Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Ko je...
STRANA 1 OD 5  
KalifNS Ko je... 10.06.2011. 12:02 T36530

status: user
broj poruka: 1017
... PcBeast na Benchu?

Ne lici na Tortu, suvise mrsi...

Da nije Nebeski Zeleni?

Ne ozbiljno, tolko se tamo dao u ukopavanje AMD grafulja, i velicanje NV grafulja, da mi lici na nekog odavde samo sa prilagodjenom retorikom.

Al ko bi mogo biti?
Ismejah se ziv na post na koji sam naisao.

Izvinjavam se unapred zbog teme u ovoj sekciji.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Pa zna se 10.06.2011. 12:09 #333279

broj poruka: 9006
To je skaj, tamo ga doduše shvataju manje ozbiljno nego ovde.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Miskonius Re: Pa zna se 10.06.2011. 12:11 #333281

broj poruka: 4420
Elementary, my dear Watson!
Elementary...

Phenom II X4 955 BE 3,2GHz
Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

:: To je skaj, tamo ga doduše shvataju manje ozbiljno nego ovde
::
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Dexter013 da SKy je 10.06.2011. 12:12 #333282

broj poruka: 17093
Covek nije pristrasan
ja nigde nisam primetio da dize u nebesa nvidiju i intel
a da pljuje ati i AMD...

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
KalifNS Da da i licilo je na njega. 10.06.2011. 12:15 #333285

Hvala!
Miskonius Ha Ha Ha... 10.06.2011. 12:29 #333292

Pa tamo nema nema njegovih kissass-ra (ili ih nije tad bilo) pa ga spopali sa svih strana...
Sto samo moze da znaci da ce vratiti ovamo...

Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

KalifNS Izgleda 10.06.2011. 12:32 #333293

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?259747-nVIDIA-ATI-2D-3D-Prikaz

Problem je sto nista nije cinjenicama potkrepljeno i sam nacin testiranja nigde detaljno obrazlozen, nego je sve na nivou `ako ne verujes dodji da vidis`

raic Nego... 10.06.2011. 12:36 #333295

Kad smo već kod kissasser-a de nam je fsamir ovih dana. Da ga nije ne daj bože navatao onaj tobožnji musliman što mu je tobože muvao tobožnju ženu pa ga sad sramota da se pojavi na ovom tobožnjem forumu bez pola ćune.

DmasteRNo1 E, svašta pitaš 10.06.2011. 12:45 #333298

broj poruka: 6102
Vidi se iz aviona o kome se radi. Nisam imao snage da čitam njegove postove i na Benču, ali ga verovatno i tamo gotive kao i na PCBerzi.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

Miskonius Re: Nego... 10.06.2011. 12:46 #333299

Raickovicu, bavis se vrlo opasnom rabotom.
Prizivanjem djavola.
Navuci ces nam bedu na vrat, i posle nam nema spasa (niti da mu odgovars niti da se drzis po strani).
Sam Skyfire (sa brzinom kucanja od 600-1000 karaktera/min) je u stanju da se svadja (i to neumorno, mislim da covek zivi za te stvari) sa pola Pc bere i to jednom rukom, za ovog drugog ne znam ali ako je takav kakav kazes...
Mani se ... :-)

Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

:: Kad smo već kod kissasser-a de nam je fsamir ovih dana. Da ga nije ne daj bože navatao onaj tobožnji musliman što mu je tobože muvao tobožnju ženu pa ga sad sramota da se pojavi na ovom tobožnjem forumu bez pola ćune
cicija rreee 10.06.2011. 12:56 #333306

broj poruka: 411
Ajd i ja da pitam ... da nije ovaj Corei7 sa benchmark-a isti onaj ismejan na ovom forumu?!?
Sale babojebac : MaestroBG / Ultrass 1991 / Skletor9 / corei7 / O Gringo

Kupio čovek SSD i glavni badža je u tom kraju ... doduše .... malo ga ismejaše ... ali, ne da se drug i7 ... drži seeee ....
raic Re: Re: Nego... 10.06.2011. 13:00 #333307

Ma bilo je to ko u najkvalitetnijim turskim telenovelama.
Javila se tokom neke žučne crveno-zelene teme osoba navodno ženskog roda i moguće muslimanske veroispovesti (ne nacionalnosti koliko god se takva misao nekima sviđala) i grubim narodnim govorom počela zdušno da pordžava našeg brajka fsamira na šta je ovaj uzvratio bestidnim ponudama za druženje van foruma što smo kolektivno ispratili s neskrivenim oduševljenjem.
Posle par dana javio se na istu temu neki aganlija i zatražio da mu ``brez odljaganja izrućimo tu ljisicu što munta ljubav njegovog života`` (u ovom `ljubav` stvarno ide LJ).
Tu je fsamir nestao na dan-dva radi dramskog efekta pa se vratio nakon što se ovde već izduvala neka zajebancija s ukorima admina zbog duplih naloga, čini mi se.

:: Raickovicu, bavis se vrlo opasnom rabotom
:: Prizivanjem djavola
:: Navuci ces nam bedu na vrat, i posle nam nema spasa (niti da mu odgovars niti da se drzis po strani)
:: Sam Skyfire (sa brzinom kucanja od 600-1000 karaktera/min) je u stanju da se svadja (i to neumorno, mislim da covek zivi za te stvari) sa pola Pc bere i to jednom rukom, za ovog drugog ne znam ali ako je takav kakav kazes..
:: Mani se ... :-
Miskonius Re: Re: Re: Nego... 10.06.2011. 13:19 #333311

Cekaj bre mani da zezas da je tako bilo? XD
Budala napravio 2 (3?) account-a da bi bio faca?
Ne gine nam exorcizam, i can feel it...

Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

:: Ma bilo je to ko u najkvalitetnijim turskim telenovelama
:: Javila se tokom neke žučne crveno-zelene teme osoba navodno ženskog roda i moguće muslimanske veroispovesti (ne nacionalnosti koliko god se takva misao nekima sviđala) i grubim narodnim govorom počela zdušno da pordžava našeg brajka fsamira na šta je ovaj uzvratio bestidnim ponudama za druženje van foruma što smo kolektivno ispratili s neskrivenim oduševljenjem
:: Posle par dana javio se na istu temu neki aganlija i zatražio da mu ``brez odljaganja izrućimo tu ljisicu što munta ljubav njegovog života`` (u ovom `ljubav` stvarno ide LJ)
:: Tu je fsamir nestao na dan-dva radi dramskog efekta pa se vratio nakon što se ovde već izduvala neka zajebancija s ukorima admina zbog duplih naloga, čini mi se
:: :: Raickovicu, bavis se vrlo opasnom rabotom
:: :: Prizivanjem djavola
:: :: Navuci ces nam bedu na vrat, i posle nam nema spasa (niti da mu odgovars niti da se drzis po strani)
:: :: Sam Skyfire (sa brzinom kucanja od 600-1000 karaktera/min) je u stanju da se svadja (i to neumorno, mislim da covek zivi za te stvari) sa pola Pc bere i to jednom rukom, za ovog drugog ne znam ali ako je takav kakav kazes..
:: :: Mani se ... :-
:: ::
SkyFire Oh dragi mi po harvderu NE prijatelji :) 10.06.2011. 13:21 #333313

broj poruka: 18472
Da to sam ja glavom i bradom

Ukopavanje - Iznosenje realnih cinjenica
Velicanje- Prednosti razlike ,iznosenje adekvatnih dokaza

Tema je zakljucana na moje insistiranje jer je krenuo flame bez potrebe koji nisam zeleo.
U samom uvodu sam se ogradio sta zelim da pojasnim.

Tesko je bilo docarati razlike ,jedino da sam snimio nekim digitalcem ali mislim da bi efekat bio definitivno neproduktivan.
Iz toga sleduje uzivo demonstriranje gde je svako bio pozvan.

Sky nema potrebe da laze,velica i bude pristrasan.Za sve ove godine tesitranja i rada sa hardverom iznosio sam samo cinjnice,razlike,ponasanje samog hw-a pod odredjenim okolnostima i sl.

Ako nekog pozivam da se licno uveri sta moze iza toga da stoji osim jedne istine!

E sad da li me ili ne neko shvata za ozbiljno i kakav `ugled` uzivam i gde to je jako diskutabilno.
Jedno stoji ,mnogi bi zeleli da me predstavljaju u drugacijem svetlu jer im licno ne odgovara ono sto ja pisem i iznosim bez dlake na jeziku.

Mene za ozbiljno nece (nece zeleti) da shvate samo ona vrsta ljudi koji ne zele da cuju,isti ti koji mene i slicne deklarisu za Fanboy-a a sami su gori od te etikete ,naklonjeni svom brendu kao npr neki u ovoj temi pocev od postavljaca do ucesnika..

Nego dragi moji ,bez da sam se nesto brecnuo ,odreagovao sam jer sam vec prozvan od AMD fanboy-ica pa rekoh da dam repliku :)

Ima odlican citat u mom potpisu na benchu pa ga malo prostudirajte .)

P.S.Nastavite sa lecenjem kompleksa.Pozdrav.

AMDiBrainDamage

Dexter013 Re: Re: Re: Nego...?! 10.06.2011. 13:22 #333314

Dakle ima ludjih i od Wlade...

