Grafika je GTX 295 gde da kupim HDMI kabli za nju i da li ima da se kupi neki univerzlani kabli , i da ima da se kupi duzinski ,tj ako mi treba 4-5 metra. Jer hocu da povezem komp sa plazmom da ga koristim kao monitor,za gaming itd.
Ja mislim da duzi od tri metra sma imao problem da nađem. Uzeo sma kao ludak,imam jedna viska negde ovde,ali ako se secma, nisma mogao 5m da nadjem.Uzeo sma bio u hipermarket tempo jer mi je to vece bas bilo zapelo da povezem. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
Pogledao sam mail pa ne znam,ni koliko tokosta uopste a trebace mi bar 2metra sta znam da budem miran moze i 3 ali ako moze da se poveze sa standardnim kablom od grafe onda mi nece ni trebati uzeo bix ga samo ako daje bolju sliku. A plazmu cu koristiti kao glavni i jedini monitor. Plazma je full hd i 1090p... rezolucije 1920x1080 cini mi se da je ta.... Bitno mi je da slika bude kvalitetna....
Pogledao sam mail pa ne znam,ni koliko tokosta uopste a trebace mi bar 2metra sta znam da budem miran moze i 3 ali ako moze da se poveze sa standardnim kablom od grafe onda mi nece ni trebati uzeo bix ga samo ako daje bolju sliku. A plazmu cu koristiti kao glavni i jedini monitor. Plazma je full hd i 1090p... rezolucije 1920x1080 cini mi se da je ta.... Bitno mi je da slika bude kvalitetna....
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.