Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Tv Tuner pitanje
STRANA 1 OD 1
pedjag Tv Tuner pitanje 03.07.2011. 19:35 T37033

status: user
broj poruka: 424
Interesuje me sledeće.ako neko zna i hvala unapred: Da li posotoji TV kartica u koju biih mogao da utaknem kablovksu tv (imam hdtv i d3 kod SBB-a) i da gledam recimo 10 kanala ili tako nesto,istovremeno,da izbacuje slike sa svih,jer ovako ne znam sta da gledma,ponuda je velika. hvala

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Jok 03.07.2011. 20:02 #341605

broj poruka: 9006
Ako uzmeš D3 moraš da ga gledaš preko onog njihovog dekodera. Moraš u tuneru da odabereš video-in i služi ti samo da baci sliku na monitor, neće imati funkcije kao što su PiP ili channel browser.

Te funkcije mislim da imaš na sbb-ovom dekoderu koji dobiješ ako uplatiš HD paket.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

pedjag hvala 05.07.2011. 19:50 #342251

broj poruka: 424
Hvala na odgovoru,ali nisam bas razumeo. Imam HD paket,ali niko ne spominjem PiP. Dakle nema sanse da na kompu gledma vise kanala od jednom?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59

raic re 05.07.2011. 21:02 #342255

broj poruka: 9006
Kad koristiš njihov dekoder nema nikakve razlike da li gledaš na tv-u ili na kompu, tv karta ti samo pušta sliku na monitor. Ako s njim na tv-u nemaš PiP nećeš imati ni na kompu.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs