Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
:: To je skaj, tamo ga doduše shvataju manje ozbiljno nego ovde :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Pa tamo nema nema njegovih kissass-ra (ili ih nije tad bilo) pa ga spopali sa svih strana... Sto samo moze da znaci da ce vratiti ovamo...
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Problem je sto nista nije cinjenicama potkrepljeno i sam nacin testiranja nigde detaljno obrazlozen, nego je sve na nivou `ako ne verujes dodji da vidis`
Kad smo već kod kissasser-a de nam je fsamir ovih dana. Da ga nije ne daj bože navatao onaj tobožnji musliman što mu je tobože muvao tobožnju ženu pa ga sad sramota da se pojavi na ovom tobožnjem forumu bez pola ćune.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Raickovicu, bavis se vrlo opasnom rabotom. Prizivanjem djavola. Navuci ces nam bedu na vrat, i posle nam nema spasa (niti da mu odgovars niti da se drzis po strani). Sam Skyfire (sa brzinom kucanja od 600-1000 karaktera/min) je u stanju da se svadja (i to neumorno, mislim da covek zivi za te stvari) sa pola Pc bere i to jednom rukom, za ovog drugog ne znam ali ako je takav kakav kazes... Mani se ... :-)
:: Kad smo već kod kissasser-a de nam je fsamir ovih dana. Da ga nije ne daj bože navatao onaj tobožnji musliman što mu je tobože muvao tobožnju ženu pa ga sad sramota da se pojavi na ovom tobožnjem forumu bez pola ćune :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Ajd i ja da pitam ... da nije ovaj Corei7 sa benchmark-a isti onaj ismejan na ovom forumu?!? Sale babojebac : MaestroBG / Ultrass 1991 / Skletor9 / corei7 / O Gringo
Kupio čovek SSD i glavni badža je u tom kraju ... doduše .... malo ga ismejaše ... ali, ne da se drug i7 ... drži seeee ....
Ma bilo je to ko u najkvalitetnijim turskim telenovelama. Javila se tokom neke žučne crveno-zelene teme osoba navodno ženskog roda i moguće muslimanske veroispovesti (ne nacionalnosti koliko god se takva misao nekima sviđala) i grubim narodnim govorom počela zdušno da pordžava našeg brajka fsamira na šta je ovaj uzvratio bestidnim ponudama za druženje van foruma što smo kolektivno ispratili s neskrivenim oduševljenjem. Posle par dana javio se na istu temu neki aganlija i zatražio da mu ``brez odljaganja izrućimo tu ljisicu što munta ljubav njegovog života`` (u ovom `ljubav` stvarno ide LJ). Tu je fsamir nestao na dan-dva radi dramskog efekta pa se vratio nakon što se ovde već izduvala neka zajebancija s ukorima admina zbog duplih naloga, čini mi se.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Raickovicu, bavis se vrlo opasnom rabotom :: Prizivanjem djavola :: Navuci ces nam bedu na vrat, i posle nam nema spasa (niti da mu odgovars niti da se drzis po strani) :: Sam Skyfire (sa brzinom kucanja od 600-1000 karaktera/min) je u stanju da se svadja (i to neumorno, mislim da covek zivi za te stvari) sa pola Pc bere i to jednom rukom, za ovog drugog ne znam ali ako je takav kakav kazes.. :: Mani se ... :- ::
Cekaj bre mani da zezas da je tako bilo? XD Budala napravio 2 (3?) account-a da bi bio faca? Ne gine nam exorcizam, i can feel it...
:: Ma bilo je to ko u najkvalitetnijim turskim telenovelama :: Javila se tokom neke žučne crveno-zelene teme osoba navodno ženskog roda i moguće muslimanske veroispovesti (ne nacionalnosti koliko god se takva misao nekima sviđala) i grubim narodnim govorom počela zdušno da pordžava našeg brajka fsamira na šta je ovaj uzvratio bestidnim ponudama za druženje van foruma što smo kolektivno ispratili s neskrivenim oduševljenjem :: Posle par dana javio se na istu temu neki aganlija i zatražio da mu ``brez odljaganja izrućimo tu ljisicu što munta ljubav njegovog života`` (u ovom `ljubav` stvarno ide LJ) :: Tu je fsamir nestao na dan-dva radi dramskog efekta pa se vratio nakon što se ovde već izduvala neka zajebancija s ukorima admina zbog duplih naloga, čini mi se :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Raickovicu, bavis se vrlo opasnom rabotom :: :: Prizivanjem djavola :: :: Navuci ces nam bedu na vrat, i posle nam nema spasa (niti da mu odgovars niti da se drzis po strani) :: :: Sam Skyfire (sa brzinom kucanja od 600-1000 karaktera/min) je u stanju da se svadja (i to neumorno, mislim da covek zivi za te stvari) sa pola Pc bere i to jednom rukom, za ovog drugog ne znam ali ako je takav kakav kazes.. :: :: Mani se ... :- :: :: ::
Tema je zakljucana na moje insistiranje jer je krenuo flame bez potrebe koji nisam zeleo. U samom uvodu sam se ogradio sta zelim da pojasnim.
Tesko je bilo docarati razlike ,jedino da sam snimio nekim digitalcem ali mislim da bi efekat bio definitivno neproduktivan. Iz toga sleduje uzivo demonstriranje gde je svako bio pozvan.
Sky nema potrebe da laze,velica i bude pristrasan.Za sve ove godine tesitranja i rada sa hardverom iznosio sam samo cinjnice,razlike,ponasanje samog hw-a pod odredjenim okolnostima i sl.
Ako nekog pozivam da se licno uveri sta moze iza toga da stoji osim jedne istine!
E sad da li me ili ne neko shvata za ozbiljno i kakav `ugled` uzivam i gde to je jako diskutabilno. Jedno stoji ,mnogi bi zeleli da me predstavljaju u drugacijem svetlu jer im licno ne odgovara ono sto ja pisem i iznosim bez dlake na jeziku.
Mene za ozbiljno nece (nece zeleti) da shvate samo ona vrsta ljudi koji ne zele da cuju,isti ti koji mene i slicne deklarisu za Fanboy-a a sami su gori od te etikete ,naklonjeni svom brendu kao npr neki u ovoj temi pocev od postavljaca do ucesnika..
Nego dragi moji ,bez da sam se nesto brecnuo ,odreagovao sam jer sam vec prozvan od AMD fanboy-ica pa rekoh da dam repliku :)
Ima odlican citat u mom potpisu na benchu pa ga malo prostudirajte .)
:: Ma bilo je to ko u najkvalitetnijim turskim telenovelama :: Javila se tokom neke žučne crveno-zelene teme osoba navodno ženskog roda i moguće muslimanske veroispovesti (ne nacionalnosti koliko god se takva misao nekima sviđala) i grubim narodnim govorom počela zdušno da pordžava našeg brajka fsamira na šta je ovaj uzvratio bestidnim ponudama za druženje van foruma što smo kolektivno ispratili s neskrivenim oduševljenjem :: Posle par dana javio se na istu temu neki aganlija i zatražio da mu ``brez odljaganja izrućimo tu ljisicu što munta ljubav njegovog života`` (u ovom `ljubav` stvarno ide LJ) :: Tu je fsamir nestao na dan-dva radi dramskog efekta pa se vratio nakon što se ovde već izduvala neka zajebancija s ukorima admina zbog duplih naloga, čini mi se ::
Raickovicu gledaj sta si uradio? Ti placas popa cisto da znas! XD
:: Da to sam ja glavom i bradom :: :: Ukopavanje - Iznosenje realnih cinjenic :: Velicanje- Prednosti razlike ,iznosenje adekvatnih dokaza :: :: Tema je zakljucana na moje insistiranje jer je krenuo flame bez potrebe koji nisam zeleo :: U samom uvodu sam se ogradio sta zelim da pojasnim :: :: Tesko je bilo docarati razlike ,jedino da sam snimio nekim digitalcem ali mislim da bi efekat bio definitivno neproduktivan :: Iz toga sleduje uzivo demonstriranje gde je svako bio pozvan :: :: Sky nema potrebe da laze,velica i bude pristrasan.Za sve ove godine tesitranja i rada sa hardverom iznosio sam samo cinjnice,razlike,ponasanje samog hw-a pod odredjenim okolnostima i sl :: :: Ako nekog pozivam da se licno uveri sta moze iza toga da stoji osim jedne istine :: :: E sad da li me ili ne neko shvata za ozbiljno i kakav `ugled` uzivam i gde to je jako diskutabilno :: Jedno stoji ,mnogi bi zeleli da me predstavljaju u drugacijem svetlu jer im licno ne odgovara ono sto ja pisem i iznosim bez dlake na jeziku :: :: Mene za ozbiljno nece (nece zeleti) da shvate samo ona vrsta ljudi koji ne zele da cuju,isti ti koji mene i slicne deklarisu za Fanboy-a a sami su gori od te etikete ,naklonjeni svom brendu kao npr neki u ovoj temi pocev od postavljaca do ucesnika. :: :: Nego dragi moji ,bez da sam se nesto brecnuo ,odreagovao sam jer sam vec prozvan od AMD fanboy-ica pa rekoh da dam repliku : :: :: Ima odlican citat u mom potpisu na benchu pa ga malo prostudirajte . :: :: P.S.Nastavite sa lecenjem kompleksa.Pozdrav :: :: :: AMDiBrainDamage :: :: :: ::
Ljudi pomozite mi..Evo javlja vam se pravi Sky iznutra sve dok se Zeleni demon ne probudi..
