Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Instrukcije za GARMIN 1490
STRANA 1 OD 1
ristapcb Instrukcije za GARMIN 1490 12.07.2011. 15:03 T37205

status: user
broj poruka: 26

Znam da nije vezano za kompjutere ali meni treba pomoc.Trebaju mi korak po korak instrukcije za stavljanje mapa adria novih i kartu evrope isto nove na GPS uredjaj GRAMIN 1490...odakle da skinem,kako da odkljucam i instaliram na aparat.Trazim vec nedelju dana po netu i sve sto nadjem je garmin za mobilne telefone....

Moze li neka pomoc...Neki linkovi,nesto...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco Nadam se da ce ti ovo pomoci 12.07.2011. 16:37 #344141

broj poruka: 2788
http://www.gps-srbija.com/

Tu pitaj sve lepo, nadam se da ces dobiti odgovor!

https://www.youtube.com/MrLaskekv
Sabskrajbujte me :)

ristapcb Nema pomoci... 12.07.2011. 18:36 #344176

broj poruka: 26

Na zalost niko ne daje odgovor konkretan,vec mi napisu,skini mape,odkljucaj i stavi na gps...ja to nazivam trolling.
silja1987 ... 12.07.2011. 19:55 #344203

broj poruka: 220
Druze tamo nemoj ni da pokusavas, to su najveci pederi koji postoje.Sve je kao zabranjeno i svi nesto kriju ko da im zivot zavisi od toga.Ja sam na Blueberry instalirao Igo,jebi ga morao sam sam da provalim.I tebi savetujem isto.

zoxin Re 12.07.2011. 20:56 #344221

broj poruka: 265
Na gps srbija necete naci nista korisno,jer je to sajt prodavnice koja se bavi prodajom,popravkama,ubacivanjem softvera,karata...Zasto bi nesto otkrili kada im je bolje da odes kod njih i da ti naplate ubacivanje programa i karti.Ja sam u prestigio koja ima original igo ali neka najsiromasnija verzija sa jugoistocnom evropom izbrisao.Ubacio sam primo 1.2 sa kontrastovim mapom zadnjom iz 2011. u navigaciju ne na karticu.Radi extra.Cak su sela pokrivena sa nazivima ulica.Ako bas hoces garmin imas recimo paket programa `mio pocket` sa gomilom programa i ubacenim igo,garmin ...Snimis na karticu i odatle pokreces.Ako ti je zakljucan desktop imas programa i za to, samo ako nesto zajebes ode garancija.Sve sto probas probaj sa kartice da pokreces ako nisi siguran.Mozda ima nesto i na rapidserbia.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs