Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Neka jos neko kaze da nije najveci svih vremena u SVIM sportovima!!!
STRANA 1 OD 2  
OGringo Neka jos neko kaze da nije najveci svih vremena u SVIM sportovima!!! 03.07.2011. 19:15 T37032

status: user
broj poruka: 130
to je to.....

ASUS P6X58D PREMIUM
INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE
3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6
ASUS GTX570 Direct CU II
OCZ AGILITY 3
NZXT LEXA S NEON MODDED
MAD CATZ R.A.T. 7
CORSAIR HX850
VIEWSONIC VX2739WM
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pedjag ...? 03.07.2011. 19:33 #341599

broj poruka: 424

Ko ?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59

PhatPhuck Re: Neka jos neko kaze da nije najveci svih vremena u SVIM sportovima!!! 03.07.2011. 19:35 #341600

broj poruka: 1886
I ne samo to, nego teško da će uopšte biti šanse da iko ikada više to postigne, jer u Srbiji zbog 250 000 abortusa godišnje biva svake godine po 20 000 manje stanovnika...
Sve manje Srba = sve manje šanse da bude natprosečnih Srba poput Noleta

Zašto zemlje poput Indije, Kine i Japana imaju razne `wunderkind-e`, mnogo naučnika po svetu, mnogo izuzetnih talenata u raznim sferama/veštinama? Nemo to veze ni sa kakvom superiornijom genetikom - nego sa time što njih ima po STOTINE MILIONA ili i PAR MILIJARDI... Pa je samim tim i veća verovatnoća da će se među tolikim narodom kad-tad, pre ili kasnije, roditi izuzetni ljudi, sposobni za izuzetne rezultate...

:: to je to....
::
pedjag sala 03.07.2011. 19:37 #341601

Da li ti phat chuck stvarno misliš to ili je šala u pitanju. Pa indija ima bezmalo milijardu gladnih u isto vreme. Ne mogu se ljudi mnoziti i kotiti bez uslova za zivot. Prvo standard,pa ce onda doci rezultati. Sta da radimo sa buljukom neobrazovanih,gladnih,nezaposlenih

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59

PhatPhuck Re: sala 03.07.2011. 19:46 #341602

I da imaš 10 ljudi, a ne 10 miliona, uvek će se među njima naći jedan nesposoban, koji ili ne ume ništa da radi - ili neće da radi - pa će gladovati... Gladovanje se neće rešiti smanjivanjem populacije, jer - ono čega se ti nisi setio: ako ima manje ljudi, onda među njima ima i manje onih koji će se baviti proizvodnjom hrane za ostale...

Osim toga, mi SVAKAKO nemamo problem sa preteranom populacijom - tako da je bilo kakvo razmišljanje na tu temu, na temu kontrole populacije u nas, potpuno besmisleno i suludo - dok u Srbiji čame prazna sela, stotine sela - i svakoga dana ih je sve više (a da ne računamo odliv talenata i mozgova u inostr.)

A push by the Russian government to raise childbirth statistics has driven lawmakers to propose a bill limiting a pregnant woman`s options for abortion.

http://rt.com/news/abortions-russia-restrictions/

`Želja Ruske vlade da se podigne stopa rađanja navela je zakonodavce da predlože zakon da se ograniče mogućnosti trudnih žena za abortiranje`

I Rusi su shvatili kuda ih je komunistička tekovina - abortus - odvela...

`Russia’s State Duma has proposed a range of draft laws aimed at reducing the sky-rocketing abortion rate in the country.`
Skupština Rusije je predložila više raznih nacrta zakona čiji je cilj da se smanji stopa abortiranja koja u Rusiji ide u nebesa:
http://rt.com/news/prime-time/abortions-rates-russia-law/

:: Da li ti phat chuck stvarno misliš to ili je šala u pitanju. Pa indija ima bezmalo milijardu gladnih u isto vreme. Ne mogu se ljudi mnoziti i kotiti bez uslova za zivot. Prvo standard,pa ce onda doci rezultati. Sta da radimo sa buljukom neobrazovanih,gladnih,nezaposleni
raic Peđa, burazeru... 03.07.2011. 19:54 #341603

broj poruka: 9006
Kad bi nas bilo onoliko koliko naša privreda može da izdržava bilo bi nas milion i po. Oni koji nemaju sredstava obično i imaju više od dvoje dece a oni koji bi mogli da izdržavaju devet Jugovića imaju jedno ili nijedno.
Čisto sumnjam da će nas blagostanje izvući.