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: Ma bilo je to ko u najkvalitetnijim turskim telenovelama
:: Javila se tokom neke žučne crveno-zelene teme osoba navodno ženskog roda i moguće muslimanske veroispovesti (ne nacionalnosti koliko god se takva misao nekima sviđala) i grubim narodnim govorom počela zdušno da pordžava našeg brajka fsamira na šta je ovaj uzvratio bestidnim ponudama za druženje van foruma što smo kolektivno ispratili s neskrivenim oduševljenjem
:: Posle par dana javio se na istu temu neki aganlija i zatražio da mu ``brez odljaganja izrućimo tu ljisicu što munta ljubav njegovog života`` (u ovom `ljubav` stvarno ide LJ)
:: Tu je fsamir nestao na dan-dva radi dramskog efekta pa se vratio nakon što se ovde već izduvala neka zajebancija s ukorima admina zbog duplih naloga, čini mi se
Miskonius Re: Oh dragi mi po harvderu NE prijatelji :) 10.06.2011. 13:24 #333316

Raickovicu gledaj sta si uradio?
Ti placas popa cisto da znas! XD

Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

:: Da to sam ja glavom i bradom
:: Ukopavanje - Iznosenje realnih cinjenic
:: Velicanje- Prednosti razlike ,iznosenje adekvatnih dokaza
:: Tema je zakljucana na moje insistiranje jer je krenuo flame bez potrebe koji nisam zeleo
:: U samom uvodu sam se ogradio sta zelim da pojasnim
:: Tesko je bilo docarati razlike ,jedino da sam snimio nekim digitalcem ali mislim da bi efekat bio definitivno neproduktivan
:: Iz toga sleduje uzivo demonstriranje gde je svako bio pozvan
:: Sky nema potrebe da laze,velica i bude pristrasan.Za sve ove godine tesitranja i rada sa hardverom iznosio sam samo cinjnice,razlike,ponasanje samog hw-a pod odredjenim okolnostima i sl
:: Ako nekog pozivam da se licno uveri sta moze iza toga da stoji osim jedne istine
:: E sad da li me ili ne neko shvata za ozbiljno i kakav `ugled` uzivam i gde to je jako diskutabilno
:: Jedno stoji ,mnogi bi zeleli da me predstavljaju u drugacijem svetlu jer im licno ne odgovara ono sto ja pisem i iznosim bez dlake na jeziku
:: Mene za ozbiljno nece (nece zeleti) da shvate samo ona vrsta ljudi koji ne zele da cuju,isti ti koji mene i slicne deklarisu za Fanboy-a a sami su gori od te etikete ,naklonjeni svom brendu kao npr neki u ovoj temi pocev od postavljaca do ucesnika.
:: Nego dragi moji ,bez da sam se nesto brecnuo ,odreagovao sam jer sam vec prozvan od AMD fanboy-ica pa rekoh da dam repliku :
:: Ima odlican citat u mom potpisu na benchu pa ga malo prostudirajte .
:: P.S.Nastavite sa lecenjem kompleksa.Pozdrav
:: AMDiBrainDamage
raic Re: Re: Oh dragi mi po harvderu NE prijatelji :) 10.06.2011. 13:42 #333320

Mjok, prepucavanje na forumu još nikom nije došlo glave.

:: Raickovicu gledaj sta si uradio
:: Ti placas popa cisto da znas! X
SkyFire Ko odradjuje obred? 10.06.2011. 13:52 #333323

Ljudi pomozite mi..Evo javlja vam se pravi Sky iznutra sve dok se Zeleni demon ne probudi..

Imam crvene vodice za prociscavanje,za to ne morate da se mucite..

Polivajte me sve vreme dok budete pojali `U ime AMD/ATI nek iz tebe izadje zeleni demon,primi gospoda svoga u srce,otvori oci i postani jedan od nas realnih`

Neko nek ponese AMD-ov CPU da mi stavite na celo a ATI kartu u predelu grudi,kod srca da se lakse primi :)

Attention :

Bolje da vas je vise da vas ne pobacam kao macice..

Vezite me SATA kablovima za Chieftec Big Tower kuciste da ne mogu da se mrdam.

