Nije ti neophodna pci karta, samo odnesi grafičku kod nekog ko ima crossfire ili sli ploču, ubodi tvoju u drugi slot pa flešuj slot 2. Idealno da druga karta bude nevidija jer će je atiflash sasvim prigodno nevideti pa ne mož da se zajebeš.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
9600XT tako da, RAIC, PCI-E ne pije vode (ni CF ni SLI)! :D Malo sam joj pretegao latencije pa nece da se druzimo... a nema sta da se zajebes pazis adapter 0 ili 1 i to je to... :)
A, ne.Moras da doplatis jos 50e ako je `full pack`.Jel` si zaboravio?Ipak dobijes i kartonsku kutiju i tv out kabl.Nemoj da te PhatPhuck cuje da pazaris bez kutije ili ne daj Boze da prodajes bez iste.
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita! :)
:: Ta pozajmica je extra em samo 50e + posle ni ne moras da mu je vratis , nece se ljuti covek : :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: za 50 e :)
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: 9600XT tako da, RAIC, PCI-E ne pije vode (ni CF ni SLI)! : :: Malo sam joj pretegao latencije pa nece da se druzimo... a nema sta da se zajebes pazis adapter 0 ili 1 i to je to... : :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1514411 :: ::
Ajd da nastavimo dalje... zivnula je ali u 2D modu! Ubacio sam 100 novih BIOS-a i svuda istio (u principu sam je zato i flesovao)... bilo koja igrica dobijam Don`t Send prozorce ili npr Carbon radi sa opakim artifaktima... u Furmarku dobijam sledece:
Bulja... ono so sam nasao na netu je da 9600 serija brljavi sa KT400 chipsetom, ali problem je sto ni Radeon 9200SE nece ni FX5200 n(e)Vidia! Ono sto sam nasao na netu kao neko resenje je da se meti grafa u 4x AGP mod ali meni u BIOSU AGP mod zasencen tako da pljuga - ne moze to!
Ostatak masine je: Athlon XP 2500+, 512MB Transcend DDR400, 80GB HDD, MSI KT4AV i kinez napajanje od 450W nov (do njega nije - guro je par dana 5770 i Athlon II x4 645)!
Ima li ko resenje? Ako neko ima Asus 9600XT 128MBT/TVD (samsungovi cipovi na njemu) moze da mi posalje original BIOS...
I da se zahvalim user-u KalifNS sto mi je obezbedio CAK DVE PCi kartice... :)
Precesljao ceo net... ono tso je razlika kod mene i njega je sto ja imam Samsung RAm, a on Hynix! Mada sad cu bas da probam taj BIOS ako jos radi link (opstale sam skidao sa TechPowerUP VGA BIOS Collection)!
Edit: Linkovi ne rade...
I da da napomenem, testirao sam HDD (pomislih bad sectori), MemTest 86+, testirao CPU i sve prolazi noramlno... znaci samo ostaje grafa sumnjiva!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647192. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.