E sad zašto tražim preporuku? Godinama imam stari Triniton Viewsonic PF775 - monitor iz pro serije i nisam ga jeftino platio ali me i dan danas služi. Međutim menjao bih ga za LCD zbog veličine, ekonomičnosti a i zbog slike. Ovaj Viewsonic je imao plavi pokrivni antiglare sloj koji se vremenom izgulio. E sad ključno: monitor mi treba za video editing, dizajn i obradu fotografija a onda naravno i za gledanje filmova i poneku igricu koje bas i ne guram u najvećim rezolucijama. Gledao sam neke Dellove i Viewsonice ali nisam bas siguran sta bi mi se uklopilo u moje potrebe.
Pazi sve zavisi koliko si zahtevan za 350e mozes da uzmes odlican monitor. Mada se slazem sa osstalima Dell U2311H je super a kosta ispod 200e.Za led ne znam kakvi su na soam IPS. Ako ides na Dell U2311H obavezna provera pre kupovine ima mnogo defektnih, ako uzimas u VIP housu ne treba da proveravas oni menjaju ako naletis na defekt momentalno ne prave pitanje.
:: Nisam još video IPS ali me interesuje da li je to bolja tehnologija od LED-a i da li ima bolju sliku :: :: ::
Ako imas 350 evrica kupi normalan 24incni led monitor i uzivaj. Ako bas hoces dell, probaj ga u radnj, mozda ti se ne svidi monitori. Ako ti nije frka sacekaj jos malo uskoro izlazi dell U2312h sa led osvetljenjem i mozda poboljsanim odzivom.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.