Čak i u Beogradu dece je sve manje, evo baš smo komentarisali nedavno lake prijemne za srednje škole i fakultete, sasvim je moguće da su takvi jednostavno zato što nema potrebe jer nema gužve kao ranije. A ovde se svakodnevno doseljava narod pa podižu broj stanovnika, mogu da zamislim kako je po manjim gradovima i selima.

Kako budu odumirali oni rođeni u bebi-bumu posle drugog svetskog tako da ćemo tek da vidimo rapidno opadanje broja stanovnika. Ako nastavimo ovako biće nas stvarno milion i po, svi ćemo da živimo lepo i udobno u Beogradu i okolini a ostatak zemlje će da bude ko oni gradovi duhova na divljem zapadu, samo bez onog žbunja što se kotrlja praznim ulicama.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

PhatPhuck @raic 03.07.2011. 20:04 #341606

`Kako budu odumirali oni rođeni u bebi-bumu posle drugog svetskog`

Oni su i syebali ceo svet - bejbi-bumeri, generacije od `45-`55-to godište... Oni su STVORILI i oblikovali svet u kome danas živimo: yebeni, smrdljivi hipici, `deca cveća` na drogama i u orgijama, koji su danas matorci - odavno stasali u ljude, i odavno su počeli da svet oblikuju prema svojim hipi/60s `idealima` i sistemu vrednosti...

Oni su danas vodeći političari u zenitu moći i uticaja, CEO-i, aktivisti za ovo ili ono - i i dan danas pokušavaju da svet oblikuju prema tim svojim `snovima`...

Posle `najbolje generacije`, generacije žena i muškaraca koji su dali sve od sebe - a očekivali jako malo, i pobedili su zlo fašizma/nacizma upravo tim svojim žrtvovanjem, došla je NAJGORA generacija - generacija derišta koja nikada nisu želela ni da pokušaju da se primaknu ljudskom kvalitetu svojih roditelja, nego su porušili svaku moralnu normu i svaku vrednost koja je bila vodilja njihovim roditeljima... Zato se hipi kultura ne zove `kultura`, nego `kontra-kultura` (`hippie counter-culture`).

Ima odličan dokumentarac na tu temu, History channel, `Hippies`...
Dexter013 ... 03.07.2011. 20:06 #341607

broj poruka: 17093
I meni je jako drago sto je jedan mali obicni Srbin sa Balkana iz pizde materine
objasnio Evropskoj gospodi Englezima,u sred Londona,
kako se igra `beli`sport ,

ali Nadal i Federer + gomila drugih su to osvajali dosta puta ,
tako da,

najveci svih vremena u SVIM sportovima

je malo , malo vise prenaglaseno.

Aj da razumem , emocije rade.

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pedjag tuzno 03.07.2011. 20:12 #341609

Phat phuck i slicni. Pojma nemate o cemu pricate, sticajem okolnosti,majka mi je socijalni radnik, i samo neko neobavesten moze da prica kako je resenje u mnozenju. Kad bi ste znali u sta se pretvaraju ta deca i kakvi problemi postoje, ne bi ste ovako mislili. Ja stvarno nemam vremena da objasnjavam logicne i ocigledne stvari. Mislim da nisi razumeo moj post,mada se nisam preterano ni trudio. Nemam problem sa mnogo populacije,ali imamo sa siromastvom,tj losom ekonomijom. Rodi dete u sistemu gde se skola placa, lecenje placa,zaposlenje se placa mitom, pa da vidis kakvi su rezultati. Nije preostalo ni mnogo mozgova za odlicanje, oni su samo rezultat proslih vremena.Ipak je ovo balkan i mnoge kategorije jednostavno nisu sazrele u nacinu razmisljanja ljudi,sto imam i ovde priliku da vidim.

PhatPhuck Re: tuzno 03.07.2011. 20:19 #341612

Ja mogu samo da kažem: BLAGO tebi, ako je tebi sinonim za zrelost = oduzimanje nekome šanse da se uopšte rodi, da ikada pokaže svoj potencijal... Da ikada možda pokaže da bi bio isti kao Nole, Tesla, Milanković, Čavić, ili još bolji... A kako ćeš znati nečiji potencijal, ako mu je oduzeta i šansa da se uopšte rodi, da bi ga pokazao?

