Ima li neko iskustva sa ovim modelom? Trebalo bi da je sutra pazarim, pa me zanima da li je podlozna kvarovima, pregrejavanju i ostalim losim stvarima, tj, zanima me jednostavno hoce li me lepo sluziti? :)
Citao sam review-ove ali jedno su oni a drugo su iskustva korisnika :)
Bice dve godine u garanciji, ali vec me hvata panika da cu imati problema sa njom, usled moje tendencije ka baksuzluku :)
Takodje, pre nego sto je `turim`, da li da uninstaliram catalyst koji sada imam, ili ce da catalyst sam `vidi` da imam novu kartu i sam sredi sve?
Izvinjavam se za pocetnicka pitanja, ali samo zelim da umirim saves` i da mi ceo upgrade prodje sa sto manje gubljenja zivaca :)
Za samu kartu nisam čuo ništa ali za catalyst nema frke
22.06.2011. 20:25
status: user broj poruka: 1577
Samo kad je ubaciš skini lepo najnoviji catalyst i instaliraj čisto da eliminišeš slučajne propuste ako ih bude bilo. Ako već imaš najnoviji neće boleti reinstall. Ja sam recimo na moj komp zbog nečega kačio umesto 4850 vapor-x, radeon 1300 pro i igrao Borderlands nekih 30 minuta, nije ništa zajebavalo sem seckanja zato što je radeonka matora k`o Metuzalem.
Imam jednu al od drugog proizvodjaca. Uglavnom malo se greje nije bucna i daje solidne performanse to jest za normalne ljude vise nego dovoljna za bilo koju igru. Nista nece da se desi ako je ubaciš a da ostanu ti drajver. Možda ce raditi dobro možda nece. Najbolje je da preinstaliraš drajvere, Što se tice kvarova pa sve se kvare nema tu pravila. Mož da ti traje nedelju dana a može verovotno i 10 godina.
LVirt, posalji opet mail ako nije problem, adresa koju sam postavio ovde nije vise aktivna, sada sam updateovao podatke pa bi trebalo da sve stize kako treba :)
:: `fala Simon :: :: LVirt, posalji opet mail ako nije problem, adresa koju sam postavio ovde nije vise aktivna, sada sam updateovao podatke pa bi trebalo da sve stize kako treba :)
Cekaj druze malo, pitao bih te dok se ne ulalas...Za koliko novca si je nasao, da li kupujes novu? Ajd da mi kazes ako nije tajna, posto nameravam istu da pazarim negde. Ako si se strmoglavio u krevetac, onda laku noc, pa javi, u protivnom nocne more ti ne ginu:)))
Cena joj je (ovde u Pancevu, gde uzimam) 9k, za novu naravno, model sa giga rama. Znam da sam mogao i da jeftinije prodjem da sam se iscimao do prestonice, ali ovi od kojih uzimam (da ih ne reklamiram), su uvek bili maksimalno korektni, nikada nisu pravili problem oko garancije i slicnih stvari.
A posle gomile losih iskustava, nije mi problem da platim i malo vise, naravno do neke razumne granice, ali da budem siguran da sam pokriven u slucaju problema.
Elem, kada je ubodem i provrtim par igara kazem utiske. Ako ne crknem od srece.
Eto ipak je dobro sto me trenutno muci, kako bi to Karleusa rekla, insomnija :)
Ok, tnx na informaciji, ipak mi je to puno para za sad:(. Jel ima nesto polovno do 7k, meni je to plafon za sada? Mozda i neka zamena za hrdver+doplata...vrhunski, naravno:) Valjda ce mi neko poslati pismo:)
Hvala jos jednom! Taman kad si se razbudio, sada popijes jednu toplu cokoladu i u krpe:))
Mislim da je 9000din za ovu kartu u ovo trenutuku mnogo, za taj novac se moze naci 5770, a ako niste gadljivi na polovne kartice imate u oglasima na Bench forumu GTX260 za 6500din u pismenoj garanaicji, to je best buy
Mislim da je 9000din za ovu kartu u ovo trenutuku mnogo, za taj novac se moze naci 5770, a ako niste gadljivi na polovne kartice imate u oglasima na Bench forumu GTX260 za 6500din u pismenoj garanaicji, to je best buy
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.