Cao ljudi, Pre 2-3 nedelje sam kupio monitor, Benq G2420HD i sve radi normalno (povezan je preko HDMI), ali se neki put pojave te horizontalne crvene linije... tj. tacnije jedna. Uspeo sam da skontam kako da se pojavi kad ja hocu, odnosno, za slusanje muzike koristim VLC media pleyer i kad hocu da ubacim neku pesmu u listu, i to tako sto samo prevucem iz commander-a, onda se pojavi i nestane ta jedna crvena linija... Ne znam u cemu je problem... Posto imam jos jedan monitor isto Benq (povezan preko DVI) i kod njega nemam tih problema, kontam da nije do graficke nego do ovog novog monitora, cak sam negde procitao da to moze da uzrokuje i losiji UPS, ali novi monitor mi sada nije povezan na UPS i isto se desava kao i kad je na UPS-u. Graficka mi je Nvidia GT240 512GDDR5. Da li neko ima neki predlog u cemu moze biti problem? Hvala.
Ne liči mi to na problem sa monitorom već kao da je softverske prirode, baš iz razloga što se dešava prilikom prevlačenja. Probaj na istu tu mašinu drugi monitor i uradi istu stvar, čisto da otkloniš sumnju sa monitora.
Meni takodje mirise da je softwerski problem , kad vec imas drugi , ko sto kaze koleZa srdoch, nakaci njega na taj komp sto brljavi pa probaj i javi , pa idemo dalje.
Taj drugi monitor je vec prikljucen i na njemu nemam tih problema.... Novi monitor (G2420HD) sam prikljucio na DVI i koristio sam ga nekih 20 min. i nisam imao tih problema... i sad sam ga vratio na HDMI i do sada se nije pojavila ta linija...
Monitor je riknuo. Imao sam isti takav problem (kod mene je bila vertikalna tanka crvena linija preko celog ekrana) sa nekim hp monitorom koji je bio u garanciji i zamenili su mi ga.
Pa meni radi za sada normalno, meni se ta linija pojavila par puta ali isto tako i nestala.... Imam garanciju, pa ako se slucajno ponovo javi, zamenicu ga.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.