Imam onaj mali kuler zamenski za grafiku. E sad nemam na njemu dole nalepnicu pa ne znam na koliko radi. Posto pase na matoru grafiku kojoj je crkao vent ali je bacen pa ima pasivu samo, ne bih lemio na onaj dvopolni jack koji je na grafici vec imam molex konektor zenski pa bih tu zalemio i ustekao na granu sa napajanja. Ali ne znam da li da ga lemim na 5V crvenu ili 12V zutu?
Pipni, neće mnooogo da škodi. Trebalo bi da je 12, a na 5 ce da se vrti sporije.
Pozdrav!
Vlada
:: Imam onaj mali kuler zamenski za grafiku. E sad nemam na njemu dole nalepnicu pa ne znam na koliko radi. Posto pase na matoru grafiku kojoj je crkao vent ali je bacen pa ima pasivu samo, ne bih lemio na onaj dvopolni jack koji je na grafici vec imam molex konektor zenski pa bih tu zalemio i ustekao na granu sa napajanja. Ali ne znam da li da ga lemim na 5V crvenu ili 12V zutu :: :: Pomagajte!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.