Mogu da nabavim MSI R6970-2PM2D2GD5 za 22500 dinara.Trenutno imam MSI GTX275. Moje pitanje je da li da je uzimam ili ne posto mi se cini cena ok? Ostatak konfiguracije nije problem i imam napajanje Corsair HX750w
Samo da napomenem da je nova i ima 3 godine garanciju.Da mi treba pa ne znam bash nego mi se cena ucinila ok. Sto se buke tice ne moze da bude gora od ove sto imam posto je komp na stolu odma dao mene (daleko je koliko je postolje za misa siroko), a zvuk mozesh da cujesh sa ovog klipa: http://www.youtube.com/watch?v=RV28cm9nUJk
Pozz
:: Dobra cena, ako misliš da ti treba, uzmi :: :: Jedino što kod nas ima samo referentnih modela a oni se prilično greju i nisu baš tihi :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: ::
Odmah uzmi za te pare isto kazem. Ne slusaj ih na AMD sajtu ko nece da klokuje i kome idem preko 85C sa fanom na AUTO imaju pravo na RMA. To prilicno se greje njihovo je relativni pojam onako kako odgovara prodavnici. Moja je postizala i 103 sada vise se gasi na 95 tako da njihova prica da ide do 105 je laz.
To je odlicna cena uzmi je. Uskoro ce da im svima padnu cene bice Cayman ATI6970 referentni tamo gde zasluzuje 250e sobzirom sta se desava ljudima i koliko ih je vec vratilo po EU tih karti i svetu. Sada vec ja mislim da pametni samo DirectCu uzimaju koji nece da skidaju referentni kuler i ubijaju garanciju i ostalo. Ovi koji hoce uzimaju pos 2-3 karte stavljaju vodene blokovce, klokuju zezaju se, to nije za mene i ostale obicne gejmere. Nadam, se da sam doprineo bar malom smanjenju prodaje ati6970- zbog modela koji su mi uvalili pa nek besne i nek urade opet. Cena DirectCu modela c e stajati i prodaje se kao niko jer daje odlicne performanse i blizu je GTX580 kada se klokuje. Velika jos jedna greskja srpskih dobavljaca tj onih koji biraju sta da nam serviraju.
Kako im nije zao jbt da su nam sve referentne model doneli. Da nemam lepo referentne drugi izbog ako hocu a ASUS EAH6970 DirectCu II za recimo 370e da kupim kao covek. Model najbolji ATI6970 koji odskace od drugih, skuplji da kao covek to radim. Zasto Francuz iz Hrvat da mogu to a ja ne. Zasto, zasto i zasto??? A Space mastera treba smeniti to treba ASUS da uradi, on je omanuo. Odlagao za je onu ENGTX580 svetski ali csu ga ucutkali drugi da se to ne pojavljuje ovde da ne kvari prodaju MSI GTX580. Smenjuj, smenjuj ne razmilsjaj, moraju kosooki da vode prodaju ovde ASUS-a.
Poslovanje koje oni vode je kazznjivo donosenje postupno po nekih stvari radi prodaje sta im odgovara. Mora da imamo kompletan izbor, ako ne u prodavnici da naruicimo. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - X4 965BE-H70-Crosshair 4 F-ATI5870-HyperX 1600 4x2GB-SSD V+ 64GB-WD500AAKS-X-750-CM-690 Basic-G510-P2450H...Win 7
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.