Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
pomoc!!!
STRANA 1 OD 1
lik7777 pomoc!!! 25.06.2011. 09:42 T36850

status: user
broj poruka: 283

imam problem sa monitorom ....gubi sliku 2 sekunde ima pa 2 nema i tako non stop. e sad jel to do monitora ili mozda do graficke???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Može biti i jedno i drugo... 25.06.2011. 09:56 #339078

broj poruka: 3742
mada više tipujem na monitor u ovom slučaju. Grafika ili baca ili ne baca sliku. PRobaj razne varijante. Od probe sa drugim monitorom (komšijskim), do menjanja grafike (komšijskom)...do drugih mističnijih i manje popularnih metoda menjanja rezolucije i ostalih zajebancija.
support normality

zox036 .... 25.06.2011. 10:09 #339080

broj poruka: 128
zameni kabal od graficke do monitora.Mozda je los kontakt, mozda je ......

lik7777 re 25.06.2011. 10:14 #339086

kada izvucem kabl iz graficke pa pise ono cable not pluged in itd isto se desava gubi sliku kad to pise... e sad sta se tu desava to je pitane?? ali videcu da uzmem od komsije kasnije njegov monitor...

e a ako budem morao da ga menjam led ili tft. za led sam cuo kao jestoda to njihovo zracenje nije zdravo i sl.
pajsgudgud Re: re 25.06.2011. 10:21 #339088

Sam si dao odgovor. Ako izvučeš kabl od grafike iz monitora, a on i dalje gubi sliku monitor je digo sve četiri u vis. Po šturom opisu kvara popravka je verovatno moguća. Ti sada vidi dal` se to isplati.

Moja predviđanja su bila tačna!!! Idem da otovrim agenciju za proricanje sudbine!

support normality

::
:: kada izvucem kabl iz graficke pa pise ono cable not pluged in itd isto se desava gubi sliku kad to pise... e sad sta se tu desava to je pitane?? ali videcu da uzmem od komsije kasnije njegov monitor..
:: e a ako budem morao da ga menjam led ili tft. za led sam cuo kao jestoda to njihovo zracenje nije zdravo i sl
lik7777 re:Re:re 25.06.2011. 10:24 #339091

a evo ga sad je proradio.... isto tako me je i juce i zadnjih par dana unazad zajebavao ali danas sam se sa njim drndao nekih 2 sata.... verovatno mu nije jos dugo ostalo ali ajde dok radi neka ga..

a ako menjam sta da uzmem????

raic Re: re 25.06.2011. 10:24 #339094

broj poruka: 9006
LED DIODE ZRAČE
KINEZI I VANZEMALJCI OPSELI SRPSKE FORUMIME

Najnovije izdanje renomiranog časopisa `treće oko` na kioscima, požurite

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: kada izvucem kabl iz graficke pa pise ono cable not pluged in itd isto se desava gubi sliku kad to pise... e sad sta se tu desava to je pitane?? ali videcu da uzmem od komsije kasnije njegov monitor..
:: e a ako budem morao da ga menjam led ili tft. za led sam cuo kao jestoda to njihovo zracenje nije zdravo i sl
solaja777 @lik7777 25.06.2011. 10:31 #339098

broj poruka: 3277

mene je monitor slicno zezao sano 1 dan i otad je proshlo oko 2 meseca, perfektno radi , sta se desilo ne znam, gasio i palio sam rachunar, iskljucivao itd., jednostavno sto kolega reche VANZEMALJCI!!!

ajd sad dalje, posle problema sa monitorom nije proshlo zadugo crkla je glavna sklopka u kuchi i umesto 240v bilo je vishe - po rechima majstora koji je istu menjao reche da sam imao srece da nije sve crklo u kuci, a kvar se manifestovao prestankom rada strujnih utichnica i smradom iz kutije gde je strujni sat i osigurachi....
pajsgudgud Re: @lik7777 25.06.2011. 11:21 #339119

Ja bih rekao da kod lika777 (hm...solaja777) neka komponenta najavljuje odlazak na onaj svet...
support normality

:: mene je monitor slicno zezao sano 1 dan i otad je proshlo oko 2 meseca, perfektno radi , sta se desilo ne znam, gasio i palio sam rachunar, iskljucivao itd., jednostavno sto kolega reche VANZEMALJCI!!
:: ajd sad dalje, posle problema sa monitorom nije proshlo zadugo crkla je glavna sklopka u kuchi i umesto 240v bilo je vishe - po rechima majstora koji je istu menjao reche da sam imao srece da nije sve crklo u kuci, a kvar se manifestovao prestankom rada strujnih utichnica i smradom iz kutije gde je strujni sat i osigurachi...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs