samo sto nece da dozvoli da ga `pilicari` zajebu ovde,On ce da naruci direktno sa Marsa da mu isporuce. http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i
Nice. Koliko god neko pricao da je Mars II neopravdano skupa karta, uvek ce imati kupca. Oni koji ne zale pare i koji zele da imaju vrhunski HW, njima samo mogu da cestitam.
S` obzirom da ce kostati oko 1000e, ako ne i vise, za nas smrtike je ipak mnogo.
Kako je to lepo slozeno Hrvati nemaju rewiev DirectCU II ali ima da kupe kartu. Onda ih vi obavestite lepo da se ljudi ne zajebu oi njenim mogucnostima i oni izaberu radnju kod njih gde je jeftinija i kupe. Mozda ce i ovo biti tako nesto. Sramota je uporediti nase i njihove biznismene i managere i ljude koji se bave distribucijom. Tu se cak ne uporedjuju covek sa covekom nego covek sa ne znam cime. Mogu da nacretam nekada to bice prema i istaknem karakteristike bilo bi zanimljivo videti. Zabole me za Matrix kao i za Space shuttle isto mi je i kao za Corsair. Nema svrhe bunite se dok ne stigne nagraada za potez drzave u vidu kandidature. Tada nam se otvaraju mogucnosti. Dotle treba ustedeti neki kes koji se jako tesko zaradjkuje ovde i koji niko ne postuje ni tudje vreme ni tudje pare a o tudjim zivcimaa da ne govorim. Nastavite raspravu o Matrixu ...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.