A najčešće takvi, izuzetni, NE potiču iz buržoaskih ili dobro-stojećih porodica - nego baš iz onih porodica za koje tvoja pametna mama i ostali ŠKOLOVANI I INDOKTRINIRANI U KOMUNISTIČKO-LEVIČARSKOM SISTEMU VREDNOSTI - misle da treba da praktikuju abortus... Tesla je emigrirao u Ameriku i nekoliko meseci kopao rovove, nakon što ga je Edison klošarski ispalio za keš za redizajniranje nekih njegovih transformatora. Možda je i njegova porodica, tako siromašna, trebala da praktikuje abortus - `da se ne bi rodio još jedan gladni i nesposobni gedža` ?

. Ipak je ovo balkan i mnoge kategorije jednostavno nisu sazrele u nacinu razmisljanja ljudi,sto imam i ovde priliku da vidim.
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m5
raic Jbg, tako stoje stvari Peđa 03.07.2011. 20:23 #341613

Uslovi nisu idealni... dobro, očaj su živi. Ali to ne može i ne sme da se koristi kao izgovor da se ne bakćeš sa zasnivanjem porodice.

Ima nešto i u kvalitetu pre kvantiteta, nikad nas nije bilo mnogo ali dali smo čovečanstvu nekoliko izuzetnih ljudi. Ipak, u svetu u kojem caruje neka avet demokratije ipak bi voleo da nas ima malo više. Na kraju krajeva i ne mora da nas ima više al nimalo ne mirišem ideju da nas ima manje.

A ti phat u jednom trenutku savetuješ množenje a u drugom pljuješ posledice baš takvog množenja koje savetuješ. Sad ja tebi savetujem da se konsoliduješ malo pre pisanja bilo čega.

pedjag neverovatno,ali dobro 03.07.2011. 20:23 #341614

ja iskreno ne znam ko je spominjao abortus ,ali tebi su vec par postova puna usta istog ( a i sam si ga spomenuo i temi nevezanoj za to). Ovo me navodi na logican zakljucak da te ova tema posebno pogadja iz nekog, tebi poznatog razloga, dok mene uopste ne dotice i savrseno sam ravnodusan prema istom,tj nek svako odlucuje sa zeli sa svojim zivotom da radi i na koji nacin. Mozda bi najbolje bilo da te tvoje mozgove o kojima pricas i pravis analogiju sa siromastvom, potrazis medju ciganima? Oni su najsiromasniji,a i za prekid trudnoce nisu culi.

PhatPhuck Re: Jbg, tako stoje stvari Peđa 03.07.2011. 20:32 #341618

:: A ti phat u jednom trenutku savetuješ množenje a u drugom pljuješ posledice baš takvog množenja koje savetuješ. Sad ja tebi savetujem da se konsoliduješ malo pre pisanja bilo čega

Ja NIKADA nisam zagovarao depopulaciju ili abortiranja! Da me nisi možda negde pogrešno razumeo? ili me citiraj - ali ne `parafrazirano iz glave`, nego tačno, u slovo...

@pedjag

Pročitaj ovo, ako znaš dobro engleski:

`Texas Governor Rick Perry signed into law a new measure that requires all abortion seekers first have a sonogram before going through with the procedure.
Texas, among a number of other conservative leaning states, have proposed and passed a number of controversial bills over the past few months. Unlike others however, Perry has designated the bill an “emergency” and fast tracked it into practice.
Under the new law all women seeking to abort a fetus will be forced to receive a sonogram and will then have to wait at least 24 hours after the sonogram before they can have the abortion.
The women will be presented with the options of hearing the heartbeat and seeing the sonogram image. The doctor must describe to the woman what the image looks like and, in detail, explain the size of the fetus and lay out how far along it has developed – including identifying any limbs or organs.

Only in cases of rape of serious fetal abnormalities is the woman entitled to skip the doctors detailed description.`

To je da one kučke, koje na abortus gledaju kao opušteno sredstvo kontracepcije, ili kao na odlazak na manikir/kod frizera, shvate ozbiljnost onoga što rade - i da, MOŽDA, ako imaju imalo mozga i srca, ne rade to baš tako olako.

I neću više o abortusu ovde... Samo sam hteo da kažem, to jest, moja poenta je bila: što više abortirane dece u Srbiji, kojima je time oduzeta SVAKA šansa da IKADA pokažu/ispolje svoje kapacitete i potencijal - to manje šanse da se rađaju Srbi poput Noleta... U skladu sa naslovom ove teme.
Daum ... 03.07.2011. 20:51 #341619

broj poruka: 12796
Debelimoronu, ajde ne mrači više forum, pun mi te je. Leči komplekse na fejsbuku...

