Jadna li ova Srbija ... Ovde se svi hvataju ko pijani plota za prvi brend koji neko od naših uvoznika ponudi u prodaju, i verujem reklamira na ovakav način, kroz razne forume.
Kada je bilo GIGABYTE ploča u ponudi, svi su trubili i galamili da su to najbolje ploče na svetu, i tako dalje, sve dok korisnici nisu utvrdili da se greju kao šporeti, da su nestabilne, da ASUS ili pak MSI imaju mnogo bolju ponudu za iste pare ...
..... pa tek ona napajanja preko 7000 din ... jedino ta i rade, sva ostala su sranje ... i tako redom ... sve što naši podrum uvoznici ne mogu da prodaju, rastrube po forumima ...
Eh sad, ista priča i oko ovog monitora ... puni su ga srpski forumi ... svima se nameće IPS jer to tek hebe kevu koju sliku daje, ma kvalitetno do bolla i tako dalje ...
1% korisnika i zan da iskoriti te razlike ili ih upotrebi u praksi, no reklama je čudo! Kupiće tatica sinku monitor i 30% skuplji, samo da mu sinak bude u trendu kada gleda slike na facebook-u. Jezivo ...
Evo ja uvozim Dell iidem okolo pa promovisem ovaj model. Imam ga na stolu razmisljam se da uzmeem jos jedan takav, a monitor je golo govno i slika je ruzna do bola, al eto ja to cisto posto ih uvozim. A i za GA ploce si u pravu imam jednu Ud7 1156 i greejse se kao smederevac to talni je shit GA. Al eto posto ih ja uvozim pisem sve najbolje o njima da bi se svi u Srbiji navukli na GA ploce. Jako mi je tesko da ih prodam pa kacim reklame na forum. Za sada ne uvozim ASUS i MSI nego samo GA. Imace AUSU i MSI su vrh al ja ih namerno pljujem da bi svi dosli kod mene da kupite GA ploce i naravno Dell monitore. Molim vas kupite kod mene jer ne mogu da prodam totalno su sranje...
:: a žaba digla nogu :: :: Jadna li ova Srbija ... :: Ovde se svi hvataju ko pijani plota za prvi brend koji neko od naših uvoznika ponudi u prodaju, i verujem reklamira na ovakav način, kroz razne forume :: :: Kada je bilo GIGABYTE ploča u ponudi, svi su trubili i galamili da su to najbolje ploče na svetu, i tako dalje, sve dok korisnici nisu utvrdili da se greju kao šporeti, da su nestabilne, da ASUS ili pak MSI imaju mnogo bolju ponudu za iste pare .. :: :: ..... pa tek ona napajanja preko 7000 din ... jedino ta i rade, sva ostala su sranje ... i tako redom ... sve što naši podrum uvoznici ne mogu da prodaju, rastrube po forumima .. :: :: Eh sad, ista priča i oko ovog monitora ... puni su ga srpski forumi ... svima se nameće IPS jer to tek hebe kevu koju sliku daje, ma kvalitetno do bolla i tako dalje ... :: :: 1% korisnika i zan da iskoriti te razlike ili ih upotrebi u praksi, no reklama je čudo! Kupiće tatica sinku monitor i 30% skuplji, samo da mu sinak bude u trendu kada gleda slike na facebook-u. Jezivo .. ::
:: Evo ja uvozim Dell iidem okolo pa promovisem ovaj model :: Imam ga na stolu razmisljam se da uzmeem jos jedan takav, a monitor je golo govno i slika je ruzna do bola, al eto ja to cisto posto ih uvozim :: A i za GA ploce si u pravu imam jednu Ud7 1156 i greejse se kao smederevac to talni je shit GA. Al eto posto ih ja uvozim pisem sve najbolje o njima da bi se svi u Srbiji navukli na GA ploce. Jako mi je tesko da ih prodam pa kacim reklame na forum :: Za sada ne uvozim ASUS i MSI nego samo GA. Imace AUSU i MSI su vrh al ja ih namerno pljujem da bi svi dosli kod mene da kupite GA ploce i naravno Dell monitore :: Molim vas kupite kod mene jer ne mogu da prodam totalno su sranje.. ::
Nema frke poklanam sve sto sam uvezao posto n emoze da se proda. KO je zainteresovan neka se javi na MAIL
Dakle DELL monitore sa IPS panelima 3 god garancije Gigabyte ploce sa GAr od 3 god. x58, P55, P67-B3
