Za Gigabyte GTX 460 1GB GV-N460OC-1GI? Jel vredi za nju dati 120e? Naisla mi mi sad ponuda, pa... kolika je razlika izmedju doticne i 460 HAWK? Naravno u garanciji skoro pa 3g... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
brate uzimaj tu gigashit!hawk je oko 16....a nova 6870 je tolko a jaca je od hawka..tako da se isplati uzeti gigashit ipak ti ostane para u dzepu a extra karta..:)
moja azdaja!!! biostar 8600gt 512 ddr2 ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 2.6ghz atx 400w
da li bez racuna ali sa garantnim listom mogu da ostvarim reklamaciju? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
da Gigabyte GTX 460 karte imaju neki problem sa memorijom ako se dobro secam? Nesto jebavaju u Crysisu i gase monitor. Hawk bi trebao da se bolje klokuje i da ima bolje ladjenje. Nova je u emiju 17124 din. Stedis 50 eura. U principu uzmi pa ces da je reklamiras ako ne valja.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Ne. Izričito piše na svakom garantnom listu da je nevažeći bez fiskalnog isečka.
:: da li bez racuna ali sa garantnim listom mogu da ostvarim reklamaciju :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Drugare Mixeru konvertitu, :-D garancija se ne prenosi na treca lica. Ako ti karta rikne, samo taj koji ju je prvi kupio moze da je reklamira i to sa racunom... Ne znam takvog dobricinu od prodavca koji ce da uradi tako nesto...
:: da li bez racuna ali sa garantnim listom mogu da ostvarim reklamaciju :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
zavisi, ako je npr. neko negde dobio u veleprodaji bez fiskalnog i ako oni primaju bez fiskalnog onda vazi, ali o zavisi.. uglavnom je potreban fiskalni.. ali taj fiskalni papir je toliko dobar da se meni izlizao posle god.i po dana..
:: Ne. Izričito piše na svakom garantnom listu da je nevažeći bez fiskalnog isečka :: :: :: :: da li bez racuna ali sa garantnim listom mogu da ostvarim reklamaciju :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: ::
Jel istina to za igrice? Koliko znam to je bilo sa 6850GA a ne sa gtx 460??? A za treca lica pojma nemam sta pricas, kako bi onda ostali koji kupe sa oglasa reklamirali nesto? AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Po novom zakonu mislim da možeš :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Ne. Izričito piše na svakom garantnom listu da je nevažeći bez fiskalnog isečka :: :: ::
U pravu je Miško, šta misliš zašto ti pri kupovini uzimaju broj lične karte, matični i broj pasoša, otisak prsta i dve fotografije anfas-profil?
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Drugare Mixeru konvertitu, :- :: garancija se ne prenosi na treca lica :: Ako ti karta rikne, samo taj koji ju je prvi kupio moze da je reklamira i to sa racunom.. :: Ne znam takvog dobricinu od prodavca koji ce da uradi tako nesto.. ::
I jos skeniraju zenicu i uzimaju vlas kose za analizu dnk , cisto da budu sigurni... xD :: U pravu je Miško, šta misliš zašto ti pri kupovini uzimaju broj lične karte, matični i broj pasoša, otisak prsta i dve fotografije anfas-profil :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Drugare Mixeru konvertitu, :- :: :: garancija se ne prenosi na treca lica :: :: Ako ti karta rikne, samo taj koji ju je prvi kupio moze da je reklamira i to sa racunom.. :: :: Ne znam takvog dobricinu od prodavca koji ce da uradi tako nesto.. :: :: ::
To je bila priča sa 6850 GA kartama. Ne za GTX 460. Garanciju možeš da ostvariš direktno kod uvoznika, tj. ovlašćenog servisa, bez obzira što nemaš račun. Bitno je da na garantnom listu imaš serijski broj i da je naravno overen.
:: Jel istina to za igrice? Koliko znam to je bilo sa 6850GA a ne sa gtx 460?? :: A za treca lica pojma nemam sta pricas, kako bi onda ostali koji kupe sa oglasa reklamiral :: nesto :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Po novom zakonu mislim da možeš :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: Ne. Izričito piše na svakom garantnom listu da je nevažeći bez fiskalnog isečka :: :: :: :: ::
nego za igrice me interesuje? kaze decko da je garancija ostvariva u grapolu... poslao mi je ceo garantni list na mail, samo sto kaze da je kupio kod uvoznika pa nema racun... NZNM sta da radim... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Iz ličnog iskustva znam da je bolje da se ne žrtvuje 120 eura zbog 50.
Jebeš 50 eura, ima bar 3 normalne prodavnice u Beogradu i u svakoj će ti svi ponaosob izaći u susret ako iskrsne bilo koji problem sa kartom, u bilo koje vreme. Dokazano u praksi 300 puta.
A ako ti sa polovnom ispadne sranje, možeš samo da ubiješ tog što ti je prodao.
Pošto takvi likovi u 100% slučajeva ne pristaju da se nađete ispred prodavnice u kojoj je navodno kupljena, onda nemaš ni načina da proveriš na licu mesta, nego moraš da gubiš i nerve bezveze, usput.
I kada mu platiš, pa se u prodavnici par kilometara dalje uveriš da od garancije nema ništa, onda kreću šibicarske fore preprodavca kakve malo ko može da zamisli. Dakle, ciganski buvljak x 5.
Tako da, jedino ako imaš želudac da zbog 120 eura lomiš nečije noge i vilice, onda uzmi polovno.
Mada će ti onda onih 50 eura otići na gorivo, tek da znaš, jer će te iznervirati debilčina pa ćeš morati da se provozaš da se smiriš...
Ušteda postoji samo ako ti neko proveren 5 puta dokaže 5 puta da mu nešto novo ne treba i da će ti zato prodati za 30% nižu cenu, uz pristanak na sve moguće provere legalnosti i tehničke ispravnosti.
Poslao mi je slike, ima i pecat, i potpis, i serijski broj... Izgleda da idem na rizik... Sta bi vi uradili??? To me interesuje... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: To je bila priča sa 6850 GA kartama. Ne za GTX 460. Garanciju možeš da ostvariš direktno kod uvoznika, tj. ovlašćenog servisa, bez obzira što nemaš račun. Bitno je da na garantnom listu imaš serijski broj i da je naravno overen :: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6 :: :: :: :: Jel istina to za igrice? Koliko znam to je bilo sa 6850GA a ne sa gtx 460?? :: :: A za treca lica pojma nemam sta pricas, kako bi onda ostali koji kupe sa oglasa reklamiral :: :: nesto :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: Po novom zakonu mislim da možeš :: :: :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: :: :: Ne. Izričito piše na svakom garantnom listu da je nevažeći bez fiskalnog isečka :: :: :: :: :: :: ::
Baš skoro sam uzeo novi hard preko limunda, bez računa, samo garancija...ispostavilo se da je neispravan, otišao da servisa, niti me je neko pitao za račun, niti su mi pravili ikakav problem. Samo su me zvali posle dva-tri dana da dođem po novi...Što se tebe tiče, ako ti je već poslao garanciju ti to lepo pošalji sad na mail Grappolu i obavezno ih zovi ujutru da pitaš da li je takav garantni list validan i da li možeš direktno kod njih da ostvariš pravo na garanciju. A dok ne dobiješ odgovor od njih(sutra ujutru) reci ovom da sačeka ili tako nešto... Po meni ne ideš na rizik i ako odmah uzmeš, nema šta da bude problematično. A to što na g. listu piše da važi isključivo uz f. račun, odnosi se kad ostvaruješ pravo na garanciju kod prodavca.
:: Poslao mi je slike, ima i pecat, i potpis, i serijski broj... Izgleda da idem na rizik.. :: Sta bi vi uradili??? To me interesuje.. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: To je bila priča sa 6850 GA kartama. Ne za GTX 460. Garanciju možeš da ostvariš direktno kod uvoznika, tj. ovlašćenog servisa, bez obzira što nemaš račun. Bitno je da na garantnom listu imaš serijski broj i da je naravno overen :: :: :: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6 :: :: :: :: :: :: :: Jel istina to za igrice? Koliko znam to je bilo sa 6850GA a ne sa gtx 460?? :: :: :: A za treca lica pojma nemam sta pricas, kako bi onda ostali koji kupe sa oglasa reklamiral :: :: :: nesto :: :: :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Po novom zakonu mislim da možeš :: :: :: :: :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne. Izričito piše na svakom garantnom listu da je nevažeći bez fiskalnog isečka :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ako se sekiras za garanciju, pozovi radnju gde je kupljen proizvod pa ih pitaj, i resis dilemu za 2 min. Ako je garancija uredu, onda kupi grafu ako joj nista ne fali, a znace ti pare. Ja nikad nista polovno u zivotu nisam kupio, osim sledeceg auta tako da podrzavam slavujceta.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Eo morti dobro zbori, :) , to oko garanije nebi trebalo da bude problem ... E sad probaj sto ti toi da posaljes grapolu i proveri, ako kazu nije validno bez racuna ti ne uzimaj... Imas i mail mixer poslao sam ti nesto. :) Fatality Public : 217.26.67.179:27089 Fatality DeathMatch: 217.26.75.218:27034 Fatality Zplague: 193.104.68.6:27038 Fatality ClanWars: 193.104.68.2:27081 http://fatality-cs.info/
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
ovo je najpametnije, pozoves lepo firmu i pitas unapred i onda budes siguran.
:: Ako se sekiras za garanciju, pozovi radnju gde je kupljen proizvod pa ih pitaj, i resis dilemu za 2 min :: Ako je garancija uredu, onda kupi grafu ako joj nista ne fali, a znace ti pare :: Ja nikad nista polovno u zivotu nisam kupio, osim sledeceg auta tako da podrzavam slavujceta :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Ne treba ti ni racun ni original, ni fizicki papir da bi ostvario garanciju. Mozes i na e-mail da im posaljes skeniranu garanciju gde se samo vidi serijski broj i to ti je dovoljno. Stvarno ne vidim u cemu je uopste problem ..
pa nije brate, mozda u nekim firmama veoma veoma retko, ali svi uglavnom ZAHTEVAJU dokument-garanciju, ni govora da to moze tako preko mail-a.. nema sanse
:: Ne treba ti ni racun ni original, ni fizicki papir da bi ostvario garanciju. Mozes i na e-mail da im posaljes skeniranu garanciju gde se samo vidi serijski broj i to ti je dovoljno. Stvarno ne vidim u cemu je uopste problem . :: :: ::
Ja sam vecinu reklamacija tako resio - skeniranim dokumentnom ili fizickim bez racuna. A dve reklamacije su resene i samo na osnovu serijskog broja, bez ikakvog papira.
Ako imas bilo kakav dokument to je sasvim dovoljno. U radnji su obicno neupuceni ili im je gazda rekao da traze sve zivo, u praksi, a mislim i po novom zakonu to tako ne ide.
pazi, znam da svaka firma za svoj predmet ima po serijskom broju u svojoj bazi informacije, ali svejedno zahtevaju garanciju, cak i kada su u pitanju dve partnerske firme, firma kada prodaje firmi, placanje preko racuna ovo-ono, daju blanco original garanciju (moj primer), i za vreme reklamacije, bez obzira na odnos firmi zahtevaju garanciju, papir, e sad nije bilo varijante za mail, niko se nije toga setio ali imajuci u vidu photoshop i vestu ruku, pa na osnovu toga recimo dovoljno je da neko ne prihvata tako.. a to da se reklamacije resavaju bez papira nego samo na osnovu serijskoj broja ne postoji, iz mog iskustva samo i samo preko veze..
:: Ja sam vecinu reklamacija tako resio - skeniranim dokumentnom ili fizickim bez racuna. A dve reklamacije su resene i samo na osnovu serijskog broja, bez ikakvog papira. :: :: Ako imas bilo kakav dokument to je sasvim dovoljno. U radnji su obicno neupuceni ili im je gazda rekao da traze sve zivo, u praksi, a mislim i po novom zakonu to tako ne ide :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.