Pitanje za poznavaoce grafika: Da li je realno sto se tice perfomansi za VGA Ati Sapphire 3870 (512 MB/256bit) dobiti na reklamaciji novu Sapphire HD5670 (512/128bit GDR5). Da li pristati na to ili ici dalje i traziti neki drugi minimum u seriji 5.
Doplate ne dolaze u obzir, samo zamena ili povracaj novca ali realna zamena na prvom mestu. Ova karta je vec stigla u zameni da me nisu kontaktirali pa Vas zato pitam da li se isplati boriti se za nesto jace ili da ne trazim nista i ne vracam ovu HD5670 i cimam se.
Verovatno je plaćena oko 200-220e,tako da je realno da mu daju neku 6850 minimum Edit:možda i nije toliko s obzirom da je na sapphirove grafe garancija 2god. To su verovatno neke stare zalihe bile
Najviše ti se isplati da samznaš koliko novca bi dobio natrag, pa da ovde postaviš pitanje šta možeš da kupiš za te pare.
Mada, pogledaj i sam koliko ta firma prodaje takvu 5670, pa ćeš znati koliko novca nude, ako ti ne kažu. Naravno, ovo ne mora da bude realan pokazatelj, jer je pitanje ko tu daje novu kartu: oni ili distributer/uvoznik.
Pozdrav!
Vlada
:: :: :: :: Doplate ne dolaze u obzir, samo zamena ili povracaj novca ali realna zamena na prvom mestu. Ova karta je vec stigla u zameni da me nisu kontaktirali pa Vas zato pitam da li se isplati boriti se za nesto jace ili da ne trazim nista i ne vracam ovu HD5670 i cimam se.
Graficka je kupljena pre 2.5 godine kao nova u Altiju i tada je placena oko 9.000 (tada su im cene vec bile pale mnogo) dinara tako da sada ne moze ni priblizno toliko da se izvuce. Inace na sve Sapphire grafike Vam je tada bila garancija 3 godine, posto sam njihov distributer pa sam pratio to ali sada ne znam da li je ova zamena realna da ne ostetim krajnju musteriju pa sam Vas zato pitao vezano za perfomanse. Ova nova HD5670 512/128bit kod njih je oko 4700 din u nabavci sada.
E, sad si ga nejeb`o kad vidi Cicija ovu temu pa kad ti kaze da lazes.Reci ce ti:`jeste, svi dajete nove proizvode u zamenu za pokvarene, garancija je Bog u Srbiji...` Nece te ni Bog oprati od njegovih optuzbi. :) Respect za sve postene trgovce. :)
http://img59.imageshack.us/g/dscf4511f.jpg/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i
Pa cek sad ce da ti isplate po nabavnoj ceni ili :) Pitaj dal mož da kupis nesto po nabavnoj ceni :) Nema 5670 sa ddr5 memorijom za ispod 7000 ima one sa ddr 3 koje su mnogo slabije njih ne prihvataj nikako (slabije su nekih 30 posto) Ako te isplacuju onda te isplacuju kolko karta kosta valjda a u rangu je sa tvojom starom. Znaci treba da ti daju 7000 minimum. Nemoj te zavlace. Il da ga ne komplikujes mnogo i da se ne nerviras s prevarantima (svi trgovci ili vecina) uzmi tu 5670 ali samo ako je sa gddr 5 i to obavezno proveri posto su mnogi narucivali recimo 4650 128 bitne a dobijali 64-bitne kartice.
Realno je da mu daju neku kartu do 9k, mada i 5670 je malo brza od 3870 ako gledamo performanse tako da s te strane nije losa zanmena ne gubi nista...
:: :: :: :: Barem 5750, takva je i cena na kraju krajeva :: :: Ili neka vrate coveku pare :: :: Tih 9k je tad bilo puno vise Evrica nego sad :: :: Tako da mogu da mu ponude barem kartu od 9k i sad.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.