Jbg ne moze da se proda IPS je zamo 1% bolji od TN panela A Ga se greju. Pa ja resio da poklanjam da me ne bije maler. Akcija vazi danas ce dan Navali narode, :: Ajde kad kazes da su sranje , da ti olaksam muke :: :: Spakuj mi 3x monitora i par ploca , gratis naravno.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Evo ja uvozim Dell iidem okolo pa promovisem ovaj model :: :: Imam ga na stolu razmisljam se da uzmeem jos jedan takav, a monitor je golo govno i slika je ruzna do bola, al eto ja to cisto posto ih uvozim :: :: A i za GA ploce si u pravu imam jednu Ud7 1156 i greejse se kao smederevac to talni je shit GA. Al eto posto ih ja uvozim pisem sve najbolje o njima da bi se svi u Srbiji navukli na GA ploce. Jako mi je tesko da ih prodam pa kacim reklame na forum :: :: Za sada ne uvozim ASUS i MSI nego samo GA. Imace AUSU i MSI su vrh al ja ih namerno pljujem da bi svi dosli kod mene da kupite GA ploce i naravno Dell monitore :: :: Molim vas kupite kod mene jer ne mogu da prodam totalno su sranje.. :: :: ::
:: :: cicija, idi i leci se, bice bolje i lakse i tebi i tvojoj okolini :: :: ovo ti kazem kao prijatelj, najiskrenije, a ti kako hoces, tvoj izbor :: :: pozdra :: :: A da mi ti malo popušiš, možda se budeš bolje osećao nakon nekih novih kritika koje ja iznesem?Možda te onda ne budu tako pogadjale? Malo, sisaš i odmah se bolje osećaš i drugačije shvataš???
:: Daj i meni vuče par komada, eto ako treba hvaliću ih posle po forumima :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Nema frke poklanam sve sto sam uvezao posto n emoze da se proda :: :: KO je zainteresovan neka se javi na MAI :: :: :: :: ::
Ma znam da ništa ne valja, reko čoveku da učinim da mu ih skinem s ruku, žao mi ga. Gadno je biti uvoznik jal distributer za ta sranja što ih niko neće.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Ti citas malo bolje sta pisu cicija i vuk :: :: NISTA TO NE VALJA! :: :: To je roba koja stoji 100 godina i ne moze da se proda jer nevalja :: :: Sta ce ti to? :: :: p :: :: Ja sam se prvi javio.. ::
dve mi trebaju za zimu, manje trose od TA peci, a jedna mi treba za pecenje paprike leti.A Raicu verovatno trebaju za cevape iz potpisa.A te panele od monitora cu da isecem ubodnom i napravim babi 3D naocare za spanske i turske serije.
http://tiny.cc/rm4rb AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :)
Ma nema potrebe da se nerviras, ljudi ne vole kada si u pravu. Jbg sam si rekao Srbija.
:: :: :: :: :: :: :: cicija, idi i leci se, bice bolje i lakse i tebi i tvojoj okolini :: :: :: :: ovo ti kazem kao prijatelj, najiskrenije, a ti kako hoces, tvoj izbor :: :: :: :: pozdra :: :: :: :: :: A da mi ti malo popušiš, možda se budeš bolje osećao nakon nekih novih kritika koje ja iznesem?Možda te onda ne budu tako pogadjale? Malo, sisaš i odmah se bolje osećaš i drugačije shvataš???
cicija, ti si bolestan, ti si za lecenje, idi i leci se
tvoji komentari mene uopste ne doticu, to su ionako sve same paranoidne gluposti i budalastine, valjda zato sto i ne znas nista pametnije i ne mozes bolje od toga
dosadan si, ponavljas se, smaras, preopsiran si, lepljiv si, trazis paznju drugih ljudi
ako ti je svest toliko pomucena da ne mozes da shvatis, vidi ovako, sta je verovatnije, da deset ljudi nije u pravu ili da je jedan covek u pravu ?
rekao sam ti to iz najbolje namere, kao prijatelj a ti kako hoces, tvoj zivot tvoj izbor
Sasvim odlicna cena. Jos da se cena ostalim Uxx11 modelima stabilizuje, to ce biti ekstra. Inace ja Della smatram kao najboljeg proizvodjaca monitora, znam da su LaCie i Eizo jako dobri, ali jednostavno Della znam jos od `96, pa sve do danas, i ostali su oni pravi.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.