Imam dve razlicite graficke kartice MSI GTX570 i Palit GTX570 i interesuje me da li je potrebno instalirati i drajvere za drugu graficku da bi radilo kako treba?Znam da ce mi raditi na najnizoj frekvenciji(Palit 732mhz-MSI 750mhz).
Pa ti za nVidiu instaliras 1 drajver i on je isti za sve modele. Nemas drajvere posebne za MSi, posbne za Asus itd. Instaliras najnoviji drajver sa nVidia sajta i u podesavanjima namestis SLI i to je to. _______________________
OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, Jane Jane Vrati see
Mozes i da se normalno smejes nema potreba da se podsmejas.(podsmejavanje je `ruznije` od smejanje) Ne mogu da shvatim ljude poput tebe koji vecito se prave pametni kao da su rodjeni nauceni.Na ovom forumu vlada neka losa vibracija i to je ocigledno. Ako neko nesto pita uvek se nadje neko `pametan` pa ga zeza ili ga podsmejava pa onda kad ga ta osoba opomene na lep nacin on se vadi da je samo bila sala.E pa sali se sa nekim drugim.To sto kazem vazi za sve vas na forumu ako nemate neka pametnija posla idite malo pa masturbirajte. To sto sam napisao i CF se podrazumeva i da vazi za tu kombinaciju a ne samo za SLI. I na kraju mogao si samo da napises, da ne treba nikakve drajvere za drugu graficku samo je stelujem da radi u SLI modu.I to bi bilo najlaksi i najprostiji odgovor.
:: Ne treba drajver za drugu grafiku :: :: NE znam samo što u naslovu teme napisa CF :: support normalit :: ::
SLI od nvidia GTX260, u pitanju su dve razlicite karte : xfx 260 GPU 65nm gigabyte 260 GPU 55nm
razlicite frekvencije GPU, proizvodni proces samog GPU da li bi ova kombinacija mogla da radi??? SLI od dve 260 u kom je rangu po snazi sa novijim kartam?
Ako nekog interesuje zashto ostavljam 260: jednu imam a treba mi s-video
:: Nema potrebe da me mrzis na ovo sam se odlucio jer mi je to zadnja kupovina neke High-End masine, godine cine svoje :: :: :: :: :: 2X gtx 570 = ~ 620e ... mrzim te -.- :: :: *************************************************************** :: :: Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo :: :: :: :: :: ::
Nisam znao da postoji GTX260 sa GPU 65mm i od 55mm.Ali ako je tako koliko znam ne mogu da rade jer uparene graficke moraju da imaju isti GPU. Sto se tice perfomanse evo ti link. http://url.ie/c1dd
:: SLI od nvidia GTX260, u pitanju su dve razlicite karte :: xfx 260 GPU 65n :: gigabyte 260 GPU 55n :: :: razlicite frekvencije GPU, proizvodni proces samog GPU da li bi ova kombinacija mogla da radi?? :: SLI od dve 260 u kom je rangu po snazi sa novijim kartam :: :: Ako nekog interesuje zashto ostavljam 260: jednu imam a treba mi s-vide :: :: Hvala :: ::
Vidi...podsmehujem se sam napisao zato što ako samo malo uključiš kliker shvatio bi da čak i kada bi pokušao da instaliraš drajver br 2. za drugu grafičku zapravo instaliraš isto što i za prvi i da ćeš ga šta više ti odnosno računar smestiti u isti folder na hddu.
Podsmehivanje u mom slučaju nije ružno jer sam ti rekao direktno, pošto sam se slatko nasmejao (ali ne u smislu `e glup si`) kada sam pročitao pitanje.
Ako te ne mrzi prošetaj malo kroz moje postove uvidećeš i sam da se ne pravim pametan i da se nisam stideo da odvalim neko pitanje.
Treće imaš dve ozbiljne karte, a postavljaš zanimljiva pitanja, a ja sam ti dao kratak i jasan odgovor. support normality
:: Mozes i da se normalno smejes nema potreba da se podsmejas.(podsmejavanje je `ruznije` od smejanje :: Ne mogu da shvatim ljude poput tebe koji vecito se prave pametni kao da su rodjeni nauceni.Na ovom forumu vlada neka losa vibracija i to je ocigledno :: Ako neko nesto pita uvek se nadje neko `pametan` pa ga zeza ili ga podsmejava pa onda kad ga ta osoba opomene na lep nacin on se vadi da je samo bila sala.E pa sali se sa nekim drugim.To sto kazem vazi za sve vas na forumu ako nemate neka pametnija posla idite malo pa masturbirajte :: To sto sam napisao i CF se podrazumeva i da vazi za tu kombinaciju a ne samo za SLI :: I na kraju mogao si samo da napises, da ne treba nikakve drajvere za drugu graficku samo je stelujem da radi u SLI modu.I to bi bilo najlaksi i najprostiji odgovor :: :: :: :: Ne treba drajver za drugu grafiku :: :: :: :: NE znam samo što u naslovu teme napisa CF :: :: support normalit :: :: :: ::
:: Nisam znao da postoji GTX260 sa GPU 65mm i od 55mm.Ali ako je tako koliko znam ne mogu da rade jer uparene graficke moraju da imaju isti GPU :: Sto se tice perfomanse evo ti link :: http://url.ie/c1d :: :: :: :: SLI od nvidia GTX260, u pitanju su dve razlicite karte :: :: xfx 260 GPU 65n :: :: gigabyte 260 GPU 55n :: :: :: :: razlicite frekvencije GPU, proizvodni proces samog GPU da li bi ova kombinacija mogla da radi?? :: :: SLI od dve 260 u kom je rangu po snazi sa novijim kartam :: :: :: :: Ako nekog interesuje zashto ostavljam 260: jednu imam a treba mi s-vide :: :: :: :: Hvala :: :: :: ::
Slazem se sa tobom sto se tice nepotrebnog podsmevanja, ali stvar je sledeca.
Ljudi koji ovde vise godinama, vole hardware i generalno su dugo u IT svetu. I onda se pojavi neko ko moze opusteno da priusti sebi 2x gtx570 i postavi jako banalno pitanje...
Sto dovodi do sledeceg , ljudi koji inace imaju para za takav hardware se uopste ne razumeju i ne umeju da ga ni priblizno iskoriste, nesto kao u Americi sa fakultetom.
Onaj koji ide na fakultet i placa ga , tj moze to sebi da priusti , njemu realno ni ne treba taj fakultet.
Ako me razumes.
Ne opravdavam podsmevanje, nemoj pogresno da me shvatis, ali razumem zbog cega su neke reakcija takve.
:: Mozes i da se normalno smejes nema potreba da se podsmejas.(podsmejavanje je `ruznije` od smejanje :: Ne mogu da shvatim ljude poput tebe koji vecito se prave pametni kao da su rodjeni nauceni.Na ovom forumu vlada neka losa vibracija i to je ocigledno :: Ako neko nesto pita uvek se nadje neko `pametan` pa ga zeza ili ga podsmejava pa onda kad ga ta osoba opomene na lep nacin on se vadi da je samo bila sala.E pa sali se sa nekim drugim.To sto kazem vazi za sve vas na forumu ako nemate neka pametnija posla idite malo pa masturbirajte :: To sto sam napisao i CF se podrazumeva i da vazi za tu kombinaciju a ne samo za SLI :: I na kraju mogao si samo da napises, da ne treba nikakve drajvere za drugu graficku samo je stelujem da radi u SLI modu.I to bi bilo najlaksi i najprostiji odgovor ::
To sto imam 2xGTX570 znaci znanje u IT svetu? Mozda sam kriv sto nisam izneo celu situaciju a ona je: Meni rade vec obe kartice ali me je interesovalo neki bolji rad kroz optimizaciju nekog drajvera sem nvidijinog koji imam.
:: Slazem se sa tobom sto se tice nepotrebnog podsmevanja, ali stvar je sledeca :: :: Ljudi koji ovde vise godinama, vole hardware i generalno su dugo u IT svetu. I onda se pojavi neko ko moze opusteno da priusti sebi 2x gtx570 i postavi jako banalno pitanje.. :: :: Sto dovodi do sledeceg , :: ljudi koji inace imaju para za takav hardware se uopste ne razumeju i ne umeju da ga ni priblizno iskoriste, nesto kao u Americi sa fakultetom :: :: Onaj koji ide na fakultet i placa ga , tj moze to sebi da priusti , njemu realno ni ne treba taj fakultet. :: :: Ako me razumes. :: :: Ne opravdavam podsmevanje, nemoj pogresno da me shvatis, ali razumem zbog cega su neke reakcija takve. :: :: Nek te sluze u zdravlju karte :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: Mozes i da se normalno smejes nema potreba da se podsmejas.(podsmejavanje je `ruznije` od smejanje :: :: Ne mogu da shvatim ljude poput tebe koji vecito se prave pametni kao da su rodjeni nauceni.Na ovom forumu vlada neka losa vibracija i to je ocigledno :: :: Ako neko nesto pita uvek se nadje neko `pametan` pa ga zeza ili ga podsmejava pa onda kad ga ta osoba opomene na lep nacin on se vadi da je samo bila sala.E pa sali se sa nekim drugim.To sto kazem vazi za sve vas na forumu ako nemate neka pametnija posla idite malo pa masturbirajte :: :: To sto sam napisao i CF se podrazumeva i da vazi za tu kombinaciju a ne samo za SLI :: :: I na kraju mogao si samo da napises, da ne treba nikakve drajvere za drugu graficku samo je stelujem da radi u SLI modu.I to bi bilo najlaksi i najprostiji odgovor :: :: ::
me bash nadje sa fakultetima - pa kod nas doshlo vreme da studiraju oni koji imaju para ( a ne treba im fakultet) a ima i povlascenih kojima je omoguceno besplatno skolovanje(tek njima nikad nece trebati)
ajd sli pitanje: 2xgtx260 po rezultatima sa kojom kartom moze da se uporedi - novijom? Zanemarimo dx11...
ne znači znanje, već elementarno poznavanje osnovnih stvari.
Ne, ne postoje drugi drajveri niti bi ikome palo napamet da piše drajvere za drugu firmu. Em što ne bi sigurno napisali bolje drajvere, em što ne bi mogli da ih naplate.
Koliko god je moguće Nvidia je to već optimizovala budi siguran.
ali pitanja su ti glupa, posebno ovo poslednje. Kroz čiji bi ti drajver da poboljšaš performanse SLi-a, ako ne kroz nVidijin? Možda da probaš ovaj poslednji 11.6 katalist, jer meni sa 6950 radi odlično.
Nijedno pitanje nije glupo. Samo su odgovori veoma očigledni :). support normality
:: ali pitanja su ti glupa, posebno ovo poslednje. Kroz čiji bi ti drajver da poboljšaš performanse SLi-a, ako ne kroz nVidijin? Možda da probaš ovaj poslednji 11.6 katalist, jer meni sa 6950 radi odlično. :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
:: @Dexter01 :: :: me bash nadje sa fakultetima - pa kod nas doshlo vreme da studiraju oni koji imaju para ( a ne treba im fakultet) a ima i povlascenih kojima je omoguceno besplatno skolovanje(tek njima nikad nece trebati :: :: ajd sli pitanje: 2xgtx260 po rezultatima sa kojom kartom moze da se uporedi - novijom? Zanemarimo dx11...
Da, nije mi ni palo na pamet. Čemu dve GTX570? U kojoj se rezoluciji igraš?
Te dve karte su jedino korisne ako se kače na tri monitora u surround, u suprotnom su bacanje para kompletno. Ionako su sve igre na PCu portovi sa Xboxa, totalno je suludo bacati pare na još jednu.
Povrh svega je još gluplje kupovati sad dve karte da bi šta, bio miran kao 5 godina, a bićeš miran možda 2-3 godine. Bolje sačuvaj pare, pa uzmi jaču kartu kad se sledeća generacija pojavi, ili jednostavno uzmi Xbox 360... __________________ Scourge of PCBerza
Daumom. Ako nemas tri monitora, onda se snaga tih karti vidi jedino u sintetici. Provrti malo testove pa okaci ovde da vidimo kako ferceraju karte.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
pitanje: ako bih recimo kupio josh jednu graficku kartu recimo gtx460 a ovu sadasnju gtx260 ostavio da radi fiziku da li bi karta koja odradjuje fiziku mogla da preko s-video daje tv sliku ili ne?
Konacno smislen odgovor. Svake dve generacije najaca. Zato meni kada kazu slabiji primerak znaci ne znam nemam reci. Neka je narednih 6 meseci jak ali ce jaci biti jak 13 meseci ili 12 a toi je svakog meseca po 1000 din i kada mi kazu dosta ti je neka o glavu bi im je razlupao, Ko su oni da odlucuju i savetuju kada ja odlucim.
Kakakv SLI-CF na ove monitore. A i one su napravili da bi kupio dve karte.
Ali pricaju jer sa slabijom moram godiunu dana ranioje celu sumu da dajem zato i jedu g.... Izvalio sam ja i povraca mi se od tih saveta takvih da kada imas kes uzimas slabiju jer zadovoljavas njih umesto sebe inace si kreten ako kupis sta ti zelis.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.