Interesuje me sledeće.ako neko zna i hvala unapred: Da li posotoji TV kartica u koju biih mogao da utaknem kablovksu tv (imam hdtv i d3 kod SBB-a) i da gledam recimo 10 kanala ili tako nesto,istovremeno,da izbacuje slike sa svih,jer ovako ne znam sta da gledma,ponuda je velika. hvala
Ako uzmeš D3 moraš da ga gledaš preko onog njihovog dekodera. Moraš u tuneru da odabereš video-in i služi ti samo da baci sliku na monitor, neće imati funkcije kao što su PiP ili channel browser.
Te funkcije mislim da imaš na sbb-ovom dekoderu koji dobiješ ako uplatiš HD paket.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Kad koristiš njihov dekoder nema nikakve razlike da li gledaš na tv-u ili na kompu, tv karta ti samo pušta sliku na monitor. Ako s njim na tv-u nemaš PiP nećeš imati ni na kompu.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.