Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
e pa momci i djevojke
STRANA 1 OD 1
muff e pa momci i djevojke 12.05.2011. 10:03 T35876

status: user
broj poruka: 440
bice nam veselo

http://www.youtube.com/watch?v=D5vpIzh1-0I&feature=player_embedded
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ribolovac RE 12.05.2011. 10:08 #323514

broj poruka: 1305
Kad izlazi ovo?

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

Dexter013 Fino 12.05.2011. 10:13 #323516

broj poruka: 17093
intro , filmic ,
lepo odradjeno ali dok ne vidim gameplay dzaba sve,
koji je ovo zanr uopste?
koje lice?

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zox036 Dzaba.... 12.05.2011. 10:20 #323518

broj poruka: 128
nije to igrica vec demo ili ti sta sve moze nvidia(unreal) da uradi da izgleda REALNO.Inace potroseno je 6 meseci rada da bi se izvuklo max.iz 3xGTX580 i to vam je prikazano u traileru.Znaci nije ovo igrica a dal ce biti to sve zavisi od ljudi koji su zaduzeni za to.Poenta je u tome da ako se izbaci takva igrica konzole koje su trenutno na trzistu nece moci da pokrenu ovakvu igricu.Ipak je komp.zakon za igrice i to ce ostati duze vreme.

muff preciznije / guru3d 12.05.2011. 10:29 #323519

broj poruka: 440

Learn all about the new, exciting DirectX 11 technologies Epic and NVIDIA created for the incredible Samaritan technology demo, shown running in real-time on three NVIDIA GeForce GTX 580sat GDC 2011. Also, Epics technology maestro, Tim Sweeney, talks about the future of graphics and how Epic helps others make their own content.

render u real time-u ???
Daum ... 12.05.2011. 10:48 #323520

broj poruka: 12796
Ovo je realtime demo za novi Unreal Engine Tech. Može da se desi da preraste u igru lako jer Epic ima uslove za to... Cyberpunk igara nikad dosta... Zato jedva čekam Deus Ex 3...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

Wlada011 XXX 12.05.2011. 10:52 #323522

broj poruka: 851
Proci ce 4-5 godina dok igrice ne postanu ovakve. Dotle ce 3xGTX580 ispravljati greske na Crysis slicnim igrama i boritit se da izvuku 120fps u Crysis igrici iz 2007 godine.
HW od 2000e plus sve ostalo da bi ga pokrenulo. Ukupno racuna od 2000e treba da izvukao Crysis 60fps na x8AA tj x16 na Nvidia i posle 5 godina skoro nijedna karta sama to ne moze da uradi. A moraju dve najace single inace ispod dopbijas opet 50-55fps ponekad.
Poserem se u ruke ovih sto ih prave.

M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje,
Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!

Dexter013 : ) 12.05.2011. 10:53 #323523

Ova slika iz linka je moja teorija.

http://spedr.com/JqeP2w8v

Ali brate mili

3x sli karte i i7 extreme ti treba da bi se igrao ,
pre cu da dam 250e i da predjem na konzole nego da dajem preko 1500e za igre.

Slazem se da je PC platforma naprednija
ali ako je min 3x580 da bi se igrala ova igra + procesor od 800e toliko lud i glup nisam...

Nista ne fali krizi 2 ili dead space-u 2 ili bilo kojoj novijoj igri
(licno mi je grafika najmanje bitna)...

Najbitnije je odnos cena-kvalitet,
odnosto best buy ili ti zlatna sredina.
A ovo je extremno sviranje penisu...

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

Daum ... 12.05.2011. 10:58 #323526

Za sledeći Unreal Tech ti neće trebati toliko jak hardver jer isti engine je poznat po odličnoj optimizaciji. Pogledaj Bulletstorm na primer. Leti na svakoj mogućoj mašini a izgleda fenomenalno...

Wlada011 ... 12.05.2011. 10:58 #323527

Ma kurvini sinovi ja ne igram vise nove igre kada izadju namerno. Cekam dve godine. Ja jos nisam odigrao ni Lost Planet 2 ni Assassin Creed 2 ni Kane and Lynch 2 ni slicne jos neke.
Zato sto su kreteni. Jebu sa driverima, jebu sa svacim. Slicno tome mogu da urade 2xGTX460 kada bi radili 6 meseci na igri umesto na 3. Ali oni hoce da je izbace za 2 nedelje.
Dzabe oni klipovi gde ATI6990 ima 85fps na AA of u Crysis, bole mu kita za AA Off hocu AAx8. Ne bi ni 60 izvukao celo vreme. Videli bi mi i 52fps. Na karti od 600e i igrici staroj 5 godina. Daj boze da Nvidia optimizuje svoje karte i da vise nema nijedan problem da pobegnem iz ovog crvenog pakla i crtanog filma.
Bulletstorm igra ima probleme. Pogledaj malo bolje sta kazu ljudi na netu da im kochi na kartama od 200-250e. GTX460, ATI5850, ..., i sl.Inace je sranje igra nad sranjima. Ja sam je izbrisao odmah. Napiunjao sam se 20 minuta cekajuci nesto i silio sebe da je neobrisem ali nisam mogao. Za to treba bas sranje da bude da bi je ja obrisao.

