Nije ono sto mislite,leto je,normalno da ce se greje :D
Ovaj problem imam vec skoro godinu dana ali je sada stvarno prevrsilo svaku meru U pitanju je Samsung 2232BW i ima abnormalne temperature cak i za leto..toliko je zagrejan da mi je vruce ispred njega kad sedim..Greje se najvise pri vrhu ekrana,tacno gde je ventilacija sa druge strane.. monitor imam od jula 2008 tako da mu uskoro istice garancija pa mi sinulo da mozda uradim nesto povodom ovoga dok imam garanciju
Ponavljam s ovim nisam imao problema do pre recimo godinu dana,i vruce je kao da ste uzeli tanjir vrele supe da drzite odozdo,ne znam kako drugacije da uporedim :D
1. Da li neko ima ovaj monitor sa ovakvim problemom
2. Da li neko moze da zakljuci da li je nesto sa napajanjem monitora ili nesto slicno
Zavisi sta je za tebe `vruce` Moj prosli monitor Asus VW190D je pri vrhu bio neverovatno vreo, tu gde je imao proreze za hladjenje, leti mi poraste temp u sobi 2-3c cim upalim monitor, ali tako je radio, nista mu nije falilo. I sam ekran je bio prilicno topao. Dok recimo trenutni LG W2243 je 60% hladniji od njega, iako ima veci ekran, a isto je TN panel sa slicnim karakteristikama. Neka se javi neko ko je imao tvoj model.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Procitao sam negde danas da ako se pokvari nesto oko napona da se vremenom sve vise i vise greje monitor i samim tim se degradira i skracuje mu se radni vek
a sto mi je cudno cega sam se setio da mi se par puta monitor gasio i palio i culo se jako pucketanje struje kad je malo iskakao ranije DVI kabl s vremena na vreme,bas jako pucketanje.. to me je tada brinulo jer je posle pocelo i kad je kabl bio 100% namesten,i to je sve bilo u slicno vreme kad je krenulo pregrevanje ali nije mi se vise desavalo da se gasi monitor i da ima to da kazemo `pucketanje`
Reklamaciju ces tesko da isteras. Probaj al cisto sumnjam. Najbolje bi bilo da skroy crkne .
:: :: :: Nije ono sto mislite,leto je,normalno da ce se greje : :: :: Ovaj problem imam vec skoro godinu dana ali je sada stvarno prevrsilo svaku mer :: U pitanju je Samsung 2232BW i ima abnormalne temperature cak i za leto..toliko je zagrejan da mi je vruce ispred njega kad sedim..Greje se najvise pri vrhu ekrana,tacno gde je ventilacija sa druge strane.. monitor imam od jula 2008 tako da mu uskoro istice garancija pa mi sinulo da mozda uradim nesto povodom ovoga dok imam garancij :: :: Ponavljam s ovim nisam imao problema do pre recimo godinu dana,i vruce je kao da ste uzeli tanjir vrele supe da drzite odozdo,ne znam kako drugacije da uporedim : :: :: 1. Da li neko ima ovaj monitor sa ovakvim problemo :: :: 2. Da li neko moze da zakljuci da li je nesto sa napajanjem monitora ili nesto slicno
:: Ja imam Asus VW221D, ne mogu da kazem ni da je mlak a ne vruc ili sl :: Kako je moguce da se to toliko greje nije mi jasno :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: :: Pa ja sam se uzdao u neku ideju od veterana ovdasnjih :D
@Vuk
pa ako ce da mu bude nesto nek mu bude dok imam garanciju do jula :) a i ja sam nesto skeptican sa pokusajima reklamacije,msm samo bi me gledali belo kad bih otisao i ispricao im ovo
Evo danas sam uzeo Dell u2311h, jos manje se greje od ovog LG W2243, bukvalno je samo malo pri vrhu ekrana topao.
Ta Asus 19-ica (VW190) je bas bila fino vruckasta na mestu gde su prorezi za ventilaciju, ma ceo ekran gde god pipnes ono toplo, ali nisam imao problema sa njim. Njemu je i priljucak za napajanje bio nesto klimav, pa kada pipnes naponski kabal, malo sevaju vranice i cuje se pucketanje, mozda je to isto kod tebe.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.