ljudi naso sam polovnu ovakvu grafu za 25 eura, al covjek kaze da radi ali da ledi slika i da ustopa racunar kad se igraju igrice..meni ovo smrdi na slabo napajanje..a koliko vidin on je neki mulac ... sta vi mislite ?
Daj bre ne zajebavaj se... prso gpu garant, šta ima da se zajebavaš sa tim... idi nosi kućište pa probaj ako je to još jedna akcija sa limunda tipa `neispitano` __________________ Scourge of PCBerza
ja bi je uzeo za te pare ... prvo skines klokove na default .. ako i ondak zakucava ... preduvas gpu .. ako proradi - OK .. ako ne zajebes budale na limunu ..
Ponudi mu 10, nema smisla da ti uzme više od toga za neispravnu grafiku... a jebeš 10€ i ako se ispostavi da je totalna prsotina, prodaćeš kuler s nje za 5.
Vidi i u kakvom stanju su plastični delovi i folije, ako je već bila u rerni videće se.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Ja se sa tim ne bih zezao, tu je taj nesto opasno sjebo pa karta ne radi. Jer da je crkla sama od sebe on bi je lepo reklamirao (nema teoretske sanse da joj je istekla garancija) i za te pare dobio 6850 (ili istu 5770 pa nek je da posle i za 50 evra). Ne uzimaj.
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Imao sam tu graficku i bio sam zadovoljan sa onim sto pruza i stvarno mali je potrosac struje.Mora da je pod garancijom sem ako nije i on od nekoga kupio pa ga zajebao.
ja bih je probao jer moze da bude i nekompatibilnost sa plocom, nije mi jasno sto to nikom nije palo na pamet, ja sam imao bas taj problem do duse davno ali jesam, 2D super 3 D caooo, pitaj je l` moze da se proba
Daj ne glupiraj se, karta je neispravna, vidis da pokusava da je uvalja nekom pricom `kako karta ledi racunar u toku igranja igrica a inace radi normalno...`. Da problem nije kartica vec nesto drugo, ne bi je sigurno prodavao za tako male pare... _________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E5200@3.85 - Gainward 4850 (650/2200) - Kingston 4 Gb DDR2 800 - F3 500Gb - LC Power 600W - Philips 223E
:: :: ljudi naso sam polovnu ovakvu grafu za 25 eura, al covjek kaze da radi ali da ledi slika i da ustopa racunar kad se igraju igrice..meni ovo smrdi na slabo napajanje..a koliko vidin on je neki mulac ... sta vi mislite ?
paz i nisu male pare za defektnu grafu..kaze da izgledom kao nova da nisu skidani sarafi..al lika ima par komada tipa 9800 8600 4890 svakakvih grafickih
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.