Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Potreban savet
STRANA 1 OD 1
EREMIC Potreban savet 26.05.2011. 21:14 T36204

status: user
broj poruka: 168
Hocu na camcu (naravno ima kabinu) da postavim televizor. E sad pitanje je ovakvo: Posto ne bih stavljao obican TV neso TFT monitor i externi TV tjuner interesuje me da li HD monitori mogu da se nameste da rade na 12V ( predpostavljam da tjuner moze). Razlog za ovej monitor je manjak mesta u kabini camca a i lakse mi je da ga ponesem kuci da ga ne bih ostavio nekom na izvolte. I jos da li mozda moze televizor (led ili TFT) da se nabudzi da radi na 12V.

Unapred zahvaljujem posto znam da cu dobiti iscrpane odgovore
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dorabi1 imas monitore 26.05.2011. 22:05 #328025

broj poruka: 939

koji rade preko AC adaptera na 12 V.Zakaci ga direktno i to je to.Googlaj koji su,ima ih podosta.

http://spedr.com/4rex3

kisanti Direktno 26.05.2011. 22:21 #328030

broj poruka: 222

Nikako direktno nece ti dugo trajati tv bez regulatora nista. tft su jako osetljivi na promenu napona
dorabi1 Re: Direktno 26.05.2011. 22:38 #328036

broj poruka: 939
nisam se dobro izrazio.Mislio sam bez adaptera,a u svakom slucaju preko regulatora obavezno.

http://spedr.com/4rex3

::
:: Nikako direktno nece ti dugo trajati tv bez regulatora nista. tft su jako osetljivi na promenu napona
KalifNS kupi jedan 26.05.2011. 22:49 #328037

broj poruka: 1017
Od onih 12 na 220 sto se koriste u autu. Nakacis monitor i tuner na njega i nema šta da budžiš.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs