Svaki put kad instaliram drajver (stariji ili noviji,svejedno) izgubi se normalna slika i vrate se bazna podesavanja bez boja i na najmanjoj rezoluciji.I na win xp i na win 7.Sta moze biti?
Ako si je probao s više drajvera, na više sistema i na još kojoj mašini bojim se da je prcnula. Što nije ni čudo, te 8400gs iz nekog razloga crkavaju ko blesave.
Možda od ovog kijameta, sad gledam aktuelne podatke i ono 29 stepeni u 10 uveče, nenormalno.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Probaj rucno da instaliras drajver.Skini najnoviji drajver sa ofc sajta. Idi na have disk...pa u listi, izmedju ostalih, izaberi tvoju kartu. Imam trenutno istu karticu i ne pravi mi problem sa najnovijim drajverima, ali imao sam istih slucaja sa pojedinim modelima. Ako to ne p[rodje onda je, nazalost, prdeknula:(
raicu ja sam imao isti taj problem sa tvojom 8400gs
24.06.2011. 00:00
status: user broj poruka: 949
izvadio sam je iz slota, opet je vratio i proradila je. ali to nije bilo trajno resenje i ja mislim da je na samrti. ubaci je u rernu sa krompirom i podgrej na 200c ralebrale
Izvadio,produvao komp (tona prasine),vratio,ukljucio i radi...zasad..sa drajverima...Cini mi se da je neko cupao kabal od vga ulaza i iskrivio celu kartu udesno...Jedva sam odsrafio.Ne znam sta je,ali zasad radi.Hvala na odgovorima.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.