Imam PC II Dell GX1 Optiplex,na njemu je graficka ATI 3D RAGE PRO AGP 2X 4 mb. Nisam bas neki poznavalac hardvera ali mislim da je slot za graficku PCI, isto kao i za modem Molio bih da me savetujete koju bih graficku kartu od 32 mb mogao da nadjem. Hvala unapred Ivica ivicae@gmail.com
Nije Pci, Agp je slot. Kartica sa 32 mb nema vec jedno 6-7 godina. Jedino ako neko mozda ima neki Tnt ili tako nesto, mada ne vidim poentu menjanja graficke na tom kompu. Jel graficka crkla ili hoces nesto `jace`?
par pojasnjenja: - ATI Rage graficka je INTEGRISANA na maticnoj, - Maticna ima slobodne SAMO PCI slotove, - u slucaju da int. grafika NE RADI - jedina pomoc je nabavka graficke za PCI slot, - pokusaj da nadjes preko oglasa na berzi, ali PRETHODNO utvrdi da li u kuciste staje puna ili LOW PROFILE kartica - DELL je pravio Optiplex u nekoliko varijanti kucista, - razmisli o opravdanosti (isplativosti) poduhvata
Može i AGP grafika da bude instegrisana, a da nema AGP slot za diskretnu grafiku.
Pozdrav!
Vlada
:: par pojasnjenja :: - ATI Rage graficka je INTEGRISANA na maticnoj :: - Maticna ima slobodne SAMO PCI slotove :: - u slucaju da int. grafika NE RADI - jedina pomoc je nabavka graficke za PCI slot :: - pokusaj da nadjes preko oglasa na berzi, ali PRETHODNO utvrdi da li u kuciste staje puna ili LOW PROFILE kartica - DELL je pravio Optiplex u nekoliko varijanti kucista :: - razmisli o opravdanosti (isplativosti) poduhvat :: :: za pocetak toliko :: :: Poz. :: gavr :: Beograd :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.