Znaci ne mogu vise....Imam problem sa oc ati 5770.Instalirao sam MSI Afterburner,probam oc on mi vraca slajdere kad i pomerim naravno otkjucao sam afterburner.Nista probam ja u ccc kad ono isto nece naravno otkljucao sam Overdrive.Drajveri su 11.5a,sledeca kartica mi je tnt riva...Inace promenio sam jedno 30tak kartica u zivotu i vecinom sam sa ati-amd imao probleme,da nagalsim nisan fanboy boli me k.... cija je karta samo da zavrsava posao AMD PII840@3.6ghz+CM Hyper 212+/MSI770-c45/ATI Gigabyte5770 Patriot Extreme Performance Gaming Series 2x2gb @1800mhz cl9 Chieftec GPS-400-AA-101A/CM Elite 430+Lamptron FC4 WD2500AAKS 250GB/Asus DVD-RW
U cemu je tvoj problem? Sta si mislio da dobijes OC-om?
:: Znaci ne mogu vise....Imam problem sa oc ati 5770.Instalirao sam MSI Afterburner,probam oc on mi vraca slajdere kad i pomerim naravno otkjucao sam afterburner.Nista probam ja u ccc kad ono isto nece naravno otkljucao sam Overdrive.Drajveri su 11.5a,sledeca kartica mi je tnt riva...Inace promenio sam jedno 30tak kartica u zivotu i vecinom sam sa ati-amd imao probleme,da nagalsim nisan fanboy boli me k.... cija je karta samo da zavrsava posa :: AMD PII840@3.6ghz+CM Hyper 212+/MSI770-c45/ATI Gigabyte577 :: Patriot Extreme Performance Gaming Series 2x2gb @1800mhz cl :: Chieftec GPS-400-AA-101A/CM Elite 430+Lamptron FC4 :: WD2500AAKS 250GB/Asus DVD-R ::
Jes` ti s` Karaburme ili Senjaka?!? `Javlja mi se` da tamošnji overklokeri imaju problema sa klokovanjem ATI kartica. O`ma da si skočio do prodavnice i kupio neku Nvida. Na njoj ima da gurneš klizač u `max OC` i odmah ćeš da igraš ne ljuti se čoveče u full max ultra high setovanjima.
Kupi neku normalnu karticu, nemoj ta Gigabajt sranja, instaliraj sveže OS pa probaj, pa se tek zaludjuj sas OC i sl. glupostima na 5770. Nemoj odmah - ATI ne valja, zato što neki propratni softver ili drajver nije hteo da reaguje kako treba. Možda ti je OS sranje, možda je taj Gigabyte primerak sranje kao SVE ŠTO DOLAZI IZ Gigabajt-a, možda ti je napajanje slabašno od 400W kada ti je već CPU overklokovan, možda nemaš pojma, a, možda je i vreme da predjen na Nforce i LET THE FORCE BE WITH YOU!!!
:: Znaci ne mogu vise....Imam problem sa oc ati 5770.Instalirao sam MSI Afterburner,probam oc on mi vraca slajdere kad i pomerim naravno otkjucao sam afterburner.Nista probam ja u ccc kad ono isto nece naravno otkljucao sam Overdrive.Drajveri su 11.5a,sledeca kartica mi je tnt riva...Inace promenio sam jedno 30tak kartica u zivotu i vecinom sam sa ati-amd imao probleme,da nagalsim nisan fanboy boli me k.... cija je karta samo da zavrsava posa :: AMD PII840@3.6ghz+CM Hyper 212+/MSI770-c45/ATI Gigabyte577 :: Patriot Extreme Performance Gaming Series 2x2gb @1800mhz cl :: Chieftec GPS-400-AA-101A/CM Elite 430+Lamptron FC4 :: WD2500AAKS 250GB/Asus DVD-R ::
On topic: ja klokujem moj HD5850 pomocu Sapphire Trixx programa, ne treba nista da se budži, namešta i podešava, samo pomeriš slajdere koliko hocesš i to je to. Probaj sa njim.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Sto bi rekao petao Sofronije:`Sinak, dodaj, ovaj, dodaj mi tu dinju jednim bocnim pasom!`
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i jedna razlicita! :)
:: Ne bih se bunio da meni doleti :: ______________________ :: 4 uzastupne titule. Idemoo :: Danza Kudur :: Akcent pokida :: http://www.youtube.com/watch?v=6QcWSc_g3g :: ::
Nista logicnije od napustanja AMD-ovog proizvoda i prelaska na...
