Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
cisto informativno
STRANA 1 OD 1
iraklije cisto informativno 07.05.2011. 22:58 T35782

status: user
broj poruka: 227
gledam malo cene g.karti i vidim da je ovo najjeftinija 560 ti cak i od ove moje msi cena joj je 201eur sto je dzabe :) e sad koliko je ona dobra vidim da je po specifikaciji jaca od svih 560 ti kartica ispravite me ako se ne varam ali ne vidim da je neko pisao o njoj kakva je za overclock kvalitet izrade al bolja od asusove i msi 560 ti

http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-geforce-gtx-560-1gb-gddr5-gv-n560oc-1gi/comp_comp_vga/16/2481
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dorabi1 ako ces klokovati 07.05.2011. 23:40 #322167

broj poruka: 939

pogledaj malo po netu da li je zakljucano dizanje voltaze.Obicno na Gigabbytovim OC modelima tako bude,mada frekvencije mozes podizati.

http://spedr.com/4rex3

iraklije ma 08.05.2011. 00:00 #322170

necu ja da je kupim nego pitam ovako valja li moze
Pisko Serbistan 08.05.2011. 07:23 #322193

broj poruka: 6651
Mi nismo veliko, ali jesmo specifično tržište. Npr. ako se u svetu pojavi neka loša serija nečega, preko 80% da će bar deo završiti ovde.
Tako je i sa gigashit grafičkim karticama. U neposrednoj prošlosti amd 6850 i nvidija 460 serija, upravo od Gigashita, prodavane su neispravne, fabrički. Sa ovakvim ili onakvim manjkavostima. I, umesto da cela serija ide nazad isporučiocu, pošto je to kupljeno malo jeftinije ali bez klauzule o vraćanju, korisnici su zajebavani do iznemoglosti, `servisiranje` nepopraviljivog itd. Ukratko, dok ne izbaci bar dve serije potpuno ispravne i po nižoj ceni od ostalih, ovaj greh mu neće biti zaboravljen. A ni od strane prodavaca, jednostavno računaju na gađenje kupaca koje samo povoljna cena može da kompenzuje.
Da je moguća rehabilitacija javno ispljuvanog proizvođača (ne samo kad pričam o sebi lično) dokaz je MSI. Nije se skroz iskupio za matične ploče, ali sada se bar i ne reklamira kao zmaj od proizvođača, pa mu je oprošteno. Dok su nesrećne grafičke karte ovog proizvođača trpele negativne posledice škart matičnih serija da bi se ipak održale kao dobar proizvod.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

iraklije da 08.05.2011. 10:57 #322213

cuo sam da su mnogi mucili muku sa 6850 ali kod 6870 nisu cudno je ovo trziste mada vidim ova ima u specifikaciji na sajtu da ce trajati znatno duze kao bolje komponente itd a vidim i nasi je hvale mada kako kazu dok ne probas ne znas,tako je isto bilo dok sam davno imao 8500gt asus tri komada su crkle dok mi nisu zamenili za palit 9500gt u kim tecu
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs