Ako imaš kablić (da ga nazovem interni) to bi bilo najbolje rešenje i na taj način možeš direktno da ga povežeš sa pločom. Međutim, pošto ne dolazi kablić osim audio-video kabla onda pozadi na kartici ubaciš audio-video kabal a, plavi krak kabla (audio stereo) treba da ubaciš u audio ulaz (isto plavi) za karticu (pozadi kućišta).
kakav vam je kvalitet slike na doticnoj kartici. Ja sam veoma rezočaran. Naravno, moguće da je kod mene lošiji signal a, nemam vremena da proverim na drugom mestu ali imam dosta `šuma`, `snega` i slabu oštrinu. Predpostavljam da to nije slučaj kod ostalih ali ajd bacite Vaše utiske.
Koji sistem imaš na tom kompu ako imaš win 7 i pustio si ga da sam instalira svoje drivere za zvuk ,skini sa proizvođačevog sajta oficijalni driver i instaliraj njega tako sam ja morao kad sam kod druga pravio dotičnu kartu. Black Wolf
nemoze biti losa .. 10-bitni adc .. HD kvalitet - ukoliko su kablovi OK (nije spojen negde faradej i unutrasnja zica) i naravno svaka PC TV kartica zahteva kvalitetniji signal .. nemozes spojiti 5 TV i 3-4 splitera i onda ubosti u karticu koaksijalni ..
kod mene je CATV .. kabel mi dolazi 2 sprata vislje i spojeno je na 2 splitera (skuplja) i 20m koaksijalca (skupljeg bakar-bakar) .. slika je ostra i nema snega sem u januaru ..
pretresi kablove i RF konektor dali je spojen kako treba i da li nema spoj izmedju faradeja i unutrasnjeg voda ..
:: :: kakav vam je kvalitet slike na doticnoj kartici. Ja sam veoma rezočaran. Naravno, moguće da je kod mene lošiji signal a, nemam vremena da proverim na drugom mestu ali imam dosta `šuma`, `snega` i slabu oštrinu. Predpostavljam da to nije slučaj kod ostalih ali ajd bacite Vaše utiske.
imam tu karticu, na win 7 64 bit, i pvr2 mi ne radi posle zamene ploce i procesora(instalirao bezbroj puta), jedva sam kartu naterao da radi pod windows media centrom i slika je losa, puno suma... sto me najvise nervira, pre obaranja sistema i menjanja ploce, ta karta je radila sasvim pristojno sa pvr2, ali windows media centar nije hteo da fercera sa njom :DDD gremlini, sta li je?:D
Kartica nije nicim povezana na plocu...Moja,na mom racunaru,jeste..Ima neki ulaz na vrhu karte,ali u njemu nema nista,nikakav kabal...Verovatno da im nisu stavili kabal da kartu povezu sa plocom,kad su je uzeli...
Znam da nemaš kablić od kartice inace to ti je popularni `cd kablic` pa ako isti imaš od cd-a ili nešto slično možeš da iskoristiš. Ali kao što sam ti rekao, imaš onaj audio-video kabal pa odradi kao što sam ti objasnio.
:: Kartica nije nicim povezana na plocu...Moja,na mom racunaru,jeste..Ima neki ulaz na vrhu karte,ali u njemu nema nista,nikakav kabal...Verovatno da im nisu stavili kabal da kartu povezu sa plocom,kad su je uzeli.. :: :: ::
Kartice su uzas. U svom zivotu sam video sigurno desetine razlicitih Leadtek WinFast modela 2000XP Expert, 2000 Deluxe, Pro, RM...Global...i uvek sam bio razocaran. Slika je uzasno losa, daljinci baguju samo tako, softver neupotrebljiv...to sto je pomama za njima, sto ih mnogo ljudi hvali, za mene je i dalje jedan od najvecih fenomena, jer su kartice LOSE. Izrada je ispod prosecna, cipovi su uglavnom oni jeftini...tuner ocajan
Kada se uporede sa ATI Theatrix, Miro Pinnacle, Hauppauge, Creatix (Medion, posebno ih radi MSI) vidi se razlika kao nebo i zemlja.
