e samo da te obavestim kartica ti stoji kanda malo nakrivo hahahhaha lepo lepo si ti to sve skockao svaka cast, ali bre ruzno ovo kuciste, izgleda kao da je isklesano od kamena.. al stvar ukusa
da ti slucajno nije razlog sto ti je kriva graficka zbog hladnjaka za memorije.Cini mi se da ti on udara tojest graficka udara u njega pa je savija.Ako je to razlog onda bolje ga skini, vise stete nego koristi.Nego ako nije tajna koliko para to cudo od Direct CU i sto se nisi odlucio na dve GTX570?
Ja sam jedno vreme koristio tu opciju na poslu. EDIT: Pretece me Snupi! http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i jedna razlicita! :)
Dial-up je zakon... šta mu fali Nikada se nezna kada će da rikne adsl ili cable...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Mozda zbog fax-a to stavio? :: :: A mozda i da se ne baci? : :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: :: :: :: :: hahahahaha kad nisam umro :: :: komp od 1500e i dial up modem :: :: :: :: mozda je to neki `retro` stilski detalj :D
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Izgleda se prvo zarakijao pa je slikao :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
:: alo ljudi, zar ste bas svi coravi, nije dial-up modem nego LAN KARTA :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: hahahahaha kad nisam umro :: :: komp od 1500e i dial up modem :: :: :: :: mozda je to neki `retro` stilski detalj :D
evo ti npr. ja na ploci imam 2 karte, jedna je riknula, pa sam obe iskljucio u biosu, i stavio neku broadcom gigabitnu na pci-x.. zasto da ne?
:: Posto vec ima lan na ploci treba i lan karta posebno da se umrezi sam sa sobom , :: da se igra u dvoje : :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: alo ljudi, zar ste bas svi coravi, nije dial-up modem nego LAN KARTA :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: hahahahaha kad nisam umro :: :: :: komp od 1500e i dial up modem :: :: :: :: :: :: mozda je to neki `retro` stilski detalj :D
Ja nisam ni zagledao sta je, nemam obicaj da zagledam racunarima `ispod repa` tj. naponskog kabla. :) p.s. Da je Cak Noris napisao da je to modem, video bih te dal` bi onda smeo da demantujes! :D
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i jedna razlicita! :)
:: alo ljudi, zar ste bas svi coravi, nije dial-up modem nego LAN KARTA :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: hahahahaha kad nisam umro :: :: komp od 1500e i dial up modem :: :: :: :: mozda je to neki `retro` stilski detalj :D
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.