Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Samsung 931BF - Help!
STRANA 1 OD 1
Peregrin Samsung 931BF - Help! 12.03.2007. 14:17 T3597

status: user
broj poruka: 2
Imam problem sa podešavanjem slike (posebno boja) na Samsungu 931BF. Da li postoji neki program koji sam podešava sve parametre za različite namene (igre, filmovi, inetrnet...)? Pokušao sam to sam da podesim kroz NVidia Control Panel, ali je jako teško.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zorandu Samsung 931BF - Help! 12.03.2007. 17:45 #13862

broj poruka: 74

Ja ne posedujem taj monitor ali imam druga kojiga ima,znam da je dobio uz njega Cd na kome ima magic color,magic zone magic brignet i normalno drajvere za njega.Ako imas taj Cd instaliraj sve to i resisve to o cemu pricas idi na sajt https://www.benchmark.co yu procitaj test to je to

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 12.03.2007. 22:34 #13884

broj poruka: 3529
Ja imam model 730BF i nemam nikakvih problema, samo sam instalirao drajver i nista vise, na dugmetu pored `menu` dugmeta imam i `magic bright` dugme na samom monitoru na kome su neke fabricki predefinisane slike(upravo sto si naveo-igre,internet,text,film...) tako da mi to sljaka super!
E sad ne znam za taj tvoj model ali mislim da bi trebalo i ti da imas tu opciju, pogle malo bolje!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647251.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs