... ništa ne žali, dobro si prošao. Gaj gigashit nema šanse da je ispravan, garant mu fali - sve - čim se tako jeftino prodaje. POgledaj oglase na berzi IT-u i štatiajaznam, od novijih i zanimljivih kartica koje se prodaju gigashit ubedljivo vodi. I na forumima, gde nesretjnici traže pomoć, a dobijaju podsmeh od asusovaca, Wlade, i njegova ujaka.... možda da pojuriš neku 460 sa 785Mb, ti modeli su extra a i jeftini su? Nekako mi ta 260 debelo zastarela, a i imao si je, nikakav napredak.
ok, gledacu neshto polovno jer mi novo nije isplativo -jer cekam novo chedo od nv.)
:: Nema to smisla uzimati, imao si istu kartu-istih performansi, a i kasnije ces je tesko prodati. Stekaj pare za neki GTX460/560, 6850/6870 i slicno.. :: :: ________________________________________________________________ :: ASUS P5B-E Plus - E5200@3.85 - Gainward 4850 (650/2200) - Kingston 4 Gb :: ____________________________________________ :: DDR2 800 - F3 500Gb - LC Power 600W - Philips 223 :: ::
zasto da ne uzme, uzmi slobodno, to je VRH graficka jos uvek a sada se prodaje za male pare, a ne mozes znati da li je 192 ili 216 dok ne dobijes informaciju od prodavca, tako da znas sta ti je ciniti.. uostalom ako je 55 onda je 216 samo toliko ti mogu reci. a inace i 65nm postoji sp216, ja je imam.
zvao prodavce ali niko ne zna daa li je sp216 a pojedini nisu ni znali shta ih pitam.)
:: zasto da ne uzme, uzmi slobodno, to je VRH graficka jos uvek a sada se prodaje za male pare, a ne mozes znati da li je 192 ili 216 dok ne dobijes informaciju od prodavca, tako da znas sta ti je ciniti.. uostalom ako je 55 onda je 216 samo toliko ti mogu reci. a inace i 65nm postoji sp216, ja je imam :: :: ::
Jeste dobra za te pare, al kasnije ce morati da je proda za jos manje pare od tih 8000 (nekih 5000-6000, a kartica ce i tad realno vredeti vise) i to ako uspe da je proda, pored silnih GTX460, GTX560, 6850/6870 kartica kojih ce biti kolko neces, a opet po povoljnoj ceni...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E5200@3.85 - Gainward 4850 (650/2200) - Kingston 4 Gb _____________________________________________ DDR2 800 - F3 500Gb - LC Power 600W - Philips 223E
:: zasto da ne uzme, uzmi slobodno, to je VRH graficka jos uvek a sada se prodaje za male pare, a ne mozes znati da li je 192 ili 216 dok ne dobijes informaciju od prodavca, tako da znas sta ti je ciniti.. uostalom ako je 55 onda je 216 samo toliko ti mogu reci. a inace i 65nm postoji sp216, ja je imam :: :: ::
pa jbt nek ti procitaj oznaku sa graficke i da li pise sp192 ili sp216, to bar zna svako.. uostalom ako ne uradis nista idi licno pa pogledaj kada je budes uzimao.. sem ako je u pitanju slanje
:: zvao prodavce ali niko ne zna daa li je sp216 a pojedini nisu ni znali shta ih pitam. :: :: :: zasto da ne uzme, uzmi slobodno, to je VRH graficka jos uvek a sada se prodaje za male pare, a ne mozes znati da li je 192 ili 216 dok ne dobijes informaciju od prodavca, tako da znas sta ti je ciniti.. uostalom ako je 55 onda je 216 samo toliko ti mogu reci. a inace i 65nm postoji sp216, ja je imam :: :: :: :: :: ::
zvao prodavce ali niko ne zna daa li je sp216 a pojedini nisu ni znali shta ih pitam.)
uopste. Zasto si uopste prodavao svoju kartu, kad sad kupuje istu takvu? Nije valjala?
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
to sam ja isto radio, trebale su mi hitno pare pa sam prodao Gainward GTX260, zatim uzeo Palit GTS250 pa opet ovoga puta referentnu, ni dinar nisam ostao u minusu, ali sam se zato iscimao posteno, nije to dobro
:: uopste. Zasto si uopste prodavao svoju kartu, kad sad kupuje istu takvu? Nije valjala :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
:: :: karta je dobra ali vishe nema garanciju i puni 2 godine,zato sam prodao. Za novu gtx260 potrebno je slanje karte a ovi ne znaju ni da procitaju...(
... osim ako nisu Gigashit. Te se `povoljno` prodaju nove po oglasima... nekad ima osećaj da imaju samo tri i da kruže li kruže od budale do budale.... za ostale polovne, uglavnom su prepucane a ne samo napucane cene.
:: Evo odgovara na tvoje pitanje. Kumicu sam sastavio komp i nju stavio i evo ti S :: :: http://gpuz.techpowerup.com/11/07/02/h8b.png :: :: ima 21 :: :: :: Da li je neko kupio : GeForce GTX260 Leadtek Elsa 896M :: :: sta dolazi u pakovanju i da li je karta SP216 ?
samo da znas da stize u maloj kutiji knap staje kartica, dobijes sve adaptere dvi na hdmi, dvi na vga x2 i dobije se 2x 2molenx na 6pin. na kartici ne pise nista cela crna sa ljubicastom sarom i pise ELSA i to je sve :)
tako da ljudi koji traze 80e za polovne 260gtx :) a ima ih na oglasima dosta :) ne znam kako ce je prodati.
Da, izgleda da je stvarno `afterfabrikat`. Da je reparirano valjda ne bi smišljali novi naziv već je prodavali kao reparirane regularne verzije.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: samo da znas da stize u maloj kutiji knap staje kartica, dobijes sve adaptere dvi na hdmi, dvi na vga x2 i dobije se 2x 2molenx na 6pin. na kartici ne pise nista cela crna sa ljubicastom sarom i pise ELSA i to je sve : ::
Nisam u toku sta se desava za gigabyte kartama, u cemu je problem? Ja nemam ni najmanju primedbu na ovu sto imam.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: ... osim ako nisu Gigashit. Te se `povoljno` prodaju nove po oglasima... nekad ima osećaj da imaju samo tri i da kruže li kruže od budale do budale.... za ostale polovne, uglavnom su prepucane a ne samo napucane cene :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.