Nikada ne bih nikome preporucio da uzme Leadtek iako je on najpopularnij u TV oblastii, za mene je on isuvise los izbor
:: :: kakav vam je kvalitet slike na doticnoj kartici. Ja sam veoma rezočaran. Naravno, moguće da je kod mene lošiji signal a, nemam vremena da proverim na drugom mestu ali imam dosta `šuma`, `snega` i slabu oštrinu. Predpostavljam da to nije slučaj kod ostalih ali ajd bacite Vaše utiske.
Meni je slika dobra, samo od kad sam presao na win7 svaka nova instalacija ovog OS-a donosi i neki novi problem sa softverom koji je stvarno lose uradjen. A i poludeo sam dok sam podesio zvuk.
Ma sve to stoji i naravno da ne može da se poredi sa pinnacle i hauppauge ali ni cene pomenutih proizvođača ne mogu da se porede. Nisam istu uzeo da bih imao sjajnu karticu već kao neko jeftino rešenje dok se ne pojavi neka dobra digitalna za kasnije jer sa trenutnim tv tjunerima na našem tržištu nešto i nisam baš zadovoljan. Samo sam razočaran kvalitetom ali predpostavljam da je to uglavnom do problema kod mene. Ovih dana proveriću ulazni signal kablovske ali i na monitoru koji nije 1920x1080 s obzirom da je pal signal pa da vidim kakav je kvalitet.
:: Kartice su uzas. U svom zivotu sam video sigurno desetine razlicitih Leadtek WinFast modela 2000XP Expert, 2000 Deluxe, Pro, RM...Global...i uvek sam bio razocaran. Slika je uzasno losa, daljinci baguju samo tako, softver neupotrebljiv...to sto je pomama za njima, sto ih mnogo ljudi hvali, za mene je i dalje jedan od najvecih fenomena, jer su kartice LOSE. Izrada je ispod prosecna, cipovi su uglavnom oni jeftini...tuner ocaja :: :: Kada se uporede sa ATI Theatrix, Miro Pinnacle, Hauppauge, Creatix (Medion, posebno ih radi MSI) vidi se razlika kao nebo i zemlja :: :: Nikada ne bih nikome preporucio da uzme Leadtek iako je on najpopularnij u TV oblastii, za mene je on isuvise los izbo :: :: :: :: :: kakav vam je kvalitet slike na doticnoj kartici. Ja sam veoma rezočaran. Naravno, moguće da je kod mene lošiji signal a, nemam vremena da proverim na drugom mestu ali imam dosta `šuma`, `snega` i slabu oštrinu. Predpostavljam da to nije slučaj kod ostalih ali ajd bacite Vaše utiske.
Kupio sam pre nekih 6 meseci polovnu Tv2000 Deluxe za 1500din, već sam imao jedan takav na drugom kompu, naišlo je jeftino i što da ne.
Softver i nije šampionski al viđao sam dosta lošijih tako da ima prolaznu ocenu. Jedna jako dobra stvar je što imaš konfigurator za daljinski kojim možeš da simuliraš bilo šta, komande preko tastature, multimedijalne tastere, čak i neke sistemske komande, sleep, shutdown.... A na samom daljinskom ima pun kurac tastera tako da je jako zgodno ako praviš htpc.
Slika ko slika, preko kablovske je ok.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Ja sam pokusavao i stavio plavi kabl u plavi ulaz maticne ali nista. Nema zvuk to sam pre stavio jos. Kada instaliram drivere i sve radi do posle 1-2-3 restarta. Tada vise ne cujem ni kada recycle brise nesto. Nikakav zvuk. Vidi se kao da zvucnici rade i kojom jacinom ali zvuka nema ni na 2 zvucnika nigde.
Imao sam nekoliko komada TV2000XP raznih varijanti i onda mi u ruke pade Terratec CinergyTV 600 sa filips čipom i od tad sam reko Leadtek i Conexant čip nikad više...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.