Kom je Athlon 1800, 512 DDR i ubo sam umesto crknute drugu R9550. E sad, sve u redu slika dobra, tv izlaz radi, furmark prolazi i radi super, test memorije na grafici radi ali DX ne radi niti radi recimo ATTool. Instaliran svez windows XP media center edition sp3. Instaliran DX 9.0c i najnoviji drajveri za grafiku, plocu....Ali izbaci softversku gresku svaki put kad se pokrene neka igra ili tako sto tipa: cannot initialize directX hardware. dx7 mi vrti onu kocku na dxdiag normalno dok dx8 i dx9 izbacuju greske za neinicijalizovan hardver i ne izbacuju vrtecu kocku. Moze li da se nekako sredi ili je mozda jedino resenje svez xp pro iako je ovaj od nule? Stavljao opet drajvere i nista. Ili ima onih koji misle da je losa grafika. To je HIS 9550 128mb
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Instaliran DX 9.0c i NAJNOVIJI DRAJVERI ZA GRAFIKU, plocu....Ali izbaci softversku gresku svaki put kad se pokrene neka igra ili tako sto tipa: cannot initialize directX hardware. dx7 mi vrti onu kocku na dxdiag normalno dok dx8 i dx9 izbacuju greske za neinicijalizovan hardve ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.