Prvo ako moze neko da mi potvrdi da li je geknula grafika ili je nesto drugo! Simptomi su, da ekran ne daje sliku (kad se upali pozadinsko osvetljenje se pojaca i ekran posvetli al nema slike nikakve),povezao sam laptop na ekran od kompa DVI prikljuckom i nista ni od toga! Ja kontam da je grafa , inace u pitanju je Fujitsu Siemens Amilo Pi 1556... e sad ako jeste, na netu sam nasao da je MXM 3 slot na njemu (iako je unutra MXM 2 kartica ili ti nVidia 7600 Go) pa ako moze i to neko da mi potvrdi, proveri ovde je moj izvor http://is.gd/XD47QA!
Koliko kostaju i gde mogu da se nabave ove kartice, ako neko ima neka se javi na PM!
dali cujes windoze u pozadini .. dali se lap pali redovno i imas zvuk na zvucnicima ?
probaj da ga rastavis i resetujes graficku .. ako ni tada nemas slike ebiga geknula .. te 7600 se greju preterano i nemogu dugo da izdrze .. jos ako se pilaju igre na njoj - cjao ..
ako i nadjes negde .. spremi preko 100e .. minimum ..
u Sistem One-u za Amilo Pi2540 graficku ATI za 100e.Satro je bila nova koja je greskom porucena i odavno stoji kod njih,nije mi ni bilo bitno, prodao sam lap cim sam je pazario.
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i jedna razlicita! :)
cuje se dupli beep i to je to (i to ne svaki put) i onda HDD drlja non stop kao da dize windows odnosno da se isti podigao i sad virusi setaju po njemu! :D Nego komp nije moj - drugarica donela rekao sam joj MINIMUM MINIMUMA 50e ako joj se posreci, al vi kazete 100 - ja kazem ide u delove! :D
Hvala momci... ajd samo jos neko SERVISPC po mogucnosti! :)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.