Dexter013 Re: ... 12.05.2011. 11:03 #323528

Bullet storm izgleda stvarno prelepo ,
ali ako je ovo istina sto se pise za minimum HW zahtevnost onda je stvarno ludost!

Ok je ako je ovo samo test da se vidi 100% snaga high end pc masine u odnosu na konzole,

ali ako ovo stvarno naprave kao stand alone full igru , to je ludost ,
prodace 3% od standardnih 100% zbog zahtevnosti ,
a niko nije lud da je car i br 1 u svetu, dok u isto vreme gubi novac.

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: Za sledeći Unreal Tech ti neće trebati toliko jak hardver jer isti engine je poznat po odličnoj optimizaciji. Pogledaj Bulletstorm na primer. Leti na svakoj mogućoj mašini a izgleda fenomenalno..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
::
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Daum Re: ... 12.05.2011. 11:16 #323533

E stvarno, ne znam šta da ti kažem koliko si se nalupetao....

Lost Planet 2 ima nisku zahtevnost, o čemu bre pričaš. Igra radi na GTX460-ici sa 32xAA u 50fpsa.

Assassin`s Creed je još manje zahtevan. Na 9800GT radi na max detaljima u zakucanih 30fpsa jer je takav engine da bi se stvorio filmski osećaj pri igranju...

Bulletstorm nema nikakve probleme. Na 560Ti radi u konstantnih 60fpsa na max detalje zbog engine-a, tako da toliko o validnosti tvog lupetanja... Baš mi žao što si je obrisao samo tako, komplikovana je to igra za tebe, mnogo mora da se razmišlja...

Znaš šta mi je nasmešnije? Što odkad si se pojavio na forumu nisi jednu jedinu stvar rekao da se neko složi sa tobom.

:: Ma kurvini sinovi ja ne igram vise nove igre kada izadju namerno. Cekam dve godine. Ja jos nisam odigrao ni Lost Planet 2 ni Assassin Creed 2 ni Kane and Lynch 2 ni slicne jos neke
:: Zato sto su kreteni. Jebu sa driverima, jebu sa svacim. Slicno tome mogu da urade 2xGTX460 kada bi radili 6 meseci na igri umesto na 3. Ali oni hoce da je izbace za 2 nedelje.
:: Dzabe oni klipovi gde ATI6990 ima 85fps na AA of u Crysis, bole mu kita za AA Off hocu AAx8. Ne bi ni 60 izvukao celo vreme. Videli bi mi i 52fps. Na karti od 600e i igrici staroj 5 godina. Daj boze da Nvidia optimizuje svoje karte i da vise nema nijedan problem da pobegnem iz ovog crvenog pakla i crtanog filma.
:: Bulletstorm igra ima probleme. Pogledaj malo bolje sta kazu ljudi na netu da im kochi na kartama od 200-250e. GTX460, ATI5850, ..., i sl.Inace je sranje igra nad sranjima. Ja sam je izbrisao odmah. Napiunjao sam se 20 minuta cekajuci nesto i silio sebe da je neobrisem ali nisam mogao. Za to treba bas sranje da bude da bi je ja obrisao
:: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje
:: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje
Wlada011 ... 12.05.2011. 11:26 #323540

Assassins Creed 2 i Brotherhood radi na 9800gtx u 1080 rezoluciji sa multisampling na najace. Vi zaboravljate da meni igre ne znace nista podesavanja na MAX ako se filteri smanbje. Ja sam prvgo filtere palio a smanjivao grafiku na starim kartama u Assassion 1 inace nikada ne bi nasao sve zastavice da nisam to radio. Jer ne vidim ou na zgradi prekpoputa aa ne u daljini.
A i 30fpos je malo.
Drugo 40fps je najamanje sa ponekad padovima na 35. Ispod toga mora da se menjaju podesavanja. Bar bi ja tako radio.
Mogu ja sada da podesim max na AC 2 ali nisam stigao do ove igre. Inace da imam neke slabije cekao bi bolju kartu za tako dobre igre.

rhher TI si bolestan:) 12.05.2011. 11:43 #323543

broj poruka: 91

Ti ne igras igru zbog zabave ili gameplaya vec da bi se izivljavao i kurcio sa kompom....

