zamenili mi crknutu maticnu u servisu i kazu kao crkla ti i grafa,ja proverim ne baca sliku,a do trenutka kad je crkla maticna sve radilo idealno??? IMa li leka ili kanta>?
proverili kao na vishe racunara,ali opet oni su mi sumljivi jer opet,crkavale su mi i pre maticne i sve ostalo je bilo ok,napajanje je ok.Kada sam video kako su je drzali i gde,ladno je mogla da padne ili da je neko ispusti,ili sta vec,jebiga nije mi to normalno? Sad mi kaze za maticnu:Onboard graphic integtred into north bridge,blago meni!
Proveri je i ti na više računara, pajserima nije za verovati.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: proverili kao na vishe racunara,ali opet oni su mi sumljivi jer opet,crkavale su mi i pre maticne i sve ostalo je bilo ok,napajanje je ok.Kada sam video kako su je drzali i gde,ladno je mogla da padne ili da je neko ispusti,ili sta vec,jebiga nije mi to normalno :: Sad mi kaze za maticnu:Onboard graphic integtred into north bridge,blago meni!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.