Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
PAŽNJA: UVEZENA VELIKA KOLIČINA `PEČENIH` I POPRAVLJANIH nVidia i ATI KARTICA
STRANA 1 OD 2  
PhatPhuck PAŽNJA: UVEZENA VELIKA KOLIČINA `PEČENIH` I POPRAVLJANIH nVidia i ATI KARTICA 24.05.2011. 18:57 T36147

status: user
broj poruka: 1886
Smr*dovski prevaranti iz BG i Vojvodine su zadnjih meseci uvezli TONE popravljanih nvidia i (jačih) ATI kartica. (tipa Radeon 4870X2)
Mnoge su se pojavile u oglasima ovde, i smr*dovi ih neobaveštenima prodaju BEZ naglašavanja da su u pitanju popravljane kartice sa ko-zna-kojeg tržišta.

NE KUPUJTE NIŠTA IZ OGLASA ŠTO NEMA PRATEĆU OPREMU, ORIGINALNU KUTIJU, KABLOVE I DODATKE KOJI FABRIČKI DOLAZE UZ KARTICU - takođe od prodavca tražite NEKI DOKAZ o tome da je kartica kupljena na našem tržištu - tipa pisanu garanciju (makar i isteklu) i/ili fiskalni račun.

Posebno vodite računa kad su u pitanju G80 kartice (8800GTX/GTS), GTX295 i Radeoni 4870 X2.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 24.05.2011. 19:08 #327253

broj poruka: 4163
A ko te to prevario?

servispc bre

pajsgudgud Kasniš jedno godinu dana... 24.05.2011. 19:08 #327254

broj poruka: 3742
support normality

PhatPhuck Re: Kasniš jedno godinu dana... 24.05.2011. 19:09 #327255

Ne kasnim. Znam za taj uvoz od pre godinu dana, a ja sada govorim o NOVIM `turama` uvoza.

:: support normalit
::
PhatPhuck Re: Re 24.05.2011. 19:12 #327256

Mene lično niko nije prevario, ali mi je zaista muka i prevrće mi se stomak što i u ovoj `branši` postoje ljudi koji misle da je OK da se brzo `opare` na račun IONAKO siromašnih građana ove zemljice.

Mrzim prevarante i lažove, koji u IT sferu unose sopstveni pijačarsko-ganfurski mentalitet i (a)moralne norme. To mi je jedina motivacija za ovaj post.

:: A ko te to prevario
:: servispc bre
VozD1912 tom mrznjom nista neces uraditi 24.05.2011. 19:14 #327258

broj poruka: 949
a i njih bas briga i dalje ce uvoziti i prodavati g*vna... dok im se zakonom i sprovodjenjem u praksi ne stane na put uvozice sta im se hoce!!

http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJdg

codeus ... 24.05.2011. 19:18 #327259

broj poruka: 4054

Paaaaa staaaa ... ovo je srbija ...

nije bas tona ali jedan mali kombi ..

super .. bice jeftinih kartica bar za delove ..

TI SI BAS zestoko protiv toga jel ? .. ti bi da mi svi kupujemo od Perice dobavljaca sa DS clanskom kartom i stricem na carini i tetkom u poreznom ... i imas i koju RADNJU da nam preporucis !!!

daj neka imena .. da porucim koju ... ako mislis na livaju iz nekog malog seoceta u mojoj vojvodini .. pfff .. tih 20 kartica i nije neka tona...

STA da radimo sa PECENIM CT skenerima koje drzava uvozi kao NOVE ???
gliga79 Re: PAŽNJA: UVEZENA VELIKA KOLIČINA `PEČENIH` I POPRAVLJANIH nVidia i ATI KARTICA 24.05.2011. 19:18 #327260

broj poruka: 4641
Javna tajna.
Ali mnogi neznaju, a konstantno se plasira prica o 8800 i o GTX295, nisam cuo toliko o 4870x2 ovde, ali je svrstavam u isti kos !!!
Beda nemastina i neinformisanost, je dovela do te granice da ovo na zalost u Srbiji i dan danas ljudi kupiju !!!
Jos se reklamira i preporucuje?
Totalni apsurd je doveo do toga da trgovci zaradjuju ogromne sume na glupost naroda.

Wlada 011 je izgleda Banovan, ali ko zna da cita izmedju redova mogao je da prepozna da covek i te kako ne lupa sto se tice nekih stvari.

:: Smr*dovski prevaranti iz BG i Vojvodine su zadnjih meseci uvezli TONE popravljanih nvidia i (jačih) ATI kartica. (tipa Radeon 4870X2
:: Mnoge su se pojavile u oglasima ovde, i smr*dovi ih neobaveštenima prodaju BEZ naglašavanja da su u pitanju popravljane kartice sa ko-zna-kojeg tržišta.
:: NE KUPUJTE NIŠTA IZ OGLASA ŠTO NEMA PRATEĆU OPREMU, ORIGINALNU KUTIJU, KABLOVE I DODATKE KOJI FABRIČKI DOLAZE UZ KARTICU - takođe od prodavca tražite NEKI DOKAZ o tome da je kartica kupljena na našem tržištu - tipa pisanu garanciju (makar i isteklu) i/ili fiskalni račun
:: Posebno vodite računa kad su u pitanju G80 kartice (8800GTX/GTS), GTX295 i Radeoni 4870 X2.
Mixx Re: PAŽNJA: UVEZENA VELIKA KOLIČINA `PEČENIH` I POPRAVLJANIH nVidia i ATI KARTICA 24.05.2011. 19:20 #327261

broj poruka: 2931

NE KUPUJTE NIŠTA IZ OGLASA ŠTO NEMA PRATEĆU OPREMU, ORIGINALNU KUTIJU, KABLOVE I DODATKE KOJI FABRIČKI DOLAZE UZ KARTICU - takođe od prodavca tražite NEKI DOKAZ o tome da je kartica kupljena na našem tržištu - tipa pisanu garanciju (makar i isteklu) i/ili fiskalni račun.
:: Posebno vodite računa kad su u pitanju G80 kartice (8800GTX/GTS), GTX295 i Radeoni 4870 X2

aj za kutiju i pratecu opremu sam se snasao nekako, ima frikova koji i to cuvaju, ali kako ja sad da prodam kartu koja nema garancijui i/ili fiskalni racun??? unistio si me, covece! i ne samo mene, nego i kompletno srpsko trziste polovnog hardvera bez garancije i/ili fiskalnog racuna!!! pcberza sad ladno moze da zatvori sekciju `oglasi` ustedece na prostoru koji ce moci onda da iskoristi za tvoje brilijantne postove.
ps. glup si, aj odjebi sa foruma vise

PhatPhuck Re: tom mrznjom nista neces uraditi 24.05.2011. 19:22 #327262

Sigurno ću više uraditi nego totalnim prećutkivanjem i pasivnošću.
Zbog onih koji su pasivci i ćutolozi ova zemlja i jeste u stanju u kakvom jeste: pliva u smeću, ljudi slušaju smeće, kupuju smeće i jedu smeće.

:: a i njih bas briga i dalje ce uvoziti i prodavati g*vna... dok im se zakonom i sprovodjenjem u praksi ne stane na put uvozice sta im se hoce!
:: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd
gliga79 Re: Re: PAŽNJA: UVEZENA VELIKA KOLIČINA `PEČENIH` I POPRAVLJANIH nVidia i ATI KARTICA 24.05.2011. 19:23 #327264

broj poruka: 4641
MIXX saucesce !!!
Ti si se opekao jednom ali ti i dalje neke stvari nisu jasne!

:: __________________________________________________
:: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg
:: NE KUPUJTE NIŠTA IZ OGLASA ŠTO NEMA PRATEĆU OPREMU, ORIGINALNU KUTIJU, KABLOVE I DODATKE KOJI FABRIČKI DOLAZE UZ KARTICU - takođe od prodavca tražite NEKI DOKAZ o tome da je kartica kupljena na našem tržištu - tipa pisanu garanciju (makar i isteklu) i/ili fiskalni račun
:: ::
:: :: Posebno vodite računa kad su u pitanju G80 kartice (8800GTX/GTS), GTX295 i Radeoni 4870 X2
:: aj za kutiju i pratecu opremu sam se snasao nekako, ima frikova koji i to cuvaju, ali kako ja sad da prodam kartu koja nema garancijui i/ili fiskalni racun??? unistio si me, covece! i ne samo mene, nego i kompletno srpsko trziste polovnog hardvera bez garancije i/ili fiskalnog racuna!!! pcberza sad ladno moze da zatvori sekciju `oglasi` ustedece na prostoru koji ce moci onda da iskoristi za tvoje brilijantne postove.
:: ps. glup si, aj odjebi sa foruma vis
Mixx ... 24.05.2011. 19:27 #327266

broj poruka: 2931
a sta, trabalo je da izvucem pouku da su SVI prevaranti i da pokusavaju da me zajebu?! jbsh to, ne zelim da mi mozak funkcionise na takav nacin po cenu par desetina evra

PhatPhuck Re: Re: PAŽNJA: UVEZENA VELIKA KOLIČINA `PEČENIH` I POPRAVLJANIH nVidia i ATI KARTICA 24.05.2011. 19:27 #327267

Niko te nije bio po ušima da bacaš garanciju i/ili fiskalni od komponente.
`Leba i vodu ti nije tražilo
- mogao si to da sačuvaš.

Uostalom, `tko leti - vrijedi, tko ne leti - ne vrijedi`... Svaki aljkavi gmaz koji efikasno pogubi sve što je dobio uz komponentu - treba da skapa, jer od takvoga nikada neće biti savestan, organizovan, uredan i pouzdan čovek... I nije vredan vazduha koji dahće i vode koju lapće...

Na sitnicama ljudi pokazuju ko su, šta su i kakvi su... Sitnice - kao što su, na primer: uredan ormar, alat na svom mestu, i dokumentacija/računi složeni u neku kutiju.

:: aj za kutiju i pratecu opremu sam se snasao nekako, ima frikova koji i to cuvaju, ali kako ja sad da prodam kartu koja nema garancijui i/ili fiskalni racun??? unistio si me, covece! i ne samo mene, nego i kompletno srpsko trziste polovnog hardvera bez garancije i/ili fiskalnog racuna!!! pcberza sad ladno moze da zatvori sekciju `oglasi` ustedece na prostoru koji ce moci onda da iskoristi za tvoje brilijantne postove.
:: ps. glup si, aj odjebi sa foruma vis
codeus ... 24.05.2011. 19:30 #327271

zasto te matorci nisu bacili u kantu prvi put kad si se prehladio ?? i lepo uzeli novog phatPhuck-a u kutiji sa svim kablovima ..
raic Auuu 24.05.2011. 19:31 #327272

broj poruka: 9006
Pa jes ti normalan druže, kako sad da uvaljam na limundu one dve karte što sam ih ručno opravljao ako ljudi čuju da je ušao u zemlju kontigent stručno pečen u profi rernama

Kukuuu meni

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

toothless @Raic 24.05.2011. 19:32 #327273

broj poruka: 3241
Moraces da poklonis pride i one vanilice pored kojih si pekao karte.

http://img59.imageshack.us/g/dscf4511f.jpg/
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve i

:: Pa jes ti normalan druže, kako sad da uvaljam na limundu one dve karte što sam ih ručno opravljao ako ljudi čuju da je ušao u zemlju kontigent stručno pečen u profi rernam
:: Kukuuu men
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
vladarko I ĆEVAPE!!! 24.05.2011. 19:34 #327275

broj poruka: 4228

Pozdrav!

Vlada

raic Re: @Raic 24.05.2011. 19:35 #327276

Eeee, vidiš mogo bi

Da znaš da su ispale prste da oližeš

:: Moraces da poklonis pride i one vanilice pored kojih si pekao karte
vuk125 Re: Re: Re: PAŽNJA: UVEZENA VELIKA KOLIČINA `PEČENIH` I POPRAVLJANIH nVidia i ATI KARTICA 24.05.2011. 19:35 #327277

broj poruka: 2929
Slazem se 200%.
Svaka cas za post.
I meniu je muka od raznih prevaranata.
Prica kao sta to je samo 10e ma da je 2.
Ti stoo vljaju tu robu tj prevrtaci kanti, je krem jajarenja.
Ima ih na oglasimapogotovu na PC berzi par.
RAdi se o prevarantima i jajrama kakve se retko vidjju.
Znam im cak imena

:: Niko te nije bio po ušima da bacaš garanciju i/ili fiskalni od komponente
:: `Leba i vodu ti nije tražilo
- mogao si to da sačuvaš
:: Uostalom, `tko leti - vrijedi, tko ne leti - ne vrijedi`... Svaki aljkavi gmaz koji efikasno pogubi sve što je dobio uz komponentu - treba da skapa, jer od takvoga nikada neće biti savestan, organizovan, uredan i pouzdan čovek... I nije vredan vazduha koji dahće i vode koju lapće..
:: Na sitnicama ljudi pokazuju ko su, šta su i kakvi su... Sitnice - kao što su, na primer: uredan ormar, alat na svom mestu, i dokumentacija/računi složeni u neku kutiju.
:: __________________________________________________
:: :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg
:: :: aj za kutiju i pratecu opremu sam se snasao nekako, ima frikova koji i to cuvaju, ali kako ja sad da prodam kartu koja nema garancijui i/ili fiskalni racun??? unistio si me, covece! i ne samo mene, nego i kompletno srpsko trziste polovnog hardvera bez garancije i/ili fiskalnog racuna!!! pcberza sad ladno moze da zatvori sekciju `oglasi` ustedece na prostoru koji ce moci onda da iskoristi za tvoje brilijantne postove.
:: :: ps. glup si, aj odjebi sa foruma vis
raic Re: I ĆEVAPE!!! 24.05.2011. 19:36 #327278

E ćevape ne dam uz njih bi morao i pivo da služim.

:: Pozdrav
:: Vlad
vladarko Slažem se se Mixxom 24.05.2011. 19:38 #327280

broj poruka: 4228
Ne treba sve svrstavati u isti koš.

Pozdrav!

Vlada

-ShonE- Re: PAŽNJA: UVEZENA VELIKA KOLIČINA `PEČENIH` I POPRAVLJANIH nVidia i ATI KARTICA 24.05.2011. 19:44 #327282

broj poruka: 3529
Da da! Sto bi Sava reko, jajare, licimuri, pe*eri, demoni, na *u*ac ih nabijem...!

:: Smr*dovski prevaranti iz BG i Vojvodine su zadnjih meseci uvezli TONE popravljanih nvidia i (jačih) ATI kartica. (tipa Radeon 4870X2
:: Mnoge su se pojavile u oglasima ovde, i smr*dovi ih neobaveštenima prodaju BEZ naglašavanja da su u pitanju popravljane kartice sa ko-zna-kojeg tržišta.
:: Posebno vodite računa kad su u pitanju G80 kartice (8800GTX/GTS), GTX295 i Radeoni 4870 X2.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - - 24.05.2011. 20:28 #327313

broj poruka: 6083
Nije lose ovako obavestiti i upozoriti ljude ukoliko se zna neka pouzdana informacija. Video sam oglase na ITsvetu da neko postavlja brdo stvari sve isti broj, pa ne znam u cemu je stvar.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

MyDoom Pa ne znam bas u cemu je problem... 24.05.2011. 20:37 #327319

broj poruka: 553
...sa tim karticama,samo znam da su ljudi upgrade-ovali kompletne igraonice sa tim karticama i da i dan danas rade kao i prvog dana.Ja bi se licno i zahvalio tim `uvoznicima` jer su ubili cenu kvalitetnom hardware-u pa je sad dotupan svakom stalezu.

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

Lifestyle!
http://www.youtube.com/watch?v=1OMJ7vSgQl4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gS5ZOJyN8B4
http://www.youtube.com/watch?v=HNJC2_WZg_g

Daum .... 24.05.2011. 20:45 #327323

broj poruka: 12796
E ovo zahteva da se proslavi, spaseni smo. Odoh po čašu fluorisane vode!

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

codeus Re: Pa ne znam bas u cemu je problem... 24.05.2011. 20:48 #327325

problem je sto ubili posao ovima sto misle da je karton , termo papir i 30cm IN/OUT kabela MNOGO BITNI u brzini grafike .. i ultimativni dokaz da je domaci gmaz nije klokovao i pregrevao u svom KME kucistu sa dual ZITO napajanjem ..

inace i ja bih im se zahvalio .. bez njih bi popravka grafickih u srbiji kostala 200e bez ruku .. chak i zamena jednog mosfeta naravno porucenog u Londonu (jer ih EI nis nepravi) kostala 120e ..

:: ...sa tim karticama,samo znam da su ljudi upgrade-ovali kompletne igraonice sa tim karticama i da i dan danas rade kao i prvog dana.Ja bi se licno i zahvalio tim `uvoznicima` jer su ubili cenu kvalitetnom hardware-u pa je sad dotupan svakom stalezu
:: Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
:: Lifestyle
:: http://www.youtube.com/watch?v=1OMJ7vSgQl4&feature=relate
:: http://www.youtube.com/watch?v=gS5ZOJyN8B
:: http://www.youtube.com/watch?v=HNJC2_WZg_
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs