POZDRAV SVIMA!! Kupio sam ovu graficku i radi mi losije od prethodne 9800gt palit green edition, iste igrice mi na ovoj na trenutak uvek zaseckaju, cak mi i CS zasecka kad naglo skrenem, npr PES radi na 60fps bez problema!! Pa ako moze neko da mi kaze do cega moze biti, moja konfiguracija je : gygabit ploca, dual core E5200 i 2GB ddr2 kingstone napajanje blueberry 550w!! HVALA UNAPRED
Jesi reinstalirao win? Jesi instalirao najnovije nvidia drajvere? Jesi uboo napajanje na kartu? Jesi pustao malo furmark da proveris kako se ponasa karta?
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
sistem ti je preslab za tui karticu, mada to seckanje me malo buni. 550w nekog kung-fu napajnja mislim da je tu glavni problem. Mislim problme je ceo sistem jer je ta konga preslaba za tu kartu. Ali je ovde 550w mai-tai glavni problem, mislimda nema veze sa karticom. Probaj je na neko drugom kopjuteru testa radi. mDa bi iskljucio nju iz liste problema.
:: POZDRAV SVIMA! :: Kupio sam ovu graficku i radi mi losije od prethodne 9800gt palit green edition, iste igrice mi na ovoj na trenutak uvek zaseckaju, cak mi i CS zasecka kad naglo skrenem, npr PES radi na 60fps bez problema!! Pa ako moze neko da mi kaze do cega moze biti, moja konfiguracija je : gygabit ploca, dual core E5200 i 2GB ddr2 kingstone napajanje blueberry 550w!! HVALA UNAPRED
Drajvere sam instalirao najnovije! Naravno sam ubo OBA 6 pin konektora u graficku :-D! A mogao bi win da reinstaliram pre nego sto kupim novo napajanje :-D! Hvala na brzini i dobrim odgovorima :-)!! A pitanje, da mi mozda ne trab jos Ram memorije ?
Pre ti treba neko ljudsko napajanje. To stio imas je lesina. 550w a nema ni 250-300w realno verovatno.
:: Drajvere sam instalirao najnovije! Naravno sam ubo OBA 6 pin konektora u graficku :-D! A mogao bi win da reinstaliram pre nego sto kupim novo napajanje :-D! Hvala na brzini i dobrim odgovorima :-)!! A pitanje, da mi mozda ne trab jos Ram memorije ?
Prvo reinstal win-a, i najnovijih drajvera. Cs ne secka zbog 2 giga rama. Pusti furmark , on bi trebao da upuca sistem ako karta nema dovoljno struje, sto znaci da je ili napajanje slabo, ili je karta neispravna ili je u pitanju low gpu usage. Najbolje odradi ovo redom i pozajmi od nekog napajanje, pa probaj. Sve ce ti onda biti mnogo jasnije.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
ako slika secka na PES-u i CS-u (koje su totalno nezahetvne igre za tvoju graficku) to je najverovatnije napajanje. Ali sve sumnje ces otkloniti ako graficku ubodes u neki drugi komp (cije napajanje nije Yao Ming porekla).
imao sam slican problem na burazerovoj masini... bilo je napajanje u pitanju **************************************************************** Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo.
Kada sam sa 5770 presao na gtx 460 imao sam isti problem zasecka igra cak se culo i zujanje u zvucnicima kad igra zasecka.Evo ti resenja: 1)Obori Win 2)Instaliraj najnovije drajvere 3)Reinstaliraj igre! 4)Skupljaj pare za brendirano napajanje 450/500w i moli se bogu da borovnica pozivi!
o nekim driverima i reinstalacijama, ali bruder Mare je odneo pobedu sa ovim testerima. :))) Pa to gori as we speak!
A ti labude ako boga znas gasi to odma i pravac pelinkovac, dal oglasi ili ducan na tebi je ali pod hitno normalno napajanje.
LC 6650GP3 ili LC 6600T Silverstone ST50F-ES
@Dexter: Sto brate predlazes to sranje?, ja ne kontam kada je postao trend da se to napajanje stavlja rame uz rame sa ovima koje sam ja naveo i kada i od strane koga je izvadjeno iz OFFICE range-a???
Ovi gore navedeni su minimu za normalne masine danas a to sto par likova imaju taj H LC i jos ih nije kremirao nikako ne znaci da je dobro a jos manje preporucljivo za gamerske masine...
1) Napajanje mora biti bolje od LC Power 600H tako da je Ishmerish predložio adekvatna napajanja.
2) Veoma je česta pojava da kombinacija dual core procesora i nvidia gtx460 kartice izaziva low gpu usage u igrama i da iste seckaju a ne treba da seckaju.
Itekako je nužno da harry87 kupi bolje napajanje ali iskreno ne verujem da će mu to pomoći da reši low gpu usage problem.
harry87 : Kada zameniš napajanje ukoliko problem opstane onda imaš dve solucije : 1) da rodiš mečku od cca 300e za jedan procesor sa 4 jezgra, jednu matičnu ploču i i 4 gige ddr3 memorije. 2) Da pokušaš da zameniš nvidia gtx 460 za Ati 6850 jer priča se da Atijeve kartice nemaju takve probleme sa dual core procesorima.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.