Naime, hocu devojci da instaliram Asus TV FM 7135 karticu na racunar sa Win7 x64, pa me zanima koji program bih mogao da koristim za gledanje tv-a. Probao sam DScaler, ali izbacuje problem zato sto on ne poseduje adekvatan driver. Pretpostavljam da postoji nacin da se DScaler natera da koristi 3rd party driver, ali ja to ne umem da uradim. Moze li malo pomoci? Hvala
Nisi dobro formulisao pitanje/objasnio problem. Prosao sam malo
02.05.2011. 09:30
status: user broj poruka: 10999
po Internetu i video da se pominje drajver na Asus-ovom sajtu, dakle drajver za tu kartu postoji. Moras da razumes sledece: drajver `pripada` karti a ne programu koji se koristi za gledanje, tako da ce program raditi sa kartom pod uslovom da je KARTA podrzana s njegove strane, odnosno nije program nekompatibilan sa drajverom nego sa kartom...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.