Desava mi se da pri paljenju kompa monitor prikazuje stand by rezim,jednostavno ne pokazuje sliku,jedino blica lampica,a win radi .Slika se pojavi ponekad nakon 10-tak min,a nekad restartujem komp 5-6 puta da bi se upalio.Reinstalirao sam win,ubacio novi drajver za karticu,al opet isto.Samsung 2053 bw je u pitanju,taman mi istice garancija za mesec dana,ako je on u pitanju. Da li je neko zna sta bi moglo biti u pitanju?
p.s. Kad se slika pojavi radi kako treba,sve dok ponovo ne pokusam da ga upalim.
Monitor ti je 16:10 povezan preko dvi a imaš amd kartu. Dešavalo se to i meni neznam šta je u pitanju. Poveži ga analogno radice kako treba ili par puta izvuci i vrati dvi prikljucak. Neko neprepoznavanje il šta li je vec.
Vidiš, meni - baksuzu, (prvi i jedini) put kada sam izvukao DVI kabl iz grafičke dok je monitor radio crkne DVI port na karti.
Sranja se dešavaju.
Pozdrav!
Vlada
:: Monitor ti je 16:10 povezan preko dvi a imaš amd kartu. Dešavalo se to i meni neznam šta je u pitanju. Poveži ga analogno radice kako treba ili par puta izvuci i vrati dvi prikljucak. Neko neprepoznavanje il šta li je vec :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647282. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.