Ovih dana stize u emmiju cena se jos ne zna ali ce ko po obicaju kod nas biti skupa :( pitao mjo drugar za 560 ti tf II a oni mu rekli da ovih dana stize ova karta a sa 5850 su zavrsili te twin frozr karte vise nece biti u prodaji steta sreca te je moj burazer uzeo 2 komada na vreme :D
:: Jupi, Jupi odmah 4-way SLI :: Kad bi se zajebavali :: :: :: Brzo, brzo izracunajte koliko je to jace od 2x ENGTX580 :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: ::
:: Jupi, Jupi odmah 4-way SLI :: Kad bi se zajebavali :: :: :: Brzo, brzo izracunajte koliko je to jace od 2x ENGTX580 :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje
neko je zaboravio da popije lekic,halucinacije su krenule :P
:: :: :: :: Jupi, Jupi odmah 4-way SLI :: :: Kad bi se zajebavali :: :: :: :: :: :: Brzo, brzo izracunajte koliko je to jace od 2x ENGTX580 :: :: :: :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: :: neko je zaboravio da popije lekic,halucinacije su krenule :P
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.