Gori si od ovog Saleta...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

raic Re: @raic 03.07.2011. 20:53 #341620

Nema problema, nisam ni rekao da ti pljuješ nagle skokove populacije već njihove posledice.

Ovo što si rekao je univerzalna posledica bebi-buma, nije samo kod nas. Standardna praksa fantomskog rasta privrede gde potpomognuti kreditima svi rade i imaju dobre plate, proizvodi se malo, prodaje manje a izvozi skoro ništa. Izuzetak mogu da budu zemlje sa mnogo neiskorišćenih prirodnih resursa kao što su amerika ili rusija.

Iz ovog što si napisao ispada da oni imaju u svojim glavama neku viziju novog ili starog svetskog poretka prema kojoj nas sigurnim korakom ujedinjeno i zaverenički vode. To je glupost, jedino što čuju je `zov bulje`, samo žele da im i dalje bude dobro.

:: Oni su i syebali ceo svet - bejbi-bumeri, generacije od `45-`55-to godište... Oni su STVORILI i oblikovali svet u kome danas živimo: yebeni, smrdljivi hipici, `deca cveća` na drogama i u orgijama, koji su danas matorci - odavno stasali u ljude, i odavno su počeli da svet oblikuju prema svojim hipi/60s `idealima` i sistemu vrednosti..
:: Oni su danas vodeći političari u zenitu moći i uticaja, CEO-i, aktivisti za ovo ili ono - i i dan danas pokušavaju da svet oblikuju prema tim svojim `snovima`..
Daum ... 03.07.2011. 21:00 #341623

Raiću, šta se raspravljaš sa debilom, jel vidiš da sedi kući i drka na fejsbuk, copy pastuje članke i juri po netu teorije zavere itd...

Ako se prepireš sa budalom, ko je tu budala?

SkyFire Kurata sreca ali jedna jedina! 03.07.2011. 21:08 #341625

broj poruka: 18472
Posto smo kao narod izvrnuti ruglu u svakom pogledu kao nacija ovo je jedini nacin da pokazemo ko su srbi,gde je Srbija i kakvi smo mi sportisti.Da zacepi usta citavoj planeti a po najvise zapadu!
Inace svaka cast coveku koji svoju zemlju pretstavlja sa ponosom od iste te zemlje koja ni dinar nije ulozila u njega !Zato ga treba slaviti!

Green,Green,Grass Of Home

raic Re: ... 03.07.2011. 21:29 #341629

Jes`, ono što logika sugeriše mi se nimalo ne sviđa.

:: Raiću, šta se raspravljaš sa debilom, jel vidiš da sedi kući i drka na fejsbuk, copy pastuje članke i juri po netu teorije zavere itd..
:: Ako se prepireš sa budalom, ko je tu budala
PhatPhuck @daum 03.07.2011. 21:33 #341631

:: Debelimoronu, ajde ne mrači više forum, pun mi te je. Leči komplekse na fejsbuku..

Bila mi je tvoja mama, pa mi je `skidala mrak`... Po ko zna koji put. Insistirala je na tome, iako sam joj rekao da imam i prekidač za svetlo u sobi.

Kad god tebe vidim, sa tvojih 7 hiljada trolovskih postova, svr*im ti na poreklo, dođe mi da kucam glavom u zid zato što nisam pristalica abortusa i globalne depopulacije.

Nadam se da će moderator imati razumevanja za ovaj moj reply, pošto si ti sličnim vulgarno-trolovskim postovima tako i nabio tih 7 hiljada postova koliko imaš... A vidim da te i dalje tolerišu, iako ma temu upadneš samo radi personalnog napada, bez da išta dodaš pametno, što ima ikakve veze sa temom.

A naći ćemo se negde, Božje zdravlje, pa ćeš dobiti priliku da izraziš svoju ličnu netrpeljivost prema meni.... Have I already said `svr*im ti na poreklo` ?
Daum ... 03.07.2011. 21:35 #341632

Eh, nedostatak inteligencije možeš da pokušavaš da sakriješ člancima koliko hoćeš, ali bih pre rekao da ti mama nije dala sisu dovoljno pa ti je svet kriv...

A te fantazije keva, ćale.. nije forum za to, imaš fejsbuk to je bitno... Debelo sjeban, budi i ostani...

PhatPhuck @daum 03.07.2011. 21:44 #341635

:: A te fantazije keva, ćale.. nije forum za to, imaš fejsbuk to je bitno... Debelo sjeban, budi i ostani..

