Zanima me cisto posto se ne razumem u ta vodena hladjenja sta treba tu pumpa, radiator, creva, water block, tecnosti. Sta jos neke matice kao, sta ne znam ni sam. Zanima me i koliko su dugotrajna ta resenja, da li recimo sa novom serijom karti moze samo da se promeni water block a da ostalo ostane isto. Gledam koliko bi kostalo nesto potpuno crno samo sa crvenim neprovidnim crevom zato sto se to uklapa uz ROG. I da li je bolje uzeti razlicito pa sam ukombinovati ili je bolje uzeti kit sa svacim unutra. Ne zelim nikakav napad i forsaz da to kupujem nego stvarno ne znam nista o tome. Naravno zanima me da li kasnije moze samo da se doda block za CPU posto nizasta vise i nije potrebno. Ono za chipset za ROG ploce ne treba.
Ma to mu je cilj da nabije sto vise postova. E sad da vidimo svi kreteni koji odgovore ovom kretenu mogu zajedno sa njim u isti kos. Bas da vidim koji su to !!!
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 TECH G800,X-755FS
Zadihtujes dobro kuciste sa silikonom,otvoris bocnu stranicu...
16.05.2011. 18:54
status: user broj poruka: 3241
i naspes vode do vrha.Onda jednom rukom drzis kuciste, a drugom ubacis kabl od napajanja u dzek.Kada `baci kljuc`, dodas krompir, sargarepu, i seckanu piletinu. Edit:DragoT,ovo se ne vazi,nisam video tvoj post! :) http://tiny.cc/rm4rb AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :)
:: Wlado, ne treba da pišeš avatar velikim slovom, ovaj avatar se ne odnosi na film ili igru itd, već samo na sličicu ispod userovog nicka :: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6 :: :: :: :: Postro imas tog pacenika kao Avatar necu se udostojiti da te opsujem. :: :: Bar dok ne smislim dovoljno gadnu :: :: :: :: Zaboravio sam na rezervuar. :: :: Covece koliko stvari tu treba :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: X4 965BE-H70-Crosshair 4 F-ATI5870-HyperX 1600 4x2GB-SSD V+ 64GB-WD500AAKS-X-750-CM-690 Basic-G510-P2450H...Win :: :: :: ::
Samo kupi najskuplje vodeno hlađenje koje vidiš u prodavnici, ima da ti posluži dobro. I pusti ovog što te zeza za procesor, on te laže, to je najbolji procesor na tržištu nego je on samo ljubomoran na tebe što ga i on nema pa ti tako govori. .)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.