imam 2 grafike ati hd3850 kad ih ubacim u komp jedna pisti i ne daje sliku a druga ne pisti a ni ne daje sliku...ako neko zna u cemu je problem....hvala
neispravne su iako se drugar kune da su ispravne ...
eventualno mozes jos da probas da ocistis kontakte gumicom ili alkoholom pa onda da probas .. pod kontaktima obicno smatramo onaj deo graficke koji se ugura u PCI-e slot .. da nebude zabune
ewo moje conf... intel e1400 dual core na 2 ghz..hdd 1t samsung maticna LANPARTY DK P45-T2RS PLUS napajanje je ms industrial od 400w i 4g rama.probacu sa gumicom da obrisem kontakte..
Ti ne pokusavas da ubodes 3850 a da nisi vec iscupao 3650? Ta ploca ima vise PCI-e slotova. Bodes u onaj u kome je bila 3650 nakon sto si je iscupao?
Napajanje ti je preslabo, pozajmi drugovo pa probaj pre nego kupis. Za jednu moze kinez od 450/500w NOV, netrosen, za dve barem neki LC 600W+
PS. I ako proradi, taj procesor je kanta za tu grafiku, nikakav overklok mu nece pomoci. Nadji barem neki e2xxx ili e3xxx polovan po oglasima, nemoj bas e2140 da uzmes xD Malo ga klokni i bice.
nasao sam napajanje od 450w atx nisam nista overklokovao do sad treba da mi stigne narucio sam chiftec od 405w msm da ce ta bolje da izgura...ae probacu sad...
Koja je drugova konfiguracija? Koliko dugo mu je radio taj CF na tom napajanju? Jesi li te njegove grafike ubacivao kod sebe u računar? Jednu po jednu?
Rade kod komše već par godina 3850 i athlon x2 baš na msindustrial 400w, jes da napajanje nije ni za kurac al eto radi nekako.
Najbolje da ubodeš te grafike kod nekog drugog, najbrža varijanta. A na uparivanje komotno zaboravi bez nečeg malo jačeg, taj crossfire će sam da potegne bar 200W. Znači napajanje da ima najmanje 30A za lagodan san.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
Za CF će biti na granici sa tim Chieftecom, a kako snaga samog napajanja slabi sa vremenom, onda će ti ortak se opet naći u problemu. A za tvoju konfu, svakako je bolje da promeniš taj MSIndustrial. Prvo proveri sve kod tebe, (ili kod nekog drugog)jednu po jednu.
Ako je slučajno ono chieftec arena od 405w biće ok, CWT, oko 25A, a ostatak kompa mu ne troši ništa posebno.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: Za CF će biti na granici sa tim Chieftecom, a kako snaga samog napajanja slabi sa vremenom, onda će ti ortak se opet naći u problemu. A za tvoju konfu, svakako je bolje da promeniš taj MSIndustrial. Prvo proveri sve kod tebe, (ili kod nekog drugog)jednu po jednu ::
ewo sad sam kupio preko neta napajanje chiftec i posle kad pocinju da rade ce da mi stigne napajanje pa cu da probam...napajanje je chiftec arena 25A na 12v od 405w nadam se da ce da bude ok....
ali moram pomenuti da je greota imati takvu plocu sa e1000 (celeroncinom) procseorom takodje te dve graficke su bacanje para i ne iskoriscenog potencijala sa tim proc. minimum ti je neki e7200 a i lako mozes naci polovnog e8400(npr.) poredjenja radi! na menjac od yuga staviti V12 motor
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.