Napravio sam Dul screen setup. Zanima me da li da oba monitora prikljucim na jednu grafu, ili jedan na jednu drugi na drugu? Mislim, kako je pravilnije ako ima uopste nekog pravila? Hvala u napred na odgovorima..
U SLI ti je uvek jedna karta primarna sa koje vuces sliku! Da bi dobio Dual desktop moras sa primarne da vuces signal! Ne znam zapravo sta hoces?Da podelis sistem na dva monitora ili da napravis dual desktop>?
Dual desktop. Prikacio sam jedan mon na jednu drugi na drugu grafu dobio sam Dual desktop. zanima me da li igru mogu da pustim na dva monitora?
:: U SLI ti je uvek jedna karta primarna sa koje vuces sliku :: Da bi dobio Dual desktop moras sa primarne da vuces signal :: Ne znam zapravo sta hoces?Da podelis sistem na dva monitora ili da napravis dual desktop> :: :: AMDizacija :: :: :: ::
:: Dual desktop :: Prikacio sam jedan mon na jednu drugi na drugu graf :: dobio sam Dual desktop :: zanima me da li igru mogu da pustim na dva monitora :: :: :: :: U SLI ti je uvek jedna karta primarna sa koje vuces sliku :: :: Da bi dobio Dual desktop moras sa primarne da vuces signal :: :: Ne znam zapravo sta hoces?Da podelis sistem na dva monitora ili da napravis dual desktop> :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Imas opciju u driveru da razdelis sliku :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: Dual desktop :: :: Prikacio sam jedan mon na jednu drugi na drugu graf :: :: dobio sam Dual desktop :: :: zanima me da li igru mogu da pustim na dva monitora :: :: :: :: :: :: :: U SLI ti je uvek jedna karta primarna sa koje vuces sliku :: :: :: Da bi dobio Dual desktop moras sa primarne da vuces signal :: :: :: Ne znam zapravo sta hoces?Da podelis sistem na dva monitora ili da napravis dual desktop> :: :: :: :: :: :: AMDizacija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
E hebem li ga sad.Mrzi me da probam. Imas clone i extended da podesavas,cini mi se . E sad ako nece probaj da skines neki sw ili jednostavno nabavi spliter! Clone je da ti izbacuje istu sliku na drugom monitoru a extended je da prosiris vidno polje! Te dve opcije imas u driveru na properties u sistemu! Ides na monitor broj 2.Kliknes na extend i ok.
ma to znam, to sam uradio. Mene zanima kako da pustim igru na oba monitora
:: E hebem li ga sad.Mrzi me da probam :: Imas clone i extended da podesavas,cini mi se :: E sad ako nece probaj da skines neki sw ili jednostavno nabavi spliter :: Clone je da ti izbacuje istu sliku na drugom monitoru a extended je da prosiris vidno polje :: Te dve opcije imas u driveru na properties u sistemu :: Ides na monitor broj 2.Kliknes na extend i ok :: :: AMDizacija :: :: :: ::
Moras da propratis koje igre podrzavaju Dual Monitor sisteme. Za Crysis znam da moze. Probaj sto ces igru da pokrenes iz window mode-a!
Ako ni to nece onda idi na properties pa iskljucis sekundarni monitor a podesis iz drivera rezuluciju koju dobijes zbirom ta dva monitora i tako otkacis!
List of games that support multiple monitors Age Of Mythology Aliens vs. PredatorTM 2 Aliens vs. PredatorTM 2: Primal Hunt Anarchy Online Apocalyptica Asheron’s Call® 2: Fallen Kings BANDITS - Phoenix Rising game demo BallisticsTM Battelfeield 1942* Blitzkrieg* Bloodrayne game demo Call Of Duty Chaser game demo Clive Barker`s UndyingTM Colin McRae Rally 3 Colin McRae Rally 4* Corvette Dead Man’s Hand Deadly Dozen: Pacific Theater Deus Ex Dogs Playing Poker Duke Nukem: Manhattan Project Enclave game demo EVE: The Second Genesis F1 Challenge 99-02* Firestarter* Freedom Fighters Freedom Force™ game demo Gangland Gladiators: Galactic Circus Games Gore: Ultimate Soldier Grand Prix 4 Grand Prix Legends* Grand Theft Auto: Vice City* GTR* Heavy Metal: FAKK2 Hitman: Contracts* Hover Ace* IGI 2: Covert Strike game demo IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles Imperium Galactica III game demo Jedi Academy Knights Of The Temple KUMAWAR Lego Drome Racers Line of Sight: Vietnam game demo Live For Speed Lords of Everquest MafiaTM game demo Manhunt* Max Payne 2* Medal Of Honor Medal Of Honor: Breakthrough Medal Of Honor: Spearhead Microsoft® Combat Flight Simulator 3 Microsoft® Flight Simulator 2002 Microsoft® Flight Simulator 2004 Midnight Club II Mobile Forces Motocross Madness 2 Moto GPTM 2 NASCAR® Racing 2002 Season NASCAR® Racing 2003 Season game demo Need For Speed: Underground* Neverwinter Nights Nitro Family Operation Flashpoint: Resistance Painkiller Planetside Postal 2 Prince Of Persia: Sands Of Time* Pro Race Driver™ game demo Quake 3 ArenaTM Quake 3 Team ArenaTM Racer game demo Rainbow Six: Raven Shield* Rise of Nations™ Return to Castle WolfensteinTM RUNE Saturday Night Speedway Serious Sam: Gold Edition Serious Sam: Second Encounter Shadowbane Soldner: Secret Wars Spider-Man 2 Splinter Cell Star TrekTM Voyager: Elite Force Star TrekTM Voyager: Elite Force Expansion Pack Star Wars GalaxiesTM: An Empire Divided Star Wars® Jedi Knight 2 - Jedi OutcastTM Strike Fighters: Project 1 Tactical Ops: Assault On Terror Terminator 3: War Of The Machines The Elder Scrolls® III: Morrowind The Elder Scrolls® III: Tribunal The Elder Scrolls® III: Bloodmoon The Wheel of TimeTM Tomb Raider™ The Angel of Darkness Tom Clancy`s Ghost ReconTM Tom Clancy`s Ghost Recon: Desert SiegeTM Tom Clancy`s Ghost Recon: Island ThunderTM Trackmania Tribes 2 Trainz® game demo Unreal® II: The Awakening Unreal® Tournament 2003 game demo Unreal Tournament 2004 Unreal® Tournament Vietcong Wolfenstein™ Enemy Territory World Racing X2: The Threat X-Plane
*These games are not offically supported for multiple monitors but they can be modified to.
Ma da probam samo. Milina je raditi na dva monitora, igrucu sam hteo da pustmi radosnalosti. Mada si u pravu jer bi fokus bio na spoju. Fora sa 3 je extra. Mozda probam. Nego jel moze tri mon i na nv grafici ili samo na ATI-u.
:: je bezveze, jer ti je nisan na sredini gde je bezel, mozda za neke strategije eventualno :: :: :: ::
Znam da je dobro za rad velika povrsina, al igranje, ja sam igrao Crysis bukvalno ne mozes da naciljas pola nisana je na jednom delu mnitora a pola na drugom :)
Sa 3 je ekstra, ali je prezahtevna rezolucija. Moze 3 na nVidia ako imas Dual GPU ili SLI.
:: Ma da probam samo :: Milina je raditi na dva monitora, igrucu sam hteo da pustmi radosnalosti :: Mada si u pravu jer bi fokus bio na spoju :: Fora sa 3 je extra. Mozda probam :: Nego jel moze tri mon i na nv grafici ili samo na ATI-u :: :: :: :: :: je bezveze, jer ti je nisan na sredini gde je bezel, mozda za neke strategije eventualno :: :: :: :: :: :: :: ::
Tako se ponašaju kao jedan monitor, i imaš produženu rezoluciju...
Mislim da i u nvidia podešavanjima ima nekih opcija za to takodje...
Elem, sredio sam DPI u windowsu, ne valja kad se stavlja custom, jer se sjebu ikonice u trayu i sve je čudno, nekako interpolirano. Kad se postavi DPI na 125% sve izgleda odlično, ali je text u browseru i windows exploreru i dalje sitan... __________________ Scourge of PCBerza
Namestio sam, al mora oba da se nakace na jednu grafu. Nije los trip.
Presitan jr rez, mora da moze da se sredi. Probaj 105% ne moras 110% za DPI. 125 mi nekako ruzno Evo ja stavio 105% da probam i sve je ok. I ikonice u altaima i sve.
:: Postavi ih u podešavanjima samo ovako.. :: :: http://www.cavsusa.com/help/img/image001.jp :: :: Tako se ponašaju kao jedan monitor, i imaš produženu rezoluciju.. :: :: Mislim da i u nvidia podešavanjima ima nekih opcija za to takodje.. :: :: Elem, sredio sam DPI u windowsu, ne valja kad se stavlja custom, jer se sjebu ikonice u trayu i sve je čudno, nekako interpolirano. Kad se postavi DPI na 125% sve izgleda odlično, ali je text u browseru i windows exploreru i dalje sitan.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Okaci nke fotke, i neki mali mini review. Profi programi 3d , photo i sl. Kad budes imao vremena, bas me interesuje. Mislim da ces trebati da odradis HW kalibraciju. U2711 iam takav prikaz boja posle te kalibracije da padnes na guzu :). Rucno je skoro nemoguce odraditi kalibraciju.
Razlike izmefju ceske i kineske porizviodnje ipak ima, mje toliko velika ali je ima. na porvi pogled je nisam video al sad sam provalio par sitnicapo kojima se razlikuju. Ceh je bolji. ceski su bili oni prvi iz uvoza svi ostali su kinezi..
:: Postavi ih u podešavanjima samo ovako.. :: :: http://www.cavsusa.com/help/img/image001.jp :: :: Tako se ponašaju kao jedan monitor, i imaš produženu rezoluciju.. :: :: Mislim da i u nvidia podešavanjima ima nekih opcija za to takodje.. :: :: Elem, sredio sam DPI u windowsu, ne valja kad se stavlja custom, jer se sjebu ikonice u trayu i sve je čudno, nekako interpolirano. Kad se postavi DPI na 125% sve izgleda odlično, ali je text u browseru i windows exploreru i dalje sitan.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.