1.Koju graficku za 250e-300e(moze i malo vise ako bas treba)?
2.Na macintosh lap topu imam 802.11g.Kupio bih slot wireless karticu za komp(na koji mi je prikacen ruter preko LAN-a) i pustio bih da dele net.Da li je to izvodljivo?Koja je najbolja kartica?
1.Za te pare u zavisnosti da li volis ATI ili Nvidiju ja bih ti preporucio X1950 ili 7950GT
2.MOzes da serujes net na lap top bez problema, ako ti je u pitanju jedna prostorija ili vise na istom nivou, ne moras da bacas pare za nesto skupo, vec pazari bilo koju jeftiniju i zavrsice ti posao, mozes i msi, imam iskustva sa tom karticom(koristim je) a vidim da je prodaju na oglasima na pcberzi za svega 10evra!
Uzmi 7950gt,za 250 eura ces dobiti odlicnu graficku koju neces morati da menjas dosta dugo,ako bi jos malo pricekao mozda bi neka 8xxx graficka dosla u pitanje,ali ne znamo kakve ce im cene biti.Mislim da ce uskoro moci da se kupi 8600 i to po povoljnoj ceni,tako da mislim da je bolje da pricekas.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.