Ja mislim da se sada ne isplati kupovati takve kartice,jer ti trnutno ne mozes da iskoristis sve njihove prednosti,bolje kupi neko prelazno resenje,a kada se ovakav tip grafickih i directX 10 ustali ti kupi neku kvalitetnu graficku.Uskoro ce 8800gts biti u srednjem rangu graficki,jer ce i nVidia i Ati izbaciti bolje graficke od nje(bice kao sa svim x800 verzijama gForce-a,sad su extra,ali ih posle povuku iz proizvodnje i izbace x900 i x950 i milion drugih varijacija na temu).Ne treba zuriti,ali ako tako hoces samo napred,jer sada to je jedna od najboljih grafickih..
Da ne otvaram novu temu, sta mislite kakva ce biti 8300gt u odnosu na 7600gt (posto razmisljam da pazarim nofu graficku a da bude u cenovnom rangu sa 7600gt). Negde sam video da ce cena u americi biti oko 100$ sto kad se nadje na nasem trzistu bice kao 7600gt (sa pdv-om i ostalim beep :) )
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647251. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.