Poznavaoci za karticu velike potrošnje (struje) kao što je ta - ne bi platili više od 100E. Pogotovo što je to već sada malo starija tehnologija (DX 10.1, a trenutno je aktuelan DX 11, hardverska teselacija, itd, itd...)
Sa druge strane, ako ti niko ne ponudi cenu koja bi se tebi dopala, uvek imaš opciju da pozoveš hidroelektranu Đerdap - možda bi oni bili zainteresovani da je kupe za testiranje sopstvenih proizvodnih kapaciteta (struje) :)
Joj sto volim ove sto lupaju kao maksim po diviziji.Videli kartu na slici pa se prave pametni. Sto se tice cifre,mogao bi bez muke bar 150 eura izvuci (ako je kao nova).Potrosnja te karte (za ne upucene) je oko 400W sa celim sistemom, a snaga joj je ~5870 sto uopste nije zanemarivo .).
Realno bi bilo oko 120, mada sve zavisi od toga koliko imas srece da ti se neko ko je manje upucen javi,a da je pri tom ozbiljan kupac.
Za 150 imas 5850/460 koje bi ja sigurno pre uzeo nego tu tvoju, ne shvataj ovo pogresno ali ipak je tu u pitanju tehnologija/potrosnja i sto je najbitnije CF podrska, koja zna da zajebava na dvoglavim kartama i odredjenim igrama.
Kao slag na tortu imas i reparirane GTX 295 za manje od 150, a koje su pod garancijom i u svakom slucaju dosta bolja kupovina.
Ako izvuce za nju 120 eur to je puna kapa. Sto rece Mixer 100-110 eur maksimalno jer su cene pale a ta karta uopste nije popularna niti se trazi nazalost!Velika joj je potrosnja i zagrevanje tako da je i to minus. Jos jedna cinjnica koja stoji jeste da se GTX 295 koji je dosta bolji prodaje za 140 Eur - 150 Eur a one reparirane su jos jeftinije! Znaci bolje da i da po manjoj ceni a da se otarasi nego da zakine i da se muci da proda. Vise ima sansi da je uopste proda po nekoj normalnijoj ceni.Ovako se moze desiti da niko nece da je uzme!Trziste je jako komplikovano danas a narod nema para!
dobices 110-120e u vr` glave. Za 160e ima da se kupi nova 5870, sa 2 ili 3 god garancije, a za 130e ima reparirana gtx 295, ali opet ima 1 god garancije. Tako da, ako izvuces tih 120e svaka cast!
Dali si imao kartu ??? nisi naravno zato i lupetas...
ja sam je imao, gainward, single pcb, karta u load-u , 61-62 C, kuciste cooler master cm 690, imam jednu staru 12-icu koja duva u grafu,al opet stvarno smesne temperature...
performanse dobre,zavisno od igre i podrske za sli...
sve u svemu za 12500 kolko je u exxxxu extra kartica.
:: Sto se nude ove preparirane gtx 295 za 130 eu :: Ko je to osmislio genije je :: :: Video covek da ima `degenerika`, uvezo krs i mlati lovu na glupost naroda :: Svaka cast za potez :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
E ti ces da mi kazes da lupetam ??? Cuo si nesto ili imas to sto imas i sad sve znas, jer za bolje ne znas. Ili ti neko puni usi. To je taj problem. Kupuj sta hoces Gtx 295 moze da kupi za 130 eu samo budala. Ako se prepoznas izvini. Stvarno nemam nista protiv tebe, niti protiv bilo kog drugog ko ima ovu kartu. Samo kazem: Nije zlato sve sto sija. Pametan si i inteligentan lik koliko sam zapazio. Odluci sam i proceni. Imaj svoj stav Ako sam te uvredio izvini.
:: Dali si imao kartu ??? nisi naravno zato i lupetas.. :: :: ja sam je imao, gainward, single pcb, karta u load-u , 61-62 C, kuciste cooler master cm 690, imam jednu staru 12-icu koja duva u grafu,al opet stvarno smesne temperature.. :: :: performanse dobre,zavisno od igre i podrske za sli.. :: :: sve u svemu za 12500 kolko je u exxxxu extra kartica :: ::
bice uspeh.Necu sad da ponavljam ostale clanove kako je ta kartica veliki potrosac i da je stara tehnologija i da pored svega i dalje daje dobre perfomanse ali 150eura????? Ja moju 5870 staru 6meseci pokusavam da prodajem za 160eura ali mi nedaju vise od 140eura gde god da sam pitao iako ima jos garanciju 1,5god ali sto kaze jedan predhodni post nada poslednja umire.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647193. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.