28.05.2011. 15:12
status: user broj poruka: 10999
NV (ili Intel, ako se radi o CPU-u). Otvorice ti se okice vec onda kada prvi put budes poterao neku dobro ti poznatu igru na, recimo, GTX460 ili 560...
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: NV (ili Intel, ako se radi o CPU-u). Otvorice ti se okice vec onda kada prvi put budes poterao neku dobro ti poznatu igru na, recimo, GTX460 ili 560.. :: :: ::
Re: Nista logicnije od napustanja AMD-ovog proizvoda i prelaska na...
28.05.2011. 15:45
status: user broj poruka: 1017
He he he, torto, ti si jedva docekao, doslo ti ko 1 na 10.
Al zao mi je, nije ATI/AMD, nego Gigabyte.
Resenje je Gamer HUD.
:: NV (ili Intel, ako se radi o CPU-u). Otvorice ti se okice vec onda kada prvi put budes poterao neku dobro ti poznatu igru na, recimo, GTX460 ili 560.. :: :: ::
Gigabyte 4850 zalman je najbolja 4850-tka ikada napravljena, 910 za jezgro i 1350 za memoriju a ima ogranicenje- hmmmm koliko bi isla bez blokade???????
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: Gigabyte kartice novijeg datuma imaju chip koji sprecava overklok sa softverom drugih kompanija :: :: Ono sto tebi treba je Gamer HUD :: :: Imao sam isti problem sa 4850 :: :: Akoipak resis da prodas, javi mi tu sam :D
:: Neko te gadno laze, cisto da ti predocim :: :: Gigabyte 4850 zalman je najbolja 4850-tka ikada napravljena, 910 za jezgro i 1350 za memoriju a ima ogranicenje- hmmmm koliko bi isla bez blokade?????? :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Gigabyte kartice novijeg datuma imaju chip koji sprecava overklok sa softverom drugih kompanija :: :: :: :: Ono sto tebi treba je Gamer HUD :: :: :: :: Imao sam isti problem sa 4850 :: :: :: :: Akoipak resis da prodas, javi mi tu sam :D
Ovde ljudi jedva cekaju da te ponize,ismeju i napljuju kao da im je to dusevna hrana...Pa da pocnemo... 1)Napajanje nije slabo teralo 3 meseca 5850,koja je inace zamenjena zbog lose memorije(zakucavala ko luda.artifekti na sve strane)Inace smesno 5770 full load 120w tako da moze i zito... 2)Os je sveze instaliran Windows 7 3)Kartica se pre reinstalacije windowsa normalno oc,bez problema.A bili su i isti drajveri.... 4)Ne mogu da verujem koliko ljudske gluposi i nadmenosti ima na ovom forumu. 5)Karticu overklokujem zbog veceg minimalnog fps-a tj nije mi bas isto kad imam 15 i 20 fps u pojedinim igrama inace maksimalni fps se poveca za 2-3 frejma smesno....Klokovi su bili 970/1406 voltazu sam povecao modovanjem biosa ...Nije prelazila 65c u Kombustoru..Inace kartica je od vaseg kolege sa foruma ovde poznatog kao Raic on je bio prvi vlasnik... AMD PII840@3.6ghz+CM Hyper 212+/MSI770-c45/ATI Gigabyte5770 Patriot Extreme Performance Gaming Series 2x2gb @1800mhz cl9 Chieftec GPS-400-AA-101A/CM Elite 430+Lamptron FC4 WD2500AAKS 250GB/Asus DVD-RW
Lupi System restore pre nego sto si instalirao driver-e, lupi neke starije ako imas :).
Pozdrav!
:: Ovde ljudi jedva cekaju da te ponize,ismeju i napljuju kao da im je to dusevna hrana...Pa da pocnemo.. :: 1)Napajanje nije slabo teralo 3 meseca 5850,koja je inace zamenjena zbog lose memorije(zakucavala ko luda.artifekti na sve strane)Inace smesno 5770 full load 120w tako da moze i zito.. :: 2)Os je sveze instaliran Windows 7 :: 3)Kartica se pre reinstalacije windowsa normalno oc,bez problema.A bili su i isti drajveri... :: 4)Ne mogu da verujem koliko ljudske gluposi i nadmenosti ima na ovom forumu :: 5)Karticu overklokujem zbog veceg minimalnog fps-a tj nije mi bas isto kad imam 15 i 20 fps u pojedinim igrama inace maksimalni fps se poveca za 2-3 frejma smesno....Klokovi su bili 970/1406 voltazu sam povecao modovanjem biosa ...Nije prelazila 65c u Kombustoru..Inace kartica je od vaseg kolege sa foruma ovde poznatog kao Raic on je bio prvi vlasnik.. :: AMD PII840@3.6ghz+CM Hyper 212+/MSI770-c45/ATI Gigabyte577 :: Patriot Extreme Performance Gaming Series 2x2gb @1800mhz cl :: Chieftec GPS-400-AA-101A/CM Elite 430+Lamptron FC4 :: WD2500AAKS 250GB/Asus DVD-R :: :: ::
Napajanje je slabo, svidelo se to tebi ili ne. Vidim da soliš pamet nekome, a pričaš prazne priče. Nije bitno koliko wati ima, već koliko ampera ima na railovima, i slobodno mogu da kažem da je slabo za tu konfiguraciju.
Ni ne čudi me da ti se zakucavala 5850, jer je tek za nju bilo slabo napajanje. __________________ Scourge of PCBerza
Ajd što si ušao u pogrešnu crkvu, već u njoj kupio i sveću. Gigashite ... bože sačuvaj! Amin!
Nego, ovaj, kada si već promenio 30 kartica i imao najvećih problema sa ATI, koliko njih još treba da promeniš da bi shvatio da je vreme `možda` da prestaneš da kupuješ ATi i kreneš sa kolekcionarstvom suprotnog tabora iz Nvidia?
Imaš na Karaburmi ili ti Voždovcu, klub sakupljač grafičkih kartica, učlaniš se tamo, imaćeš pristup povoljnijim modelima i još će da te nauče kako se radi oc.
nije mi jasno sto pominjes karaburmu i vozdovac, ajde otkrij mi bas me zanima ko je taj?
:: Ajd što si ušao u pogrešnu crkvu, već u njoj kupio i sveću :: Gigashite ... bože sačuvaj! Amin! :: :: Nego, ovaj, kada si već promenio 30 kartica i imao najvećih problema sa ATI, koliko njih još treba da promeniš da bi shvatio da je vreme `možda` da prestaneš da kupuješ ATi i kreneš sa kolekcionarstvom suprotnog tabora iz Nvidia? :: :: Imaš na Karaburmi ili ti Voždovcu, klub sakupljač grafičkih kartica, učlaniš se tamo, imaćeš pristup povoljnijim modelima i još će da te nauče kako se radi oc :: ::
450 Watt or greater power supply with one 75W 6-pin PCI Express® power connectors recommended (600 Watt and two 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode) . Minimum 1GB of system memory Certified power supplies are recommended. Refer to http://support.amd.com/us/certified/power-supplies/Pages/listing.aspx for a list of Certified products
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.