`...mind u the stutter and choppyness...` `...its not the higher framerates... its aboit fluid low framerates that the cards can deliver` `...testing benchmark tells me that u get 100++ frames wen your dipping FPS might get a 10 to 20 fps ...`
Decko je iz Juzne Amerika, engleski mu je `swahili` mode, pa ko razume, shvatice...
I sta, sad je on merodavan za sve? Zbog njega cu i ja da umislim da imam stutter i choppiness?
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: http://goo.gl/7LVg :: :: sve ono o cemu sam ja ovde prijavljivao :: :: `...mind u the stutter and choppyness... :: `...its not the higher framerates... its aboit fluid low framerates that the cards can deliver :: `...testing benchmark tells me that u get 100++ frames wen your dipping FPS might get a 10 to 20 fps ... :: :: Decko je iz Juzne Amerika, engleski mu je `swahili` mode, pa ko raume, shvatice.. :: ::
Ma daj torto, vidis da je ovaj indijanac, pa sad jos kupuje gtx 480, prava dijabola, takvih likova ima da se zale i na nvidiju, ti koliko vidim trazis i postujes samo linkove protiv crvenih, nasuprot tebi par likova sa berze isto to rade protiv zelenih, koj vam je k krasni, vi imate neki naduveni kondezator u glavi ili hladan lem
našli se xodius80 i tortojed, sad je sve gotovo. amd konačno puca pod tim udruženim pritiskom, nije šala ljudi... i kakav je osećaj sad kad si svim mislima u zeleno obrasloj južnoj africi?
Zaposleni iz Amd-a će sada toliko da se potresu što jedan lik iz Južne Amerike kuka na sav glas što prelazi na Nvidia grafu, da će da se bese o krivu vrbu, da piju sonu kiselinu i otrove za pacove, da se zafrljače sa viših spratova zgrada, da se podmiću pod vozove i autobuse, da seču vene i otkidaju ekstremitete, da guraju žice u štekere i da spajaju fazu i nulu na banderama, itd.
A taj lik nigde nije napisao da je barem pokušao da ispita što ima navodne probleme, npr. da rokne Windows ili da promeni drajver, itd. Vidi se iz daleka da deluje veoma impulsivno, ili bolje rečeno, kao muva bez glave.
nije mi jasno zasto se posle toliko dugo vremena jos uvek primate na tortojedovo ubijanje dosade, coveku dosadno, zeljan zajebancije, ja sam ubedjen da on ustvari u dubini duse voli ATi samo je mazohista
Ima smisla zato što kada je nekom dosadno svašta može da mu padne na pamet.
:: nije mi jasno zasto se posle toliko dugo vremena jos uvek primate na tortojedovo ubijanje dosade, coveku dosadno, zeljan zajebancije, ja sam ubedjen da on ustvari u dubini duse voli ATi samo je mazohista :: ::
Zezamo se i to je to. Neko voli ovo neko ono, doduše tortojed malo poneki put pretera ali ništa strašno. Mislim da nije bilo potrebno otvarati novu temu (koja je 50-ta u nizu istih) samo da bi zezao crvene. Ali dobro kad već jeste onda daj bar da se zezamo prijateljski.
I ja sam progledao otkad sa se vratio u zelene...Nego ova 460-tica nije normalana karta bez dizanja napona 830mhz... AMD PII840@3.6ghz+CM Hyper 212+/MSI770-c45/ATI Gigabyte5770 Patriot Extreme Performance Gaming Series 2x2gb @1800mhz cl9 Chieftec GPS-400-AA-101A/CM Elite 430+Lamptron FC4 WD2500AAKS 250GB/Asus DVD-RW
:: I ja sam progledao otkad sa se vratio u zelene...Nego ova 460-tica nije normalana karta bez dizanja napona 830mhz.. :: AMD PII840@3.6ghz+CM Hyper 212+/MSI770-c45/ATI Gigabyte577 :: Patriot Extreme Performance Gaming Series 2x2gb @1800mhz cl :: Chieftec GPS-400-AA-101A/CM Elite 430+Lamptron FC4 :: WD2500AAKS 250GB/Asus DVD-R :: :: ::
nesto bitno,kad ono glupost ko da nekoga interesuje sta neki ljakse iz neke tri lepe misli o nvidia grafama,ne zna se ko je ludji dal taj sto je to pisao ili ovaj sto je takvu temu otvorio
:: nesto bitno,kad ono glupost ko da nekoga interesuje sta neki ljakse iz neke tri lepe misli o nvidia grafama,ne zna se ko je ludji dal taj sto je to pisao ili ovaj sto je takvu temu otvorio :: :: :: :: do not fear CuMsHot is here : :: ::
ja cu da ti kazem nesto na svahili srpskom: Izes mi govno.
:: http://goo.gl/7LVg :: :: sve ono o cemu sam ja ovde prijavljivao :: :: `...mind u the stutter and choppyness... :: `...its not the higher framerates... its aboit fluid low framerates that the cards can deliver :: `...testing benchmark tells me that u get 100++ frames wen your dipping FPS might get a 10 to 20 fps ... :: :: Decko je iz Juzne Amerika, engleski mu je `swahili` mode, pa ko razume, shvatice.. :: ::
imarkovic je prilicno precizno gadjao: ja volim AMD-a, ali ne u...
05.06.2011. 15:59
status: user broj poruka: 10999
dubini nego na povrsini duse. Razlog: dok bude tih prevaranata/prodavaca magle u konzervi, Intel i NV nece moci (smeti) da PRESKUPO prodaju svoje proizvode (nego, kao i do sada: skupo).
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.