Hard disk neka vam sluzi kao hladno oruzje za odbranu..Ko zna sta moze sve da se desi prilikom isterivanja Z_(S)LI_H duha :)

AMDizacija

Pisko On je zapalio zito 10.06.2011. 13:56 #333325

broj poruka: 6651
pa sam je to vise puta `priznao`, tj. pozivao se na postove, rezove ili glupawe pojedince sa drugog foruma, nije neko otkrice.
Meni samo smeta rezultat postova u vidu vredjanja, omalovazavanja, psovanja i pretnji tabanjem koje se, nekako, uvek na kraju, sredini, ili pocetku dese. Sky je tu poprilicno evoluirao, izbegava primitivne poteze, ali djaba kad tim vise izaziva druge da ga koriste. Rezultat tema cesto mu je septicka jama... i nikako da se otrgne od toga. Kad bi tu energiju okrenuo na... pecanje, eeeehej...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

codeus ... 10.06.2011. 14:01 #333330

broj poruka: 4054

a gde da gurnemo usb holyboot rootkit ?

ja nisam dosada naisao da je nebeski nesto privrzen brendovima .. kao i vecina normalnih koji kompove imaju po par decenija .. brend je nebitan .. bitno je dali uredjaj radi i kako radi ..

Snoopy- - - 10.06.2011. 14:01 #333331

broj poruka: 6083
Video sam da je pcbeast prodavao neku bruka grafulju :)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

Miskonius Re: Ko odradjuje obred? 10.06.2011. 14:02 #333332

Tjah, watta hell...
Ajmo!
Skyfire ti si pristrasan (i svako ko ima imalo mozga zna da jesi) to je jasno kao dan.
Bavis se ploufabrikatima i polucinjenicama, izvrces istinu gde god mozes i kako mozes (iskustvo od 20000 postova je jbg iskustvo) sebe stavljas kao jedinog relavatnog (jer ti iznosis cinjenice i istinu) sto ni po kom osnovu nisi...

Ajde sad responce od 3000 karaktera...

Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

:: Ljudi pomozite mi..Evo javlja vam se pravi Sky iznutra sve dok se Zeleni demon ne probudi.
:: Imam crvene vodice za prociscavanje,za to ne morate da se mucite.
:: Polivajte me sve vreme dok budete pojali `U ime AMD/ATI nek iz tebe izadje zeleni demon,primi gospoda svoga u srce,otvori oci i postani jedan od nas realnih
:: Neko nek ponese AMD-ov CPU da mi stavite na celo a ATI kartu u predelu grudi,kod srca da se lakse primi :
:: Attention
:: Bolje da vas je vise da vas ne pobacam kao macice.
:: Vezite me SATA kablovima za Chieftec Big Tower kuciste da ne mogu da se mrdam
:: Hard disk neka vam sluzi kao hladno oruzje za odbranu..Ko zna sta moze sve da se desi prilikom isterivanja Z_(S)LI_H duha :
:: AMDizacija
Dexter013 Re: Re: Ko odradjuje obred? 10.06.2011. 14:04 #333333

Auuuuuuuuu najebao si sad...

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: Tjah, watta hell..
:: Ajmo
:: Skyfire ti si pristrasan (i svako ko ima imalo mozga zna da jesi) to je jasno kao dan
:: Bavis se ploufabrikatima i polucinjenicama, izvrces istinu gde god mozes i kako mozes (iskustvo od 20000 postova je jbg iskustvo) sebe stavljas kao jedinog relavatnog (jer ti iznosis cinjenice i istinu) sto ni po kom osnovu nisi..
:: Ajde sad responce od 3000 karaktera..
SkyFire U svetu postoji jedno carstvo.. 10.06.2011. 14:05 #333334

@Pisko
Ti budi glavni svestenik..
Tebi ne treba AMDiblija ,to vec sve imas u malom prstu .)

`glupawe pojedince sa drugog foruma` Ako pricamo o rezultatu vredjanja zasto koristiti to u svoju korist i omalovazavati druge ljude i njihovo znanje u ucesce u sveri IT-a?!

`Rezultat tema cesto mu je septicka jama...` Mislis SKEPTICNA?

`Kad bi tu energiju okrenuo na... pecanje, eeeehej...`

Umesto onog E samo R ..Ali to je kod mene dobar dan.U tom pravcu se energija prazni a i dopunjava sto bas ne mogu reci za tebe kolega,tebi je zena odavno zatvorile sve resurse pa pucas po magistrali ispoljavajuci to ovde na forumu u vidu `saljivih` vrlo cesto smornih postova .)

Nego pristajes li ti na taj obred kao viskoi AMD svestenik ovog foruma ili treba da cekamo na nekog drugog mudrosera?

AMDizacija

KalifNS Ha ha ha 10.06.2011. 14:12 #333340

A ja mislio on je malo otisao da se odmori (mi odmorimo od njega) na par dana.
Kad on samo cekao povod za svadju i prepirku.

PS. Ne vidoh tamo na benchu da si napisao koje grafe konkretno, kako je testirano, koj monitor, mozda KVM switch itd itd.

Snoopy- - - 10.06.2011. 14:13 #333341

broj poruka: 6083
Vidi ga kako iskulirao moju poruku, ne sme da kaze sta prodavao x)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

STRANA 1 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs