Da li neko ima na prodaju, ili zna nekog ko bi po realnoj ceni prodao PCI (ne AGP i ne PCI-e) graficku, koja ima na sebi 64-128MB DDR, 128bit, s-video TV-out, DVI?
... u jednoj poodavnoj temi gde smo olajavali Ljubišu, neko je napomenuo kako tako nešto drži po fijokama i da bi prodao za malo, i slično... ako padneš u bedak pretraga, pretraži i forum za tom temom. Pozdrav.
Moze i 9200, mada mi ne treba nista skuplje od onoga sto ce mi obaviti cak i 64MB SDR TVO DVI, jedino bitno da ima makar te stavke. Ali ne kod Ljuse koji to ceni 5x vise nego li vredi...greota, one 2 na Kupini otisle za sitnih 700din, a samo jedna vredi nekih 10e
ima ortak moj neke krseve, mogu da ga pitam sutra da pogleda pa javljam. cena- jelen 0.5 :) ako nije tajna, za sta ce da ti sluzi? bas mora sve navedeno (svideo, dvi,ddr,128bit,)?
Dovoljno je da ima 64M, 64bit, analog VGA, i composite TV out...pozeljno je da ima 128M, 128bit, s-video 4/7 pin i DVI :) naravno da radi kako Bog zapoveda i da je bez okrnjenih SMD delova :DD
Ako ima nesto tako super, ima da trgujemo :)
Pozz za SD
:: ima ortak moj neke krseve, mogu da ga pitam sutra da pogleda pa javljam. cena- jelen 0.5 :) ako nije tajna, za sta ce da ti sluzi? bas mora sve navedeno (svideo, dvi,ddr,128bit,) :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
ali ovih dana radim jednom racunaru bios i to mogu jedino sa njom a pritom stvarno ne znam kada cu da zavrsim....ajd pa mi shibni neki mejl za neki dan do subote recimo da te obavestim sta je bilo. Pozzz
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.