Da... Znam. `Malo te poyeb`o idiot`, kao i obično.
Neću više da trolujem temu... To je tvoja specijalnost, koju si dokazao u 6999 junk postova.
DmasteRNo1 Koji vam je đavo? 03.07.2011. 21:56 #341638

broj poruka: 6102
Umesto da uživate makar malo u velikom uspehu Novaka Đokovića, vi se svađate kao babe na pijaci.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, Procase Nitro AX, Chieftec CFT-650-14CS

solaja777 i ako ne gledam tenis 03.07.2011. 22:33 #341647

broj poruka: 3277

Svaka cast Noletu na uspehu ,)
nenika2009 ..... 03.07.2011. 23:01 #341657

broj poruka: 1083
`Ne varajte se: Bog se ne da izrugivati! Što tko sije, to će i žeti! Doista, tko sije u tijelo svoje, iz tijela će žeti
raspadljivost, a tko sije u Duh, iz Duha će žeti život vječni. Dijela tijela su: bludnost, nečistoća, razvrtnost,
idolopoklonstvo, vračanje, neprijateljstva, svađa, ljubomora, srdžbe, spletkarenja, razdori, strančarenja, zavisti,
pijančevanja, pijanke i tome slično. Koji takvo što čine, kraljevstva Božjega neće baštiniti.`
`Plod je pak Duha: ljubav, radost, mir, vlikodušnost, uslužnost, dobrota, vjernost, blagost, uzdržljivost. Koji su
Kristovi, razapeše tijelo sa strastima i požudama.`

abortus
`Od trenutka začeća Ja znam. Znam i za djecu koja su ubijena još u majčinoj utrobi - djecu koju su majke
namjerno pobacile i djecu koju majke nisu željele te ih se otarasile. Znam za svu mrtvorođenu djecu i za sve
rođene s tjelesnim poteškoćama. Od trenutka začeća ta djeca imaju dušu.`

A STA CE BITI SA RODITELJIMA ,POGODITE

===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.

raic Aj Nenika burazeru... 03.07.2011. 23:07 #341658

Leba ti poruči sledeće subote bogu da učini nešto odmah, nema Srbija ništa od toga što će čedomorci posle da se roštiljaju. Šta znam, nek učini da od svakog abortusa nastanu trojke... da, da, to je prava stvar.

Pitao bi ga ja sam al nešto je kivan na mene otkad sam na prošlom basketu prešao u tim odozdo jer su bili kratki za Mefista i Baal-a koji su morali na samit u belu kuću... a svi znaju kako bog ume da ispizdi kad mora da plaća piće.

nenika2009 EVO MALO DETALJNIJE 03.07.2011. 23:14 #341659

broj poruka: 1083
`Od trenutka začeća Ja znam. Znam i za djecu koja su ubijena još u majčinoj utrobi - djecu koju su majke
namjerno pobacile i djecu koju majke nisu željele te ih se otarasile. Znam za svu mrtvorođenu djecu i za sve
rođene s tjelesnim poteškoćama. Od trenutka začeća ta djeca imaju dušu.`
`Moji anđeli odlaze dolje i donose Mi djecu koja umru. Imam mjesto gdje mogu odrasti, učiti i biti voljeni.
Dajem im cijelo tijelo i obnavljam bilo koji dio koji im nedostaje. Dajem im proslavljeno tijelo.`
Po cijelome je planetu vladao osjećaj ljubavi i savršenosti. Sve je bilo savršeno. Tu i tamo su se nalazile livade
bujne trave i bazeni kristalno čiste vode, igrališta s mramornim klupama i ispoliranim drvenim sjedalima.
Tamo je bilo djece. Gdje god bih pogledala, nalazila su se djeca koja su se igrala. Svako dijete je na sebi nosilo
bijelu odjeću bez ijedne mrlje te sandale. Bijela je odjeća bila tako jarka da je blještala na veličanstvenom svjetlu
planete. Raskoš boja je svuda okolo nalašavao bjelinu dječje odječe. Anđeli su čuvali vrata. Dječja imena su bila
sva upisana u knjigu.
Vidjela sam djecu kako uče Riječ Božju i kako ih podučavaju glazbu iz zlatne knjige. Bila sam iznenađena kada
sam vidjela životinje svih vrsta kako dolaze do djece i sjedaju kraj njih u toj anđeoskoj školi.
Tamo nije bilo suza ni tuge. Sve je bilo prvorazredno prelijepo i svuda je bila radost i sreća.

===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs