poz rajaa prosli put sam vas smarao sa hladjenjem a sad cu sa grafom treba mi directX 11 jeftina grafa preferiram Nvidiu za ovu masinu pa dajte predloge ali u kreajnjem slucaju i ati 5570 je u opticaju tu je negde i novcani limit 6000-6500po vasem iskustvu ili kako vec direct x 11 grafa.... hvala unapred znatizeljnima sam da kazem da cooler master TX3 sad radi na 5000+black i hladi ga extra a phenoma sam nabavio i montirao XIGMATEK Loki SD963 koji sa dodatnom devetkom radi ekkstra ...
Ne mogu da smislim šta će ti tako slaba grafička -5570- sa dx11. Za ige sigurno nije. Najbolje što možeš za taj novac da uzmeš je polovna 5750, još u garanciji. POgledaj oglase.
saladine poslao sam ti mail... :) **************************************************************** Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo.
torto.. sta mislis o ovome http://emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-(vga)-vga-geforce-gt440-gainward-512mb-ddr5.11.html?productId=16543 jeste da ima manje memorije ali je ddr5 a i nategnucu se za 200 kinti preko budzeta. @Vepromon hvala ako nebudem uzeo Nvidiju dogovoricemo se
bez razmisljanja ,prvo sto je hladna ,drugo kuler je fakticki necujan.Nvidia u tom segmentu skoro da i nema ponudu.Bolja je od gt 440 u igricama 30-40 %,a cena im je slicna.
narode igre mi nisu primat imam drugu masinu za to sa 955 phenom i 3850 u crossfire nego sam hteo da probam n vidiju davno sam je koristio 6600gt agp, pa reko da vidim kakve su sad.
Bolje prodaj te 3850 i uzmes nesto pristojno za igre. A za tu masinu gde ne igras neku najjeftiniju kartu.
:: :: narode igre mi nisu primat imam drugu masinu za to sa 955 phenom i 3850 u crossfire nego sam hteo da probam n vidiju davno sam je koristio 6600gt agp, pa reko da vidim kakve su sad. :: :: Ali nema veze malo sam istrazivao i uzecu atija http://www.winwin.rs/-vga-amd-radeon-5670-sapphire-512mb-ddr5.66.html?productId=33829 :: :: hvala na predlozima izvinte za smaranje...... :: ::
polako ljudi doce i one na red za zamenu samo budzet da se popuni mislim da menjam sa nekom 6xxx al za par meseci tek, samo da vam kazem teraju crysis 2 sve very high i aa ukljucem, bez af u 1360x768 bez greske nisam merio al subjektivan osecaj fps 60-70 glatko bez laga i trzanja nisam probao metro na njima nemam odgovarajuci cxxack , probacu pa cu javnem kao ide metro na 3850 crossfire
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.