Imam crvene vodice za prociscavanje,za to ne morate da se mucite..
Polivajte me sve vreme dok budete pojali `U ime AMD/ATI nek iz tebe izadje zeleni demon,primi gospoda svoga u srce,otvori oci i postani jedan od nas realnih`
Neko nek ponese AMD-ov CPU da mi stavite na celo a ATI kartu u predelu grudi,kod srca da se lakse primi :)
Attention :
Bolje da vas je vise da vas ne pobacam kao macice..
Vezite me SATA kablovima za Chieftec Big Tower kuciste da ne mogu da se mrdam.
Hard disk neka vam sluzi kao hladno oruzje za odbranu..Ko zna sta moze sve da se desi prilikom isterivanja Z_(S)LI_H duha :)
pa sam je to vise puta `priznao`, tj. pozivao se na postove, rezove ili glupawe pojedince sa drugog foruma, nije neko otkrice. Meni samo smeta rezultat postova u vidu vredjanja, omalovazavanja, psovanja i pretnji tabanjem koje se, nekako, uvek na kraju, sredini, ili pocetku dese. Sky je tu poprilicno evoluirao, izbegava primitivne poteze, ali djaba kad tim vise izaziva druge da ga koriste. Rezultat tema cesto mu je septicka jama... i nikako da se otrgne od toga. Kad bi tu energiju okrenuo na... pecanje, eeeehej...
ja nisam dosada naisao da je nebeski nesto privrzen brendovima .. kao i vecina normalnih koji kompove imaju po par decenija .. brend je nebitan .. bitno je dali uredjaj radi i kako radi ..
Tjah, watta hell... Ajmo! Skyfire ti si pristrasan (i svako ko ima imalo mozga zna da jesi) to je jasno kao dan. Bavis se ploufabrikatima i polucinjenicama, izvrces istinu gde god mozes i kako mozes (iskustvo od 20000 postova je jbg iskustvo) sebe stavljas kao jedinog relavatnog (jer ti iznosis cinjenice i istinu) sto ni po kom osnovu nisi...
Ajde sad responce od 3000 karaktera...
:: Ljudi pomozite mi..Evo javlja vam se pravi Sky iznutra sve dok se Zeleni demon ne probudi. :: :: Imam crvene vodice za prociscavanje,za to ne morate da se mucite. :: :: Polivajte me sve vreme dok budete pojali `U ime AMD/ATI nek iz tebe izadje zeleni demon,primi gospoda svoga u srce,otvori oci i postani jedan od nas realnih :: :: Neko nek ponese AMD-ov CPU da mi stavite na celo a ATI kartu u predelu grudi,kod srca da se lakse primi : :: :: Attention :: :: Bolje da vas je vise da vas ne pobacam kao macice. :: :: Vezite me SATA kablovima za Chieftec Big Tower kuciste da ne mogu da se mrdam :: :: Hard disk neka vam sluzi kao hladno oruzje za odbranu..Ko zna sta moze sve da se desi prilikom isterivanja Z_(S)LI_H duha : :: :: AMDizacija :: :: :: ::
:: Tjah, watta hell.. :: Ajmo :: Skyfire ti si pristrasan (i svako ko ima imalo mozga zna da jesi) to je jasno kao dan :: Bavis se ploufabrikatima i polucinjenicama, izvrces istinu gde god mozes i kako mozes (iskustvo od 20000 postova je jbg iskustvo) sebe stavljas kao jedinog relavatnog (jer ti iznosis cinjenice i istinu) sto ni po kom osnovu nisi.. :: :: Ajde sad responce od 3000 karaktera.. ::
@Pisko Ti budi glavni svestenik.. Tebi ne treba AMDiblija ,to vec sve imas u malom prstu .)
`glupawe pojedince sa drugog foruma` Ako pricamo o rezultatu vredjanja zasto koristiti to u svoju korist i omalovazavati druge ljude i njihovo znanje u ucesce u sveri IT-a?!
`Rezultat tema cesto mu je septicka jama...` Mislis SKEPTICNA?
`Kad bi tu energiju okrenuo na... pecanje, eeeehej...`
Umesto onog E samo R ..Ali to je kod mene dobar dan.U tom pravcu se energija prazni a i dopunjava sto bas ne mogu reci za tebe kolega,tebi je zena odavno zatvorile sve resurse pa pucas po magistrali ispoljavajuci to ovde na forumu u vidu `saljivih` vrlo cesto smornih postova .)
Nego pristajes li ti na taj obred kao viskoi AMD svestenik ovog foruma ili treba da cekamo na nekog drugog mudrosera?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.