Ãao ljudi !! Imam problem sa ovom karticom. Slike je odlična, međutim ton, kada se pojača preko 1/3, javlja se ogromna količina šuma. To se dešava samo sa TV signalom. Kada se kotisti signal koji je već prošao kroz neki tjuner preko kompozitnog ulaza, zvuk je savršen koliko god da se pojača, što znači da je konekcija u redu.
Sa TV signalom je sve u redu jer je proban sa drugim TV kartama (MSI, Kworld) i sa yvukom je sve bilo u redu.
Zvučna je Creative Soundblaster Audigy 1.
Probao sam druge programe pored Leadtekovog PVR-a, isti problem. Probao sam drugi audio kablić, isti problem. Probao sam nove drajvere, isti problem. Probao sam drugu zvučnu, isti problem. Probao sam (ne znam zašto) druge PCI slototove, isti problem. Probao sam da skeniram kanale pod drugim područjima (germany, austria, croatia), isti problem.
Ja više ne znam šta da probam. Jel ima neko neku ideju, neki savet ili da vraćam karticu.
Koliko vidim probao si sve stvari koje mogu da se probaju,tako da ti je bolje da se vise ne zezas i da vratis karticu,pa ako nova ne bude radila onda ces znati u cemu je problem(i mislim da ti onda ne gine reinstalacija ako zelis sve da radi ok).
:: Ãao ljudi ! :: Imam problem sa ovom karticom. Slike je odlična, međutim ton, kada se pojača preko 1/3, javlja se ogromna količina šuma. To se dešava samo sa TV signalom. :: Kada se kotisti signal koji je već prošao kroz neki tjuner preko kompozitnog ulaza :: zvuk je savršen koliko god da se pojača, što znači da je konekcija u redu
:: :: Probao sam druge programe pored Leadtekovog PVR-a, isti problem :: Probao sam drugi audio kablić, isti problem :: Probao sam nove drajvere, isti problem :: Probao sam drugu zvučnu, isti problem :: Probao sam (ne znam zašto) druge PCI slototove, isti problem :: Probao sam da skeniram kanale pod drugim područjima (germany, austria, croatia), isti problem ::
Cekaj tebi ne radi veza Audio OUT sa TV Tunera - Line in Zvucne karte...
A sta se desava ako zabodes zvucnike direktno u karticcu. Ako ti se isto desava, crko ti je izlaz za zvuk na TV Tumeru ( posto pretpostavljam da ti zvuk sa FM a rad)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.