Meni je grafika u igrama vazna, najbitnije je da izgleda makar solidno(kao Just Cause 2 ili Assasins Creed ), ali ako hoces samo da se divis slici Benchmarci su za tebe, samo gledas nista ne diras i brojis FPS...
Dexter013 Re: Re: ... 12.05.2011. 11:43 #323544

Da nije smesno bilo bi zalosno...

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: Znaš šta mi je nasmešnije? Što odkad si se pojavio na forumu nisi jednu jedinu stvar rekao da se neko složi sa tobom
iraklije Re: ... 12.05.2011. 15:22 #323600

broj poruka: 227
koj debilizam cekati dve godine da bi igrao igru onda ces igru poput dead space 2 igrati 2013god koji rtd haahaaha

:: Ma kurvini sinovi ja ne igram vise nove igre kada izadju namerno. Cekam dve godine. Ja jos nisam odigrao ni Lost Planet 2 ni Assassin Creed 2 ni Kane and Lynch 2 ni slicne jos neke
:: Zato sto su kreteni. Jebu sa driverima, jebu sa svacim. Slicno tome mogu da urade 2xGTX460 kada bi radili 6 meseci na igri umesto na 3. Ali oni hoce da je izbace za 2 nedelje.
:: Dzabe oni klipovi gde ATI6990 ima 85fps na AA of u Crysis, bole mu kita za AA Off hocu AAx8. Ne bi ni 60 izvukao celo vreme. Videli bi mi i 52fps. Na karti od 600e i igrici staroj 5 godina. Daj boze da Nvidia optimizuje svoje karte i da vise nema nijedan problem da pobegnem iz ovog crvenog pakla i crtanog filma.
:: Bulletstorm igra ima probleme. Pogledaj malo bolje sta kazu ljudi na netu da im kochi na kartama od 200-250e. GTX460, ATI5850, ..., i sl.Inace je sranje igra nad sranjima. Ja sam je izbrisao odmah. Napiunjao sam se 20 minuta cekajuci nesto i silio sebe da je neobrisem ali nisam mogao. Za to treba bas sranje da bude da bi je ja obrisao
:: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje
:: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje
ilicstefan Ma samo mi je drago zbog jedne stvari 12.05.2011. 16:29 #323616

broj poruka: 1577
Što će oni glupavi konzolaši i fanboyevi konačno da utihnu. PC je bio, jeste i biće najbolja platforma za igre. Imao sam i konzole i sada imam PC i tvrdim da je PC daleko bolja stvar jer pored igranja ona služi i za mnoge druge stvari.

Inače što se tiče samog demoa, zaista prelepo izgleda. Inače vrlo dobra podloga za priču ili čak neki animirani film. Takođe i ja mislim da zahtevnost neće biti previsoka jer je to ipak unreal, ne govorimo o cryengine-u. Svaka uvreal igra koju sam igrao je letela i nije uopšte pravila problema, a uz to je prelepo izgledala. Primera radi čini mi se 2007 ili 2008 godine kada je izašao splinter cell double agent izgledao je zaista dobro za to vreme, iako nisam imao ni minimum hardver za to igra je radila sjajno i izgledala sjajno čak i na srednjim detaljima. Posle kada sam je pokrenuo na novom kompu, naravno u fullu to je bio dobar doživljaj.
Dexter013 Re: Ma samo mi je drago zbog jedne stvari 12.05.2011. 16:36 #323618

Slazem se http://spedr.com/JqeP2w8v

Ali da ne preteraju kako su krenuli...

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: Što će oni glupavi konzolaši i fanboyevi konačno da utihnu. PC je bio, jeste i biće najbolja platforma za igre. Imao sam i konzole i sada imam PC i tvrdim da je PC daleko bolja stvar jer pored igranja ona služi i za mnoge druge stvari
:: Inače što se tiče samog demoa, zaista prelepo izgleda. Inače vrlo dobra podloga za priču ili čak neki animirani film. Takođe i ja mislim da zahtevnost neće biti previsoka jer je to ipak unreal, ne govorimo o cryengine-u. Svaka uvreal igra koju sam igrao je letela i nije uopšte pravila problema, a uz to je prelepo izgledala. Primera radi čini mi se 2007 ili 2008 godine kada je izašao splinter cell double agent izgledao je zaista dobro za to vreme, iako nisam imao ni minimum hardver za to igra je radila sjajno i izgledala sjajno čak i na srednjim detaljima. Posle kada sam je pokrenuo na novom kompu, naravno u fullu to je bio dobar doživljaj.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs