Probaj... Nisam imao takvu kartu,ali na netu mozes videti koliko ljudi kazu da su im temperature,i kazu da ide i do 80c...a tebi je klokovana 71c...Sto nije lose...
:: Malo sam je OC sa 750 mhz na 810 gpu,a mem sa 1000 na 1100, idle je 34-35,a u full loadu je 71 :: ..Pa rekao dal bi moga jos malo OC-ujem. Hvala :: ::
:: Malo sam je OC sa 750 mhz na 810 gpu,a mem sa 1000 na 1100, idle je 34-35,a u full loadu je 71 :: ..Pa rekao dal bi moga jos malo OC-ujem. Hvala :: ::
Ali na kraju krajeva...ko sto rece dexter! Nemoj da zaboravis da to nije gtx570 ili tako nesto...vec samo hd 4670...To znaci da nemas neke vajde od klokovanja...
:: To ti je sasvim ok , ne natezi kartu vise :: Ok je temp , ok je OC , ne budi alav : :: :: Uzivaj ako je stabilna :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Malo sam je OC sa 750 mhz na 810 gpu,a mem sa 1000 na 1100, idle je 34-35,a u full loadu je 71 :: :: ..Pa rekao dal bi moga jos malo OC-ujem. Hvala :: :: :: ::
ja sam drzao GA radeon 4670 na 840 1150 i radi dan danas kod druga, jedino sam joj zamenio hladjenje jer je onaj GA bio extremno bucan, inace se nije grejala puno, sa CM viva Z1 i laganom 90-om na njoj nije karta prelazila 50C na full loadu (oveklokovana), a inace za 1280*1024 se oseti razlika kada se OCuje
verovao ili ne kriza isla 70% high 30% medium sa PII 940 mnoge igre cepao na high tj skoro sve (sem krize) nije ona uopste toliko slaba karta koliko ljudi misle, ali ima mnogostruko jacih
:: verovao ili ne kriza isla 70% high 30% medium sa PII 94 :: mnoge igre cepao na high tj skoro sve (sem krize :: nije ona uopste toliko slaba karta koliko ljudi misle, ali ima mnogostruko jaci :: :: nVidiahttp://i53.tinypic.com/9lfs5f.jp :: ::
:: Ma salimo se mi malo :: ali stare i slabije karte retko da imaju vajde ako ih OC :: to je bila poenta :: :: 70% bolji fps nakon oc? Ne kapiram.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: verovao ili ne kriza isla 70% high 30% medium sa PII 94 :: :: mnoge igre cepao na high tj skoro sve (sem krize :: :: nije ona uopste toliko slaba karta koliko ljudi misle, ali ima mnogostruko jaci :: :: :: :: nVidiahttp://i53.tinypic.com/9lfs5f.jp :: :: :: ::
ma bre podesavanja grafike, ahhaahahhahahahah, a bilo je skroz igrivo sa OCeom, znaci vecina podesavanja su bila na high, do duse ja koliko igram igre stoji mi vec godinu dana u kompu 4350 :) i nije se ni oznojkila :)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647196. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.