednostavnije je instalirati win7 iz pocetka i instalirati drajvere kroz windows update, prosto, logicno i najjednostavnije resenje. Instalirati par novijih igrica, ako sve radi odlicno ako ne pravac prodavnica, samo da napomenem da ta kartica trosi oko 100-110w tako da je neophodno bar za nijansu kvalitetnije napajanje od kineza od 10e, recimo LC Power 500w od 27e bi odlicno zavrsio poso.
solaja777 Re: svasta 16.07.2011. 09:05 #345397

broj poruka: 3277
+1
mada ako je prethodna grafika bila NV kada se instalira novi drajver od NV imash opciju da obrishe prethodni i uradi cistu instalaciju .)

:: Nemogu da verujem kako se ovde prepirete kao mala deca, ovo je strasno..
:: Elem najjednostavnije je instalirati win7 iz pocetka i instalirati drajvere kroz windows update, prosto, logicno i najjednostavnije resenje. Instalirati par novijih igrica, ako sve radi odlicno ako ne pravac prodavnica, samo da napomenem da ta kartica trosi oko 100-110w tako da je neophodno bar za nijansu kvalitetnije napajanje od kineza od 10e, recimo LC Power 500w od 27e bi odlicno zavrsio poso.
operator re 16.07.2011. 11:37 #345418

broj poruka: 4266
Niti NVidia niti ATI/AMD radi kako treba, ako nisu deinstalirani drajveri sa sve konfiguracionim fajlovima. Tačka. Ko kaže drugačije nije testirao. To je sigurno.
Još jedna mala caka.
Ako prevariš prg. kao Fraps da ti prijavljuje da je NVidia GTX 460 umesto AMD 6850 grafika daje više 2-26 fps na 1280x1024, zavisno od naslova. Nisam imao više vremena da se poigram i vidim šta se dešava.
Interesantno, zar ne? Ko ima dosta vremena, neka se zanima sa ovim zezancijama.
operator

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs