Uskoro planiram da potrosim 10000din na novu grafu. kao i obicno odlucio sam da savet potrazim prvo na ovom forumu pa se nadam da vam nece biti tesko da odgovorite na par pitanja. najvaznije je da napomenem da komponente menjam na vise od 2god i zato je vazno da sto pametnije iskoristim kesh. AMD Athlon II X3 445 GigaByte 880GMA-UD2H 2GB DDR3 NZXT Beta Chieftec CTG-500-80P, 500W Samsung syncmaster 940nw 1.Koju graficku da uzmem(neku 5770 ili nesto jace)? koja ce najbolje da se uklopi sa ostalim komponentama? 2.monitor cu uzeti za par meseci ali me sada zanima da li je pametno da sacuvam stari i i kupim novi 22` ili da prodam stari i kupim neki veci monitor. zanima me kako bi fifa izgledala na dva monitora. 3.RAM cu da kupim od kusura ako ga bude bilo :)
nemoj pogresno da me shvatis ali graficku ne bih kupio polovnu. Volim da imam garanciju jer mi je na starom kompu zamenjena ploca i grafa par meseci pre isteka garancije plus servisiran monitor. zvuci kao bajka ali istina je. memoriju bih mozda kupio ali prvo me zanima koliko cu morati da dam za novu grafu.
1. Ima za 100e finih polovnih grafika, kljoknuće cene još malo dole dok skupiš pare, možda ti naleti neka gtx460 768mb ili slično. Fala bogu da ćeš da gledaš da kupiš s garancijom.
2. Malo bi ti bilo bez veze da upariš postojeći 19`` sa još jednim od 22. S obzirom na taj koji imaš i 24`` bi ti bio fin skok za nekih 160e a 27`` su oko 250. Još jedan razlog da ne dokupljuješ još jedan monitor bi bio da ćeš teško za 100e naći grafičku koja će to komotno da goni.
3. Kusura sumnjam da će biti.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
ako mozes uzmi nesto jace od 5770 pogotovo ako planiras da te sluzi duzi period (koliko pare dozvole). Ne bih ti savetovao da sa takvom grafikom ides na neki eyefinity (2-3 monitora) jer jednostavno nece imati snage da izgura taj gpu, a pogotovo sto fifa na 2 monitora ne bi trebalo da izgleda dobro :) ja bi radje prodao taj stari i uzeo najmanje 24` tn panel ili ovaj dell 23` ips ili pak ako sakupis dovoljno para uzmes 27` Viewsonic i ne razmisljas..
:: nemoj pogresno da me shvatis ali graficku ne bih kupio polovnu. Volim da imam garanciju jer mi je na starom kompu zamenjena ploca i grafa par meseci pre isteka garancije plus servisiran monitor. zvuci kao bajka ali istina je. memoriju bih mozda kupio ali prvo me zanima koliko cu morati da dam za novu grafu :: ::
Za kartu bih dao i 11-12000 ako ce par hiljada da znace ali je vazno da dobijem i 3 god garancije. mislim da se za 5770 dobija 24 meseci garancije ali to zavisi i od proizvodjaca. Planirao sam da kupim za 2-3 meseca monitor i da dam 150-160evrica pa me zanima kada ce doci do pojeftinjenja.jos nisam odigrao Batman: Arkham Asylum,Just Cause 2(LADNO NECE DA RADI NA XP-u) i Assassin`s Creed 2 pa nije problem da sacekam neki popust i uzmem bolju grafu. navedene igre ce da mi rade i na integrusi.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.